Sterrenbeeld juni

Ben je geboren in juni? Dan is je sterrenbeeld Tweelingen of Kreeft!

Volgens de Chinese astrologie is je maand-dier Paard.

Het sterrenbeeld Tweelingen is van 21 mei t/m 20 juni.

Het sterrenbeeld Kreeft is van 21 juni t/m 22 juli.

Sterrenbeeld juni: Tweelingen

Dus ben je geboren op 1 juni, 2 juni, 3 juni, 4 juni, 5 juni, 6 juni, 7 juni, 8 juni, 9 juni, 10 juni, 11 juni, 12 juni, 13 juni, 14 juni, 15 juni, 16 juni, 17 juni, 18 juni, 19 juni, of 20 juni, dan ben je een Tweelingen van horoscoop!

Het sterrenbeeld Tweelingen is mentaal heel sterk en altijd in de weer. Het liefst zouden ze zichzelf letterlijk splitsen in een tweeling zodat ze meer gedaan kunnen krijgen in het leven. Tweelingen hebben zoveel interesses en hobby’s, dat ze altijd het gevoel hebben tijd tekort te komen. Maar vervelen toen ze zich nooit, want hun kwieke geest bedenkt altijd wel wat.

Lees ook de liefdeshoroscoop Tweelingen of bereken je persoonlijke geboortehoroscoop voor meer inzicht in jezelf.

Sterrenbeeld juni: Kreeft

Ben je geboren op 21 juni, 22 juni, 23 juni, 24 juni, 25 juni, 26 juni, 27 juni, 28 juni, 29 juni of 30 juni dan ben je een Kreeft van horoscoop.

Het sterrenbeeld Kreeft is de liefde zelf. De teken doet alles om anderen gelukkig te maken. Ze zijn heel romantisch ingesteld, dus dit is het ideale maatje om een lekkere romantische film mee te kijken. Ze zijn dol op zoetsappige uitingen van liefde, zoals doosje bonbons of een bos bloemen. Ze kunnen ook heel goed aanvoelen wat anderen nodig hebben, zullen zelfs met kleine gebaren een grootse indruk maken op hun vrienden. Bij de Kreeft kun je goed je hart luchten, want dit teken voelt als het ware jouw pijn alsof ze het zelf hebben beleefd.

Lees ook de liefdeshoroscoop Kreeft of ontdek je astrologische blauwdruk in de gratis persoonlijke geboortehoroscoop.

Sterrenbeeld juni volgens de Chinese astrologie

Sterrenbeeld juni-mensen zijn door de invloed van het Chinese sterrenbeeld Paard in hun emoties en relaties heel gedreven en sterk. Als ze eenmaal iets in hun hoofd hebben, kun je ze moeilijk tegenhouden. Hierbij kunnen ze helaas de emoties en meningen van hun partner over het hoofd zien.

Sterrenbeeld juni-mensen vinden het fijn om vrij te zijn. Het wilde Paard laat zich niet makkelijk temmen! Het liefst hebben ze een partner die hen veel ruimte geeft om allerlei avonturen te beleven, maar toch een stabiele en veilige thuisbasis kan bieden om weer naar terug te komen.

Ze zijn een tikkeltje impulsief en temperamentvol, dus tijdens ruzies kunnen ze heel ver gaan en verbaal rake klappen uitdelen. Ze denken dan niet na wat voor gevolgen dit kan hebben voor hun partner, omdat ze teveel in hun ziedende emoties zitten.

Ontdek ook je jaar-dier in de Chinese horoscoop.