Chinese horoscoop Slang

In deze Chinese horoscoop Slang lees je alles over dit Chinees sterrenbeeld, zoals eigenschappen van hun karakter, de invloeden van de elementen en hoe ze zijn in de liefde.

De Slang in het kort

Typische eigenschappen voor het Chinese sterrenbeeld Slang:

Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Slang

Nobel
Intens
Bewust
Trots

Maar ook…

Geslepen
IJdel
Wreed

Data voor de Chinese horoscoop Slang

De exacte data voor het sterrenbeeld Slang volgens de Chinese kalender:

 • 1905:   4 feb 1905 – 24 jan 1906 Hout Slang
 • 1917: 23 jan 1917 – 10 feb 1918 Vuur Slang
 • 1929: 10 feb 1929 – 29 jan 1930 Aarde Slang
 • 1941: 27 jan 1941 – 14 feb 1942 Metaal Slang
 • 1953: 14 feb 1953 –   2 feb 1954 Water Slang
 • 1965:   2 feb 1965 – 20 jan 1966 Hout Slang
 • 1977: 18 feb 1977 –   6 feb 1978 Vuur Slang
 • 1989:   6 feb 1989 – 26 jan 1990 Aarde Slang
 • 2001: 24 jan 2001 – 11 feb 2002 Metaal Slang
 • 2013: 10 feb 2013 – 30 jan 2014 Water Slang
 • 2025: 29 jan 2025 – 16 feb 2026 Hout Slang

Eigenschappen van de Chinese horoscoop Slang

De Chinese horoscoop Slang is het teken van wijsheid. Slangen zijn intelligent, charmant en populair. Ze zijn vaak heel aantrekkelijk en hebben een verleidelijke en magnetische uitstraling.

De Slang is niet zo’n prater en bekijkt liever elke situatie heel rustig voor hij tot actie overgaat. Slangen zijn dan ook wat stiller en gereserveerd. Ze houden niet zo van praten, maar omdat ze wel zo goed kunnen observeren, kunnen ze heel goed advies geven. Ze zijn dan ook trouwe raadgevers voor vrienden en familie. Iedereen kan bij de Slang terecht voor wijze inzichten en rake observaties.

Toch zullen ze nooit een ander om advies vragen. Ze luisteren niet zo snel naar anderen, zelfs niet als die meningen onderbouwd zijn met feiten en ervaringen. Slangen vertrouwen liever op hun eigen oordeel en intuïtie.

Slangen zijn diepe denkers en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Ze nemen geen overhaaste beslissingen, maar blijven rustig observeren en plannen. Slangen zijn diepe denkers en heel intelligent. Ze denken lang en meditatief na over de volgende stap. Ze voelen instinctief aan hoe ze iets zo efficiënt mogelijk kunnen doen.

Ze komen dan ook heel mysterieus over, want ze zijn vaak diep in gedachten verzonken en bespreken hun zielsroerselen niet graag met anderen. Slangen vertrouwen mensen niet zo snel.

Bovendien hebben Slangen een olifantengeheugen, dus elke verkeerde stap of verdacht woord wordt in hun geheugen opgeslagen. De tegenpartij zal hier nooit wat van merken, maar als het juiste moment aanbreekt, springen ze vanuit hun verborgen positie omhoog om rake verbale klappen uit te delen.

Maar juist die geheimzinnigheid en mysterieusheid maakt ze heel aantrekkelijk voor mensen, en ze trekken vanzelf veel aandacht, zonder moeite voor te doen. Ondanks hun eigengereide natuur vindt de Slang het niet erg in de spotlight te staan. Ze weten dat ze het verdienen en ze hebben bovendien goede manieren, dus ze maken er geen misbruik van.

Slangen zijn elegant en sensueel, en ze houden van de goede dingen die het leven te bieden heeft, zoals lekker eten, muziek en uitgaan.

De Chinese horoscoop Slang-man

De Slang-man is mysterieus en ervaren. Hij is zachtmoedig en weet voor elke situatie wel
de juiste woorden te vinden. Hij kan mensen en situaties haarfijn aanvoelen. Is er veel spanning, dan kan hij de boel makkelijk sussen met een grapje of rake opmerking.

De Slang-man is een echte romanticus. Ze vinden het heerlijk om hun partner te verwennen en verrassen met cadeautjes en attenties. Ze kunnen goed aanvoelen wat hun partner denkt of voelt en zijn heel begripvol.

Maar de Slang-man is ook erg jaloers ingesteld. Ook wil hij graag zelf in het middelpunt van de aandacht staan.

De Chinese horoscoop Slang-vrouw

De Slang-vrouw is elegant en sierlijk. Ze heeft van nature een sexy uitstraling. Maar ook van binnen is ze mooi! Ze is ook dol op mooie dingen, zoals mode en kunst.

Ze Slang-vrouw is heel scherp en is anderen altijd een paar stappen voor. Dit komt goed van pas in haar carrière. Ze wil graag veel bereiken en haar werk en sociaal aanzien zijn heel belangrijk voor haar.

Wel is ze een tikkeltje jaloers. Ze is heel zelfverzekerd, maar raakt toch aan de twijfel als ze haar partner met een ander ziet praten. Ook vindt ze het moeilijk als anderen succesvoller zijn. Ze gebruikt dit dan als motivatie om harder te werken en nog meer te bereiken.