Eigenschappen-horoscoop voor het sterrenbeeld Boogschutter

Ontdek de typische eigenschappen en krijg meer inzicht in het karakter van het sterrenbeeld Boogschutter (Engels: Sagittarius, datum: 22 november t/m 21 december). In de liefdeshoroscoop-match lees je welk sterrenbeeld past bij de Boogschutter, hoe een Boogschutter-man of -vrouw in de liefde is. En hoe zijn mensen met horoscoop Boogschutter op het werk, als kind en welke lessen kunnen ze leren in dit leven? En wat is de datum?

Sterrenbeeld Boogschutter datum

De horoscoop van het sterrenbeeld Boogschutter gaat in op 22 november en de datum van de laatste dag is 21 december.

Dus ben je geboren op 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 november.

Of op 1, 2, 3, 4, 5, 6 ,7 ,8 ,9 ,10 ,11 ,12 ,13 ,14 ,15 ,16 ,17 ,18, 19, 20 of 21 december

dan ben je een Boogschutter van horoscoop!

Eigenschappen van horoscoop Boogschutter
Datum: 22 november t/m 21 december
Engels en Latijn: Sagittarius
Astrologisch symbool: ♐

Geluksdag: Donderdag
Geluksgetallen: 4, 7 en 9
Heerser: Jupiter
Element: Vuur
Motto: Ik neem waar
Geboortesteen: Turkoois
Kleur: Paars
Metaal: Tin
Geur: Sinaasappel
Bloem: Narcis
Overzicht van eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen

Positieve en negatieve karaktereigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter

Positieve karaktereigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter:

Optimistisch
Energiek
Vrolijk
Reislustig
Eerlijk
Avontuurlijk
Intellectueel
Filosofisch

Mindere karaktereigenschappen van mensen met als horoscoop Boogschutter:

Zorgeloos
Ongeduldig
Oppervlakkig
Prikkelbaar
Veeleisend
Onverantwoordelijk
Fanatiek
Tactloos
Losbandig
Rusteloos

Eigenschappen en karakter van het sterrenbeeld Boogschutter

Het sterrenbeeld Boogschutter is een positieve denker en barst van de energie. Mensen met als horoscoop Boogschutter hebben een diep verlangen om van alles te ervaren en ontdekken, dus het liefst gaan ze op avontuur uit om de wereld te verkennen.

Ze vinden het heerlijk om ver te reizen en nieuwe dingen te ontdekken. Als ze er niet fysiek op uit kunnen, dan zijn ze wel bezig met nieuwe filosofieën, zienswijzen of spirituele inzichten.

Mensen met als horoscoop Boogschutter hebben ook een sterke creatieve drang en ze vinden het fijn wanneer mensen hun werk en creatieve prestaties bewonderen. Een vaste routine met veel veiligheid is niets voor de Boogschutter. Ze hebben liever ruimte en vrijheid, anders wordt het al snel te saai voor hen.

Boogschutters zijn heel charmant en makkelijk in de omgang. Ondanks hun sociale instelling, zijn ze heel onafhankelijk.

Omdat mensen met als horoscoop Boogschutter zo eerlijk zijn, zijn ze niet altijd subtiel. Ze zijn zo recht door zee dat eerlijkheid en botheid soms moeilijk uit elkaar te houden zijn. Zeker hun vijanden hebben het dan zwaar te verduren onder hun gebrek aan tact en hun scherpe tong. Toch zijn Boogschutters ook heel gevoelig, en soms krijgen ze zoveel spijt van hun uitspattingen dat ze hier diep in de put van kunt raken.
Boogschutters hebben met hun positieve instelling grote dromen en hoop voor de toekomst. Ze streven altijd wel een of ander doel na, op korte of lange termijn.

Ze hebben ook een sterk vertrouwen in het leven, ze kunnen zich makkelijk met de stroming van het leven laten meedrijven. Tegenslagen en teleurstellingen deren hen niet, want ze bedenken al snel een nieuw plan of een verre droom.

Mensen met als horoscoop Boogschutter hebben een speelse instelling in het leven en houden ervan om te filosoferen over hun fouten. Ze zijn altijd bereid hun eigen drijfveren onder de loep te nemen en naar zichzelf en hun tekortkomingen te kijken.

Wil je meer inzicht in je karakter en eigenschappen, dan kun je hier ook je gratis persoonlijke geboortehoroscoop berekenen!

Het sterrenbeeld Boogschutter op het werk

Het kan moeilijk zijn voor Boogschutters om te kiezen wat ze willen van het leven. Ze vinden zo veel dingen leuk en interessant, en het liefst willen ze gewoon alles wel eens uitproberen!

Boogschutters zullen waarschijnlijk veel rondreizen en experimenteren met verschillende paden voordat ze zich toeleggen op één bepaalde carrière. Ook een baan waarbij ze veel afwisselende projecten hebben, zou een goede match zijn. Want zodra er geen uitdaging meer is, wil het sterrenbeeld Boogschutter graag weer verder.
Mensen met als horoscoop Boogschutter vinden het leuk om te theoretiseren en speculeren, maar ze hebben ook het vermogen om toekomstige ontwikkelingen aan te voelen en het grotere geheel te doorzien. Ze vinden het weer minder leuk om alle details en praktische overwegingen van hun theorieën in praktijk te brengen.

Het sterrenbeeld Boogschutter in liefde en relaties

Mensen met als horoscoop Boogschutter houden van vrienden die gevat, intellectueel en een tikkeltje mysterieus zijn. Maar ze hebben zeker ook vrijheid in hun vriendschappen en relaties nodig. Ze houden niet van plakkerige of behoeftige mensen, zowel op vriendschappelijk als romantisch vlak.

De beste match voor het sterrenbeeld Boogschutter is iemand die hun idealen, gevoel voor humor en passie voor het leven deelt. Het is voor hen niet makkelijk om een levenspartner te vinden die ze de vrijheid geeft om hun idealisme en vele interesses en passies uit te leven, maar hen toch de diepe toewijding en trouw biedt waar ze zo naar verlangen.

Welk sterrenbeeld past bij Boogschutter?

Het sterrenbeeld Boogschutter past het beste bij de andere twee vuurtekens: Ram en Leeuw.
Met Rammen delen ze hun enthousiasme en voorliefde voor veranderingen, terwijl de Leeuw net zo ambitieus en gedreven is.

Wil je meer weten hoe welk sterrenbeeld past bij Boogschutter, lees dan de liefdeshoroscoop Boogschutter!

De sterrenbeeld Boogschutter-man

De Boogschutter-man is nieuwsgierig en gezellig. Vooral de jongere Boogschutter-man is heel romantisch en gepassioneerd, en het liefst willen ze elke vorm van liefde verkennen en ervaren.

Het sterrenbeeld Boogschutter is een heel idealistisch ingesteld teken, maar hun partners kunnen niet altijd aan hun ideaalbeeld van de ware liefde voldoen, waardoor ze steeds van partner naar partner springen.

In het ergste geval kan de Boogschutter-man er verschillende partners tegelijk op nahouden, maar een meer ontwikkelde en positieve Boogschutter-man zal deze passie kanaliseren naar zijn creativiteit en carrière.

De sterrenbeeld Boogschutter-vrouw

De Boogschutter-vrouw is charmant, levendig, energiek en kan makkelijk met iedereen overweg. Ze is vriendelijk, oprecht en dol op mensen. Daarnaast is ze ook heel direct, eerlijk en ambitieus. De Boogschutter-vrouw heeft een sterk-ontwikkelde intuïtie en vindt het heerlijk om mensen nieuwe dingen bij te brengen en zelf van anderen te leren. Ze is dan ook dol op reizen en nieuwe plekken en mensen ontmoeten.

De Boogschutter-vrouw is een geboren leider en heeft graag zowel thuis als op het werk de touwtjes in handen. Ze is waarschijnlijk geen handige huisvrouw. Klusjes en schoonmaakwerk besteedt ze liever uit, en ze gaat liever uit eten en nieuwe mensen ontmoeten dan zelf een uur in de keuken staan.

De Boogschutter-vrouw is heel sensueel en temperamentvol. Maar ondanks haar drang om andere mensen te leren kennen, kan ze wel erg eenzaam zijn. Ze blijft altijd graag haar eigen ding doen zonder zich aan te passen aan anderen, en niet iedereen kan hier tegen.

Zelfs als de Boogschutter-vrouw getrouwd is en kinderen heeft, vindt ze het belangrijk om haar eigen leven te behouden.

Het sterrenbeeld Boogschutter als kind

Het Boogschutter-kind is positief, vrolijk en heel grappig! Voor ouders is het belangrijk dat ze dit kind bijbrengen dat ze geen grapjes maken ten koste van anderen. Boogschuttertjes hebben een sterk ontwikkeld gevoel voor humor, maar soms kunnen ze mensen onbedoeld kwetsen met hun grapjes.
Deze kinderen zijn meestal dol op sport, en dan vooral buitensporten zoals paardrijden, skeeleren of hardlopen.

Deze kinderen zijn al van jongs af aan dol op reizen. Ze vinden het heerlijke om nieuwe plekken te ontdekken, al is het maar een nieuwe speeltuin of een nieuw park!

Het sterrenbeeld Boogschutter als ouder

Ouders met als horoscoop Boogschutter zijn heel positief, grappig en fijn in de omgang. Ze zijn altijd wel in voor een uitje of iets leuks doen. Soms kunnen ze iets té grappig zijn in de ogen van hun kinderen, die zich dan doodschamen voor de streken van hun ouders!
Boogschutter-ouders zijn meer scharrelouders dan helikopterouders. Ze geven hun kinderen graag veel vrijheid. Ze willen graag dat hun kinderen zelf veel van het leven verkennen.

Lessen en struikelblokken voor mensen met als horoscoop Boogschutter

Wees je bewust van de neiging om te idealistisch te zijn en maak gebruik van je eerlijke en vrijgevige natuur zodat je prettig in de wereld kunt leven met andere zielen op het aardse vlak. Aan de andere kant heb je sterke inzichten in de toekomst, soms zelfs op het paranormale af.

Toewijding, discipline, focus en concentratie zijn niet altijd je sterke punten. Je kunt soms wat onverantwoordelijk zijn en de neiging hebben om de lasten en beperkingen van het volwassen leven uit de weg te gaan. Deze persoonlijke aspecten maken je tot een leuk persoon om mee om te gaan, maar het leven is niet altijd maar lol en leuk. Je zult moeten leren om meer discipline en stabiliteit toe te passen bij de serieuze een pijnlijke situaties die het leven ons helaas altijd toebedeelt.

Soms trek je voorbarige conclusies zonder alle factoren van de situatie in acht te nemen.

Plaats een reactie