Gratis tarot dagkaart trekken

Begin je dag goed met de gratis tarot dagkaart!

tarot dagkaart trekken
tarot dagkaart trekken

De tarot is een handig middel om in contact te komen met je intuïtie en om begeleiding te vragen. Je trekt één kaart en dit geeft je meer inzicht in wat je de komende 24 uur kunt verwachten. Het helpt je te begrijpen wat jouw energie voor vandaag is. Je kunt de tarot dagkaart zien als een gids die je helpt om meer inzicht te krijgen in aspecten van jezelf of situaties, dingen die je anders misschien zou missen.

Zo gaat de tarot dagkaart in zijn werk

Haal een paar keer diep adem om even tot rust te komen en jezelf in de juiste stemming te brengen. Vraag je intuïtie, het Universum, het Goddelijke, of hoe je het ook wilt noemen, welke boodschap vandaag voor jou belangrijk is.

Klik of tap daarna op de kaart.

Nu zie je het plaatje van jouw tarot dagkaart voor vandaag. Wat valt je op? Doen de symbolen je ergens aan denken? Verbind jezelf met de energie van de kaart en laat je eigen intuïtieve interpretatie in je opborrelen.

Tap of klik nog een keer om de interpretatie en boodschap voor vandaag te lezen.

Laat dit even bezinken en denk na over wat dit voor jou en jouw persoonlijke situatie kan betekenen. Is er een situatie of relatie waar deze les naar verwijst?

De Wereld

Vandaag wordt een heerlijke dag! Je ziet al meteen na het opstaan een twinkeling in je ogen als je in de spiegel kijkt.

Je barst van de energie en hebt het gevoel dat je de wereld aankunt. Je voelt je één met het leven en alles verloopt soepel.

Je voelt innerlijke harmonie, en ook lijkt het alsof alle gebeurtenissen in je leven nu op een harmonieuze manier samen tot een positief einde komen.

Geniet met volle teugen van deze dag!

schudden
kaarten omkeren