Sterrenbeeld februari

Als je in februari bent geboren, is je sterrenbeeld Waterman of Vissen!

Waterman: 20 januari t/m 18 februari.

Vissen: 19 februari t/m 20 maart.

Volgens de Chinese astrologie is het maand-dier voor februari de Tijger.

Sterrenbeeld februari: Waterman

Het sterrenbeeld Waterman gaat van 20 januari t/m 18 februari.

Dus ben je geboren op:

1 februari
2 februari
3 februari
4 februari
5 februari
6 februari
7 februari
8 februari
9 februari
10 februari
11 februari
12 februari
13 februari
14 februari
15 februari
16 februari
17 februari
of tot slot op
18 februari?

Dan is je sterrenbeeld Waterman!

Het sterrenbeeld Waterman wil het liefst mensen helpen. Ze maken de mensen om zich heen graag gelukkig en zijn heel attent. Ze willen graag dat de wereld een betere plek wordt. Ze geloven dat een betere wereld bij jezelf begint, en daar leven ze ook naar. Ze hebben een hekel aan ruzie en nemen bij conflicten een neutrale plek in. Ze kunnen zich goed inleven in andermans visie of standpunten, en daarom vinden ze het moeilijk om partij te kiezen.

Lees meer in de uitgebreide eigenschappen horoscoop of de liefdeshoroscoop Waterman om inzicht te krijgen hoe de Waterman in de liefde is en bij welke sterrenbeelden je matcht.

Voor meer inzicht in jezelf kun je ook een gratis uitgebreide persoonlijke geboortehoroscoop berekenen.

Sterrenbeeld februari: Vissen

Het sterrenbeeld Vissen gaat van 19 februari t/m 20 maart.

Dus ben je geboren op:

20 februari
21 februari
22 februari
23 februari
24 februari
25 februari
26 februari
27 februari
28 februari
of
29 februari

Dan is je sterrenbeeld Vissen!

Het sterrenbeeld Vissen is het laatste teken van de zodiak. Het wordt gesymboliseerd door twee vissen die in tegengestelde richtingen zwemmen. Dit staat symbool voor hun dubbele aard: ze zweven continu tussen fantasie en werkelijkheid, en vaak vervloeien deze ook met elkaar. Als laatste teken van de zodiak heeft het sterrenbeeld Vissen alle lessen van het leven al geleerd: alle vreugde, alle pijn, alle hoop en alle angsten. Het doel van het sterrenbeeld Vissen is spirituele vervolmaking.

Lees meer in de uitgebreide eigenschappen horoscoop of de liefdes horoscoop Vissen om inzicht te krijgen hoe de Vissen is in de liefde en bij welke sterrenbeelden de Vissen past.

Voor meer inzicht in jezelf en de invloed van andere planeten en hemellichamen kun je ook een gratis uitgebreide persoonlijke geboortehoroscoop berekenen.

Sterrenbeeld februari volgens de Chinese astrologie

Mensen die zijn geboren in de maand februari vallen onder de invloed van het Chinese sterrenbeeld Tijger. De typische eigenschappen van de Tijger zie je daarom ook terug in hun emotionele belevenis.

Als geliefden zijn februari sterrenbeeld-mensen heel passievol, maar wel een tikkeltje jaloers ingesteld. Ondanks hun jaloezie en bezitterigheid, vinden ze trouw zelf wel heel moeilijk. Ze worden makkelijk en snel verliefd. Zelfs als ze veel van hun partner houden, vinden ze het toch moeilijk om verleidingen in het moment te weerstaan.

Bovendien zijn ze heel erg gesteld op hun vrijheid en enorm koppig. Dit maakt monogame relaties lastiger.

Wel zijn ze heel liefdevol en toegewijd naar hun partners toe. Het zijn zinderende en prikkelende mensen, vol hartstocht. Er valt altijd wel wat te beleven met de ontembare Tijger, dus saaie partners zijn het zeker niet!

Lees voor meer inzicht in je Chinese sterrenbeeld de Chinese horoscoop.