Sterrenbeeld november

Ben je geboren in de maand november? Dan is je sterrenbeeld Schorpioen of Boogschutter!

Het sterrenbeeld Schorpioen is van 23 oktober tot en met 21 november.

Het sterrenbeeld Boogschutter is van 22 november tot en met 21 december.

Volgens de Chinese horoscoop is je maand-dier het Varken.

Sterrenbeeld november: Schorpioen

Dus ben je geboren op

1 november
2 november
3 november
4 november
5 november
6 november
7 november
8 november
9 november
10 november
11 november
12 november
13 november
14 november
15 november
16 november
17 november
18 november
19 november
20 november
of
21 november

Dan is je sterrenbeeld Schorpioen!

Het sterrenbeeld Schorpioen is het minst begrepen teken van de dierenriem. Ze zijn ontzettend krachtig en passievol en hierdoor denken mensen vaak dat dit een Vuur-teken is, maar het is juist een Water-teken en ze halen hun kracht uit hun diepgaande spirituele en emotionele belevenis.

Lees ook de liefdeshoroscoop Schorpioen of bereken je persoonlijke geboortehoroscoop voor meer inzicht in jezelf.

Sterrenbeeld november: Boogschutter

En ben je geboren op

22 november
23 november
24 november
25 november
26 november
27 november
28 november
29 november
30 november
of
31 november

Dan is je sterrenbeeld Boogschutter!

Het sterrenbeeld Boogschutter is een vrije ziel, die het liefst de hele wereld wil verkennen. Ze zijn heel ruimdenkend, wijs en intelligent, maar toch hebben ze een soort kinderlijke onschuld. Ze kunnen een beetje gemakzuchtig zijn, maar als de nood hoog is, staat de Boogschutter altijd voor je klaar. Dit teken is ook ontzettend eerlijk en direct. Niet iedereen kan het altijd waarderen, maar hun vrienden weten tenminste altijd waar ze aan toe zijn.

Lees ook de liefdeshoroscoop Boogschutter of bereken je persoonlijke geboortehoroscoop voor meer inzicht in jezelf.

Sterrenbeeld november volgens de Chinese horoscoop

Sterrenbeeld november-mensen zijn geboren onder invloed van de Chinese sterrenbeeld Varken. Dit zogenaamde maan-dier geeft weer hoe je je emoties en relaties beleeft.

Het Varken is een gunstig teken in de Chinese astrologie. Varken-maand mensen zijn vrolijk, zorgzaam, sociaal, gevoelig en behoorlijk koppig.

Sterrenbeeld november-mensen zijn dan ook makkelijk in de omgang en hebben altijd veel vrienden en kennissen. Ze staan altijd voor iedereen open en zijn bereid om te helpen waar ze kunnen, of dat nu een verhuizing is of gewoon een luisterend oor bieden.

Mensen die in deze maand geboren zijn worden snel verliefd. En wanneer het weer eens raak is, zijn ze ook helemaal hoteldebotel. Hoe lang het duurt, is natuurlijk afhankelijk van de tegenpartij. Een afwijzing vatten ze zwaar op en daar kunnen ze een gebroken hart van krijgen, maar hun pijn verdwijnt weer snel wanneer ze verliefd worden op de volgende persoon.

Varken-maand mensen zijn in relaties heel zorgzaam voor hun partner en ook heel trouw. Ze vinden het leuk om samen met hun partner te genieten van de leuke dingen in het leven en maken zich niet al te druk om de toekomst. Soms is dat niet altijd gunstig voor bijvoorbeeld hun pensioen, dus het is belangrijk voor partners om hier balans in te brengen en ook aan de lange termijn te denken.

Ontdek ook je jaar-dier volgens de Chinese horoscoop.