Welk sterrenbeeld op 8 januari?

Ben je geboren op 8 januari? dan is je sterrenbeeld Steenbok.

Numerologie: Het nummer 8 staat voor autoriteit, leiderschap en doorzettingsvermogen.

Heersende planeet: Saturnus.

Modaliteit: Kardinaal. Je bent veranderlijk maar hebt wel doorzettingsvermogen.

Element: Aarde. Je bent praktisch ingesteld en hebt een sterk gevoel voor rechtvaardigheid.

Geluksdag: Zaterdag.

Geluksgetallen: 1, 8, 15, 16, 24.

Sterrenbeeld 8 januari in het kort

Goede eigenschappen:

✓ Zelfverzekerd
✓ Invloedrijk
✓ Intens
✓ Verbeeldingsrijk
✓ Ambitieus
✓ Harde werker
✓ Inlevend

Mindere eigenschappen:

✓ Zelfingenomen
✓ Wrokkig
✓ Soms té intens
✓ Afstandelijk
✓ Zorgelijk

Geschikte beroepen:

✓ Muzikant
✓ Wetenschappelijk onderzoeker
✓ Zakelijk analyst

Het sterrenbeeld Steenbok van 8 januari

Je bent ontzettend gefocust en gemotiveerd. De kans is groot dat alles waar jij je op toelegt, met succes wordt afgerond. Door je scherpe en analytische geest zou je goed tot je recht komen als wetenschappelijk onderzoeker.

Maar ook als artiest of muzikant komen deze eigenschappen goed van pas, zeker in combinatie met je rijke verbeelding. Zowel Stephen Hawking als Elvis Presley waren op deze dag geboren!

Je bent ambitieus en wil graag erkenning voor je inzet, maar je beseft ook goed dat je hier hard voor moet werken.

Maar soms ben je zo gefocust op je doelen, dat je moeilijk bereikbaar bent voor je geliefden. Dit kan zowel fysiek als emotioneel afstandelijk zijn. Dan overschaduwt je passie je inlevingsvermogen.

Zorg dus dat je balans houdt in je leven.

Je komt heel autoritair en zelfverzekerd over, maar diep van binnen word je geplaagd door knagende zorgen en onzekerheid.

Je bent ervan overtuigd dat je pas de goedkeuring en liefde van anderen waard bent als je heel succesvol bent in je leven.

Maar als je anderen teveel op een afstandje houdt om dit succes te bereiken, heb je juist het tegenovergestelde effect. In dat geval kun je heel gedesillusioneerd en eenzaam raken.

Zorg daarom voor balans en wees eerlijk en open met je geliefden. Plan vaste tijden in om met elkaar door te brengen, zodat je niet steeds afgeleid raakt door je werk en doelen.

In de liefde geef je jezelf niet zomaar over aan de eerste de beste. Je hebt extreem hoge verwachtingen van je partner. Maar wanneer je eindelijk iemand hebt gevonden die bij je past, geef je jezelf helemaal over. Je vindt het wel moeilijk om de touwtjes uit handen te geven in een relatie.

Je vindt het lastig je kwetsbaar op te stellen.

Wanneer je partner je kwetst, kunnen jouw blikken doden en heb je een scherpe tong. Kijk uit dat je geen dingen zegt waar je spijt van krijgt.

Toch ben je in een relatie heel passievol, liefdevol en zorgzaam. Het duurt gewoon even voor iemand die zachte kern kan bereiken.