Sterrenbeeld augustus

Ben je geboren in augustus? Dan is je sterrenbeeld Leeuw of Maagd!

Het sterrenbeeld Leeuw is van 23 juli tot en met 22 augustus.

Het sterrenbeeld Maagd is van 23 augustus tot en met 22 september.

Volgens de Chinese astrologie is het maand-teken voor augustus de Aap.

Sterrenbeeld augustus is Leeuw

Dus ben je geboren op

1 augustus
2 augustus
3 augustus
4 augustus
5 augustus
6 augustus
7 augustus
8 augustus
9 augustus
10 augustus
11 augustus
12 augustus
13 augustus
14 augustus
15 augustus
16 augustus
17 augustus
18 augustus
19 augustus
20 augustus
21 augustus
22 augustus

Dan is je sterrenbeeld Leeuw!

Het sterrenbeeld Leeuw is net als de koning van dierenrijk ook de koning van de dierenriem. Ze hebben een koninklijke uitstraling en zijn heel groots in alles wat ze doen: theatraal, gepassioneerd en levendig. Leeuwen staan het liefst in de spotlight en verdienen alle aandacht die ze krijgen.

Wil je meer weten over je teken, lees dan de liefdeshoroscoop Leeuw of maak gratis een persoonlijke geboortehoroscoop aan om ook de invloed van andere hemellichamen op je karakter te ontdekken.

Sterrenbeeld augustus Maagd

Ben je geboren op

23 augustus
24 augustus
25 augustus
26 augustus
27 augustus
28 augustus
29 augustus
30 augustus
31 augustus

Dan is je sterrenbeeld Maagd!

Het sterrenbeeld Maagd is ontzettend intelligent. Ze kunnen elke situatie ontzettend goed inzien en zelfs de kleinste details ontsnappen hun scherpe ogen niet. Dit teken heeft al een plan klaar voor dat anderen er überhaupt aan denken om erin te maken! Ze zijn ontzettend goed georganiseerd en efficiënt. Ze zijn heel perfectionistisch en hebben hoge verwachtingen van anderen en zichzelf.

Wil je meer weten over je teken, lees dan de liefdeshoroscoop Maagd of maak gratis een persoonlijke geboortehoroscoop aan om ook de invloed van andere hemellichamen op je karakter te ontdekken.

Sterrenbeeld augustus volgens de Chinese astrologie

Sterrenbeeld augustus-mensen zijn geboren met de invloed van het Chinese sterrenbeeld Aap. Je maand-teken bepaalt hoe je je emoties en relaties ervaart. Mensen die geboren zijn in de Aap-maand, zijn grappig, charmant, nieuwsgierig en onafhankelijk.

Aap-maand mensen willen het liefst alle aandacht van hun partner. Voelen ze zich verwaarloosd (terecht of ingebeeld) dan kunnen ze erg jaloers worden en als een klein kind vervelend gaan doen om toch aandacht te eisen.

Maar Aap-maand mensen zijn wel ontzettend lief, trouw en zorgzaam. Soms hebben ze natuurlijk wat apenstreken. Zo zijn ze bijvoorbeeld heel nieuwsgierig, maar soms iets te. Ze kunnen dan door blijven vragen zonder door te hebben dat de tegenpartij het niet meer prettig vindt.

En praten kunnen ze! Over koetjes en kalfjes, het weer, met de Aap hoef je je nooit te vervelen. Maar ondanks dat vinden ze het moeilijk hun ware emoties te uiten. Zelfs als ze iemand vertrouwen, vinden ze het moeilijk om hun diepste gedachten en gevoelens te delen.

Ontdek ook je jaar-teken in de Chinese horoscoop.