Sterrenbeeld maart

Wil je weten welk sterrenbeeld maart heeft? Ben je geboren in maart, dan ben je Vissen of Ram van horoscoop!

Volgens de Chinese astrologie is je maand-dier het Konijn.

Sterrenbeeld maart: Vissen

Het sterrenbeeld Vissen gaat van 19 februari t/m 20 maart.

Dus ben je geboren op:

1 maart
2 maart
3 maart
4 maart
5 maart
6 maart
7 maart
8 maart
9 maart
10 maart
11 maart
12 maart
13 maart
14 maart
15 maart
16 maart
17 maart
18 maart
19 maart
of
20 maart

Dan is je sterrenbeeld Vissen!

Het sterrenbeeld Vissen is een wijs steken. Ze zijn emotioneel en zorgzaam, en zo meevoelend en mededogend dat ze andermans pijn letterlijk zelf voelen. Vissen voelen zich aangetrokken tot zorgzame beroepen waarbij ze anderen van dienst kunnen zijn, zoals psycholoog, in de verpleging of coach. Ze voelen hun emoties heel diep en intens.

Lees meer in de uitgebreide eigenschappen horoscoop of de liefdeshoroscoop Vissen om inzicht te krijgen hoe de Vissen is in de liefde en welk sterrenbeeld past bij Vissen.

Sterrenbeeld maart: Ram

Het sterrenbeeld Ram gaat van 21 maart t/m 19 april.

Dus ben je geboren op:

21 maart
22 maart
23 maart
24 maart
25 maart
26 maart
27 maart
28 maart
29 maart
30 maart
31 maart

Dan is je sterrenbeeld Ram! Lees meer in de uitgebreide eigenschappen horoscoop of de liefdeshoroscoop Ram om inzicht te krijgen hoe de Ram is in de liefde en welk sterrenbeeld past bij Ram.

Voor een compleet inzicht in je astrologische blauwdruk kun je ook een persoonlijke geboortehoroscoop berekenen.

Sterrenbeeld maart volgens de Chinese astrologie

Mensen die zijn geboren in de maand maart vallen onder de invloed van het Chinese sterrenbeeld Konijn. De typische eigenschappen van het Konijn zie je daarom ook terug in hun emotionele beleving en relaties.

Sterrenbeeld maart-mensen zijn net als het Konijn heel meegaand van aard. Ze hebben een hekel aan conflicten en gaan ruzies koste wat kost uit de weg. Dit betekent niet dat je zomaar over ze heen kunt lopen, want ze zijn heel scherp en kunnen je makkelijk verbaal neersabelen! Maar ze willen gewoon liever alles oplossen door alle kaarten op tafel te leggen en alles uitgebreid en zo neutraal mogelijk te analyseren.

Het Konijn heeft een sterke intuïtie en kan mensen goed aanvoelen. Sterrenbeeld maart-mensen zullen daarom niet zo snel in een relatie springen. Ze kunnen heel goed inschatten wie een goede match voor ze is in de liefde. Ze lijken hierdoor heel kritisch en kieskeurig, maar ze weten gewoon heel goed wie wel of niet de moeite waard is.

Ze hebben altijd perfect door wat hun partner denkt of voelt. Maar zelf laten ze zich niet zo snel kennen. Het is belangrijk voor sterrenbeeld maart-mensen om te leren wat opener te zijn in relaties.

Ontdek ook je Chinese jaar-dier in de Chinese horoscoop.