Welk sterrenbeeld op 3 januari?

Ben je geboren op 3 januari? dan is je sterrenbeeld Steenbok.

Numerologie: Het getal 3 staat voor dualiteit, samenwerking en diplomatie. Je bent sociaal ingesteld en houdt van balans.

Heersende planeet: Saturnus.

Modaliteit: Kardinaal. Je houdt wel van een avontuurtje, maar je bent bedachtzaam van aard.

Geluksdag: Zaterdag.

Geluksnummers: 3, 4, 11, 17 en 21.

Sterrenbeeld 3 januari in het kort

Goede eigenschappen:

✓ Toegewijd
✓ Charmant
✓ Idealistisch
✓ Betrouwbaar
✓ Behulpzaam

Mindere eigenschappen:

✓ Obsessief
✓ Manipulatief
✓ Gewetenloos
✓ Koppig
✓ Geheimzinnig
✓ Hoge verwachtingen van anderen

Geschikte beroepen:

✓ Bedrijfsleider
✓ Regisseur
✓ Gemeenschapsleider

Sterke punten:

✓ Teamwerk
✓ Focussen op één taak
✓ Betrouwbaarheid

Het sterrenbeeld Steenbok geboren op 3 januari

Je kunt je ontzettend goed focussen op een enkele taak. Je hapt je erin vast als een pitbull en laat niet los tot je deze succesvol hebt afgerond.

Je hebt bovendien een aangename uitstraling, een zekere charme en een gevat gevoel voor humor. Hierdoor voelen mensen zich sterk tot je aangetrokken. Je maakt hier dankbaar gebruik van en delegeert graag taken naar anderen om je doelen te bereiken.

Dit kan je een tikkeltje manipulatief maken, maar je bent wel idealistisch ingesteld en hebt goede bedoelingen. Dit maakt je een goede leider want je kunt je team goed inspireren om samen projecten succesvol af te ronden.

Kijk alleen uit dat je niet teveel van anderen verwacht, anders kunnen ze uitgeput raken.

Dit kan lastig voor je zijn, want je bent vaak heilig overtuigd dat het door jouw gekozen pad het juiste is. Je vindt het lastig als iemand een andere route voorstelt.

Je bent ontzettend trouw, zowel op je werk als in persoonlijke relaties. Voorwaarde is wel dat mensen op één lijn met je zitten. Je wijkt namelijk niet graag af van je pad of zienswijzen.

Mensen kunnen echt op jou rekenen. Je bent betrouwbaar en behulpzaam. Wel vind je het heel moeilijk als je trouw en steun niet wordt beantwoord. Hierdoor kun je ontzettend teleurgesteld en gedesillusioneerd raken.

In de liefde vind je het fijn om je eigen weg te gaan, maar je eist wel toewijding en volledige trouw van je partner. Je hebt hoge verwachtingen en springt niet zomaar met de eerste de beste in een relatie.

Je zoekt een partner die ook mentaal op dezelfde golflengte zit en je gevoel voor humor deelt. Je ideale partner is iemand die sensueel en aards is, maar je ook mentaal prikkelt.

Je bent op zich niet vies van een korte flirt of one-night-stand als de juiste kans zich voordoet, maar het liefst zoek je een langdurige relatie. Je denkt heel goed na voor je een relatie aangaat, waarbij je niet alleen op je gevoel vertrouwt, maar echt alle voor- en nadelen zorgvuldig afweegt. Maar ga je eenmaal een verbintenis aan, dan gaat jouw liefde nooit over.