Sterrenbeeld september

Ben je geboren in september? Dan is je sterrenbeeld Maagd of sterrenbeeld Weegschaal!

De datum voor het sterrenbeeld Maagd is van 23 augustus tot en met 22 september.
De datum sterrenbeeld Weegschaal is van 23 september tot en met 22 oktober.

Volgens de Chinese astrologie is het maand-dier voor September de Haan.

Sterrenbeeld september: Maagd

Dus ben je geboren op

1 september
2 september
3 september
4 september
5 september
6 september
7 september
8 september
9 september
10 september
11 september
12 september
13 september
14 september
15 september
16 september
17 september
18 september
19 september
20 september
21 september
22 september

Dan ben je een sterrenbeeld Maagd van horoscoop!

Lees ook de liefdeshoroscoop Maagd of bereken je persoonlijke geboortehoroscoop om alles te ontdekken over je karakter en eigenschappen volgens de astrologische invloeden.

Mensen met als horoscoop Maagd zijn ontzettend intelligent. Ze plannen het liefst alles vooruit en denken altijd aan de kleinste details. Geen enkele observatie gaat aan hun scherpe oog voorbij en ze hebben elke situatie heel snel haarfijn door. Ze hebben een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

Sterrenbeeld september: Weegschaal

En ben je geboren op:

23 september
24 september
25 september
26 september
27 september
28 september
29 september
30 september
31 september

Dan is je sterrenbeeld Weegschaal!

Het sterrenbeeld Weegschaal is het teken van gelijkheid. Ze willen graag dat alles zo eerlijk mogelijk verdeeld wordt. Ze zullen ervoor zorgen dat iedereen op een gelijke manier zijn of haar behoefte wordt voorzien. Ze hebben ook een hekel aan ruzie zullen er alles aan doen om conflicten te vermijden. Ze kunnen ook goed aanvoelen wanneer iemand oneerlijk is, dus liegen heeft weinig zin.

Lees ook de liefdeshoroscoop Weegschaal of bereken je persoonlijke geboortehoroscoop om alles te ontdekken over je karakter en eigenschappen volgens de astrologische invloeden.

Sterrenbeeld augustus volgens de Chinese astrologie

Sterrenbeeld september-mensen zijn geboren onder invloed van het Chinese sterrenbeeld Haan. dit zorgt ervoor dat ze in hun emotionele leven specifieke eigenschappen van dit dier vertonen.

Hanen vinden het geweldig om met hun veren te pronken. Mensen vinden hem daarom snel aantrekkelijk en die aandacht kunnen ze goed waarderen. Ze vinden het fijn om te flirten, al hoeft dat niet altijd iets dieps te betekenen.ze vinden het gewoon een leuke en onschuldige uitwisseling. Als de tegenpartij meer lijkt te willen dan zijzelf, dan zullen ze dat ook direct laten weten en heel eerlijk zijn. Het is niet hun bedoeling om te misleiden.

Tegelijkertijd vinden ze het vreselijk als hun eigen partner met iemand flirt. Ze kunnen namelijk behoorlijk jaloers en bezitterig zijn.

Hanen vinden het belangrijk dat mensen hen aardig vinden. Kritiek komt dan ook heel diep aan. Toch hebben ze zelf een kritieke inborst en omdat ze heel eerlijk en direct zijn, kunnen ze daar heel bot in zijn.

Haan-maand weten heel goed wat ze willen in het leven en relaties. Dit betekent wel dat hun partners zich moeten aanpassen: de wil van de Haan is wet. Ze doen het op hun manier, en wie niet mee wil doen, moet het zelf maar uitzoeken.

Het voor Haan-maand mensen daarom belangrijk om goed te leren luisteren naar een partner en zich niet zo snel beledigd te voelen.

Op hun best zijn sterrenbeeld september-mensen heel trouw en zorgen ze graag voor hun partner.

Ontdek ook je jaar-dier en Chinees sterrenbeeld in de Chinese horoscoop.