Sterrenbeeld december

Ben je geboren in december? Dan is je sterrenbeeld Boogschutter of Steenbok!

Het sterrenbeeld Boogschutter is van 22 november tot en met 21 december.
Het sterrenbeeld Steenbok is van 22 december tot en met 19 januari.

Sterrenbeeld december: Boogschutter

Dus ben je geboren op:

1 december
2 december
3 december
4 december
5 december
6 december
7 december
8 december
9 december
10 december
11 december
12 december
13 december
14 december
15 december
16 december
17 december
18 december
19 december
20 december
of
21 december?

Dan is ben je een Boogschutter van horoscoop.

Het sterrenbeeld Boogschutter is altijd op zoek naar kennis. Dit is het laatste Vuur-teken van de zodiak, en daarmee zijn ze ook gepassioneerd en altijd op zoek naar nieuwe avonturen. Ze hebben hun pijlen altijd wel gericht op een nieuw doel of een nieuwe locatie. Maar dit kan ook op het intellectuele vlak plaatsvinden, want ze lezen graag en ontdekken daarmee nieuwe werelden en filosofische inzichten.

Lees ook de liefdeshoroscoop Boogschutter of bereken je persoonlijke geboortehoroscoop voor meer inzicht in je astrologische blauwdruk.

Sterrenbeeld december: Steenbok

Ben je geboren op:

22 december
23 december
24 december
25 december
26 december
27 december
28 december
29 december
30 december
31 december

Dan is ben je een Steenbok van horoscoop.

Steenbok is het laatste Aarde-teken van de zodiak. Het is een mythologisch wezen met het lichaam van een geit en de staart van een vis. Dit is symbolisch voor hun vermogen om zowel in hun materiële als spirituele leven veel te bereiken.

Lees ook de liefdeshoroscoop Steenbok of bereken je persoonlijke geboortehoroscoop voor meer inzicht in je astrologische blauwdruk.

Sterrenbeeld december volgens de Chinese astrologie

Mensen die geboren zijn in de maand december vallen onder invloed van het Chinese sterrenbeeld Rat. Dit zogenaamde maand-dier geeft weer hoe je je emoties en relaties beleeft.

Sterrenbeeld december-mensen zijn grappig, sociaal, gevoelig en heel intelligent. Ze zijn bijzonder charmant en heel populair, zowel in vriendschappen als bij potentiële romantische partners. Met hun grapjes en prikkelende gesprekken weten ze iedereen voor zich te winnen.

Maar ondanks dat laten ze mensen niet snel toe tot hun diepere emotionele belevenis. Pas als ze helemaal overtuigd zijn dat hun potentiële partner een match voor het leven is en altijd trouw zal blijven, zullen ze uit hun schulp kruipen.

Mensen die zijn geboren onder de invloed van het maan-dier Rat vinden het heerlijk om voor hun geliefden te zorgen. Ze zijn heel zorgzaam voor hun partner en kunnen goed de emoties van hun wederhelft aanvoelen. Ook zijn ze dol op kinderen, dus de kans is groot dat ze later graag een groot gezin willen hebben.

Ze zijn wel een tikkeltje sentimenteel en kunnen daardoor moeilijk afstand doen van dingen met emotionele waarde, zoals oude babykleertjes en ansichtkaarten.