Sterrenbeeld april

Wil je weten welk sterrenbeeld je hebt als je in april bent geboren? Dan ben je een Ram of Stier!

Ram datum: 21 maart t/m 19 april.

Stier datum: 20 april t/m 20 mei.

Volgens de Chinese astrologie is je maand-dier de Draak.

Sterrenbeeld april: Ram

Het sterrenbeeld Ram gaat van 21 maart t/m 19 april.

Dus ben je geboren op:

1 april
2 april
3 april
4 april
5 april
6 april
7 april
8 april
9 april
10 april
11 april
12 april
13 april
14 april
15 april
16 april
17 april
18 april
of
19 april

Dan is je sterrenbeeld Ram!

Het sterrenbeeld Ram dwingt respect af bij mensen. Ze zijn soms een tikkeltje bazig, maar het zijn goede vrienden bij wie je hart kunnen luchten zonder dat je je druk hoeft te maken dat zij doorvertellen. Ze hebben een heel sterk karakter, waardoor ze behoorlijk intimiderend kunnen overkomen, maar ze bijten heus niet! Ze zijn nergens bang voor en staan als eerste in de rij om auditie te doen voor de schoolmusical en bieden zichzelf graag aan om dingen te organiseren.

Lees meer in de uitgebreide eigenschappen horoscoop of de liefdeshoroscoop Ram om inzicht te krijgen hoe de Ram is in de liefde en welk sterrenbeeld past bij Ram.

Ook kun je in de persoonlijke geboortehoroscoop berekenen hoe je planeten stonden op het moment dat je bent geboren.

Sterrenbeeld april: Stier

Het sterrenbeeld Stier gaat van 20 april t/m 20 mei.

Dus ben je geboren op:

20 april
21 april
22 april
23 april
24 april
25 april
26 april
27 april
28 april
29 april
of
30 april

Dan is je sterrenbeeld Stier!

Het sterrenbeeld Stier is een vertrouwde vriend bij wie je altijd geliefd en gewaardeerd voelt. Ze zijn dol op lekker eten! Met hun kun je heerlijk uitgebreid tafelen en genieten van de kleine dingen van het leven, zoals zachte stofjes of aangename geuren, of gewoon het gras onder je voeten. Mindfulness is een soort tweede natuur voor dit teken. Ze geven ook graag geld uit aan dure maar duurzame dingen en zijn daardoor leuke shopmaatjes.

Lees meer in de uitgebreide eigenschappen horoscoop of de liefdes horoscoop Stier om inzicht te krijgen hoe de Stier is in de liefde en bij welke sterrenbeelden de Stier past.

Ook kun je in de persoonlijke geboortehoroscoop berekenen hoe je planeten stonden op het moment dat je bent geboren.

Sterrenbeeld april volgens de Chinese astrologie

Door de invloed van het Chinese sterrenbeeld Draak zijn sterrenbeeld april-mensen heel enthousiast en hartstochtelijk in relaties. Maar ze zijn ook koninklijk en een tikkeltje kil en afstandelijk. Het duurt even voor deze Draak-maand mensen het de moeite waard vinden om zich bloot te stellen aan iemand.

Wel zijn ze dol op flirten! Sterrenbeeld april-mensen vinden het heerlijk om bewonderd te worden, en flirten voldoet in deze behoefte zonder dat ze zich aan iemand hoeven te binden of bloot te stellen.

Ook in een trouwe relatie is het voor partners belangrijk om Draak-maand mensen veel complimentjes en lof te geven. Ondanks dat ze zo zelfverzekerd en sterk overkomen, hebben ze dat echt nodig en geeft het ze veel stabiliteit en kracht.

Lees meer over je jaar-teken volgens de Chinese horoscoop.