Sterrenbeeld juli

Ben je geboren in juli? Dan is je sterrenbeeld Kreeft of Leeuw!

Datum sterrenbeeld Kreeft: 21 juni t/m 22 juli.

Datum: sterrenbeeld Leeuw: 23 juli t/m 22 augustus

Volgens je Chinese horoscoop is je maand-dier de Geit.

Sterrenbeeld juli: Kreeft

Het sterrenbeeld Kreeft is van 21 juni t/m 22 juli.

Dus ben je geboren op 1 juli, 2 juli, 3 juli, 4 juli, 5 juli, 6 juli, 7 juli, 8 juli, 9 juli, 10 juli, 11 juli, 12 juli, 13 juli, 14 juli, 15 juli, 16 juli, 17 juli, 18 juli, 19 juli, 20 juli, 21 juli of 22 juli, dan ben je een Kreeft van horoscoop.

Het sterrenbeeld Kreeft is een Water-teken. Net als het dier hebben ze een stoer uiterlijk, maar zijn ze heel zacht van binnen. Kreeften hebben een sterk ontwikkelde intuïtie. Als ze een kamer binnenlopen, kunnen ze meteen aanvoelen wat er gaande is, zonder dat iemand dit hoeft uit te leggen.

Lees ook de liefdeshoroscoop Kreeft of bereken je persoonlijke geboortehoroscoop voor meer inzicht in jezelf.

Sterrenbeeld juli: Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw is van 23 juli t/m 22 augustus. Dus ben je geboren op 23 juli, 24 juli, 25 juli, 26 juli, 27 juli, 28 juli, 29 juli, 30 juli of 31 juli, dan ben je een Leeuw van horoscoop.

Het Sterrenbeeld Leeuw is heel dapper en moedig. Dit is een van de weinige tekens die tot de dood zal vechten om je te helpen. Ze staan graag in het middelpunt van de aandacht en kleden en gedragen zich groots en glamoureus. Ze stelen de show, waar ze ook gaan.

Lees ook de liefdeshoroscoop Leeuw of bereken je persoonlijke geboortehoroscoop voor meer inzicht in jezelf.

Sterrenbeeld juli volgens de Chinese astrologie

Sterrenbeeld juli-mensen zijn door de invloed van het Chinese sterrenbeeld Geit heel zorgzaam, sociaal, eerlijk en gevoelig.

Ze zijn dol op knuffelen en hebben een sterke behoefte aan liefde en fysieke uitingen daarvan.

Sterrenbeeld juli-mensen zijn een tikkeltje meegaand en hebben moeite met voor zichzelf opkomen, dus als hun partner deze rol op zich neemt, voelen ze zich heel prettig en beschermd.

Mensen die zijn geboren in een Geit-maand zijn heel sensueel. Ze zijn dol op flirten, verleiden en verleid worden. Ze worden niet makkelijk verliefd en kunnen heel goed zonder fysieke aanraking, maar als ze eenmaal een relatie hebben, dan geven ze zich helemaal over.

Lees meer over je jaar-dier in de Chinese horoscoop.