Gratis tarot dagkaart trekken

Begin je dag goed met de gratis tarot dagkaart!

tarot dagkaart trekken
tarot dagkaart trekken

De tarot is een handig middel om in contact te komen met je intuïtie en om begeleiding te vragen. Je trekt één kaart en dit geeft je meer inzicht in wat je de komende 24 uur kunt verwachten. Het helpt je te begrijpen wat jouw energie voor vandaag is. Je kunt de tarot dagkaart zien als een gids die je helpt om meer inzicht te krijgen in aspecten van jezelf of situaties, dingen die je anders misschien zou missen.

Zo gaat de tarot dagkaart in zijn werk

Haal een paar keer diep adem om even tot rust te komen en jezelf in de juiste stemming te brengen. Vraag je intuïtie, het Universum, het Goddelijke, of hoe je het ook wilt noemen, welke boodschap vandaag voor jou belangrijk is.

Klik of tap daarna op de kaart.

Nu zie je het plaatje van jouw tarot dagkaart voor vandaag. Wat valt je op? Doen de symbolen je ergens aan denken? Verbind jezelf met de energie van de kaart en laat je eigen intuïtieve interpretatie in je opborrelen.

Tap of klik nog een keer om de interpretatie en boodschap voor vandaag te lezen.

Laat dit even bezinken en denk na over wat dit voor jou en jouw persoonlijke situatie kan betekenen. Is er een situatie of relatie waar deze les naar verwijst?

De dood

Verwelkom vandaag verandering in je leven, omarm het onbevreesde en wees hoopvol.

Er staat je een schokkende verandering te wachten, een transformatie waarbij het oude plaats moet maken voor het nieuwe. Hiervoor is een figuurlijke dood of afscheid nodig.

Je wordt gedwongen iets los te laten. Dit kan een pijnlijk en ingrijpend proces zijn, of juist een vreugdevolle verlossing.

Hoe dan ook leidt de Dood weer tot wedergeboorte, een nieuw leven.

schudden
kaarten omkeren