Sterrenbeeld oktober

Ben je geboren in oktober? Dan ben je een sterrenbeeld Weegschaal of een sterrenbeeld Schorpioen!

Het sterrenbeeld Weegschaal is van 23 september tot en met 22 oktober.

Het sterrenbeeld Schorpioen is van 23 oktober tot en met 21 november.

Volgens de Chinese horoscoop is je maand-dier Hond.

Sterrenbeeld oktober: Weegschaal

Dus ben je geboren op

1 oktober
2 oktober
3 oktober
4 oktober
5 oktober
6 oktober
7 oktober
8 oktober
9 oktober
10 oktober
11 oktober
12 oktober
13 oktober
14 oktober
15 oktober
16 oktober
17 oktober
18 oktober
19 oktober
20 oktober
21 oktober
of
22 oktober

Dan ben je een Weegschaal van horoscoop!

Lees meer in de liefdeshoroscoop Weegschaal of maak een gratis persoonlijke geboortehoroscoop aan voor meer inzicht in jezelf.

Het sterrenbeeld Weegschaal is een Lucht-teken. Het symbool hiervan staat voor de obsessie van de teken voor balans, symmetrie en harmonie. Ook in de maatschappij en in relaties vinden zij het heel belangrijk dat alles en iedereen gelijk is en niemand te zwaar op de schaal drukt of juist te weinig krijgt.

Sterrenbeeld oktober: Schorpioen

En ben je geboren op:

23 oktober
24 oktober
25 oktober
26 oktober
27 oktober
28 oktober
29 oktober
30 oktober
of
31 oktober

Dan ben je een Schorpioen van horoscoop!

Het sterrenbeeld Schorpioen is heel interessant en mysterieus. Het is een gepassioneerd en bijzonder vastberaden teken. Als Schorpioen eenmaal iets in zijn of haar hoofd heeft, dan hebben ze daar alles voor over. Ze komen soms een beetje intens en zelfs gemeen over, maar diep van binnen zijn ze juist heel liefdevol en gepassioneerd. Als je eenmaal de liefde en het vertrouwen van een Schorpioen hebt gewonnen, dan zullen ze alles voor je over hebben.

Lees meer in de liefdeshoroscoop Schorpioen of maak een gratis persoonlijke geboortehoroscoop aan voor meer inzicht in jezelf.

Sterrenbeeld oktober volgens de Chinese horoscoop: Hond

Mensen die geboren zijn in de maand oktober vallen onder invloed van de Chinese sterrenbeeld Hond. In hun relaties en emotionele belevenis vind je daarom typische eigenschappen terug van dit dier volgens de Chinese astrologie.

Sterrenbeeld oktober-mensen zijn heel trouw, bescheiden ongeduldig en behulpzaam. Ze vinden het heerlijk om voor hun geliefden te zorgen en door een sterke intuïtie kunnen ze goed aanvoelen wat iedereen nodig heeft.

Ondanks hun warme hart en sterke gevoelens kunnen ze heel afstandelijk overkomen. Zeker als iemand nog niet zo goed kennen, duurt het even voor ze zichzelf blootgeven.

Maar ook binnen relaties blijft er soms een bepaalde afstand, zeker omdat ze een diepgaande angst voor afwijzing hebben. Het is alsof ze het einde van de relatie voor willen zijn.

Mensen die geboren zijn in de Hond-maand kunnen daarom nogal jaloers zijn, omdat ze bang zijn in de steek gelaten te worden voor iemand die liever of leuker is. Voor partners is het daarom belangrijk om hier doorheen te prikken en deze sterrenbeeld oktober-mensen gerust te stellen.

Maar heb je een Hond eenmaal overtuigd van je liefde en voor je gewonnen, dan zal deze je altijd trouw blijven.

Lees ook wat je jaar-teken is in de Chinese horoscoop.