Sterrenbeeld mei

Ben je in Mei geboren? Dan is je sterrenbeeld Stier of Tweelingen!

Datum Stier: 20 april t/m 20 mei.

Datum Tweelingen: 21 mei t/m 20 juni.

Sterrenbeeld mei: Stier

Het sterrenbeeld Stier is van 20 april t/m 20 mei.

Dus ben je geboren op 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 of 20 mei dan is je mei-sterrenbeeld Stier.

Het sterrenbeeld Stier is een Aarde-teken. Stieren vinden het heerlijk om te genieten van alles wat het leven te bieden heeft: lekker eten, zachte stofjes en heerlijke geuren. Dat doen ze het liefst in een ontspannende omgeving die rust uitstraalt.

Lees ook de liefdeshoroscoop Stier of bereken je persoonlijke geboortehoroscoop voor meer inzicht in jezelf.

Sterrenbeeld mei: Tweelingen

Ben je geboren op 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 mei, dan is je mei-sterrenbeeld Tweelingen.

Het sterrenbeeld Tweelingen is van 21 mei t/m 20 juni.

Het sterrenbeeld Tweelingen heeft twee gezichten. Ze kunnen snel van stemmingen wisselen. Het is moeilijk om te weten waar je aan toe bent met een Tweelingen. Ze zijn net als een kameleon en kunnen hun persoonlijkheid aanpassen aan de sfeer en stemming van een groep. Ze zijn heel energetisch en scherp van geest.

Lees ook de liefdeshoroscoop Tweelingenr of bereken je persoonlijke geboortehoroscoop voor meer inzicht in jezelf.

Sterrenbeeld mei volgens de Chinese astrologie

Sterrenbeeld mei-mensen zijn door de invloed van het Chinese sterrenbeeld Slang in hun emoties en relaties een tikkeltje jaloers, gesloten en intuïtief.

De Slang heeft een mysterieuze uitstraling, dus ook hun emoties delen ze niet graag met anderen, tot grote frustratie van hun partner. Het is moeilijk om door te hebben wat er omgaat in het hoofd en hart van sterrenbeeld mei-mensen. Toch kunnen ze door hun sterke intuïtie wel heel goed anderen aanvoelen. Liegen heeft daarom geen zin! Dat hebben ze meteen door.

Slangen worden makkelijk verliefd en zijn dol op romantiek. Ze vinden het fijn om hun partner uitgebreid het hof te maken en veel te flirten, zelfs als ze al een stabiele relatie hebben. Ze flirten dan zowel met hun eigen partner, om de relatie levendig te houden, als met anderen, omdat ze daar het kwaad niet zo van inzien.

Sterrenbeeld mei-mensen hebben soms weinig zelfvertrouwen en zijn vaak onzeker en wat verlegen. Toch zijn ze juist heel getalenteerd, intelligent en vooral artistiek aangelegd. Als ze hieraan werken, kunnen ze veel bereiken in het leven!

Ontdek ook je jaar-dier in de Chinese horoscoop.