Chinese horoscoop Os

In deze Chinese horoscoop Os lees je alles over dit Chinees sterrenbeeld, zoals de eigenschappen van hun karakter, de invloeden van de elementen en hoe ze in de liefde zijn.

Chinese horoscoop Os in het kort:

Positieve eigenschappen van het Chinese sterrenbeeld Os:

Eerlijk
Gemotiveerd
Vriendelijk
Oprecht
Positief
Voorzichtig
Doortastend
Vastberaden
Creatief
Capabel
Zelfverzekerd
Zachtmoedig
Hardwerkend
Georganiseerd
Geduldig
Betrouwbaar
Serieus
Kundig

Mindere eigenschappen van het Chinese sterrenbeeld Os:

Opvliegend
Apathisch
Koppig
Mokkig
Conservatief
Bevooroordeeld
Afstandelijk
Saai
Chauvinistisch
Materialistisch
Trots
Koppig

Data voor Chinese horoscoop Os

Jaar Datum Element
1901 19 feb 1901 – 7 feb 1902 Metaal Os
1913 6 feb 1913 – 25 jan 1914 Water Os
1925 24 jan 1925 – 12 feb 1926 Hout Os
1937 11 feb 1937 – 30 jan 1938 Vuur Os
1949 29 jan 1949 – 16 feb 1950 Aarde Os
1961 15 feb 1961 – 4 feb 1962 Metaal Os
1973 3 feb 1973 – 22 jan 1974 Water Os
1985 20 feb 1985 – 8 feb 1986 Hout Os
1997 7 feb 1997 – 27 jan 1998 Vuur Os
2009 26 jan 2009 – 13 feb 2010 Aarde Os
2021 12 feb 2021 – 31 jan 2022 Metaal Os

Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Os

De Os in het kort:

De eigenschappen van het sterrenbeeld Os

Mensen met als Chinese horoscoop Os zijn trouw, oprecht, betrouwbaar en eerlijk. Net als het dier is de Os een harde werker die geduldig beetje bij beetje het land omploegt. Ossen gaan altijd kalm en methodisch te werk. Dit teken kan dingen dan ook extreem goed volhouden en heeft een ijzersterk doorzettingsvermogen.

Ossen kunnen makkelijk de zwaarste lasten op hun sterke schouders nemen. Of het nu een project met veel verantwoordelijkheid is of een diep geheim, je kunt op de Os rekenen dat ze het serieus nemen.

Ossen zijn ook heel moedig, en ze laten zich niet afschrikken door obstakels en uitdagingen. Met hun doorzettingsvermogen en zorgvuldigheid kunnen ze zelfs de moeilijkste dingen succesvol afronden. Als ze in iets of iemand geloven, dan vechten ze daar graag voor. Ossen zijn nobel en hebben een sterk ontwikkeld moreel besef, dus ze zien het als hun plicht om op te komen voor onrecht.

Ossen zijn over het algemeen kalm en rustig, maar als je een rode lap voor hun neus houdt en blijft sarren, dan kunnen ze in explosieve woede uitbarsten. Dit kan behoorlijk beangstigend zijn, dus probeer dit nooit met opzet te doen! Is een Os eenmaal boos, dan kun je maar beter wegrennen en wachten tot hij is afgekoeld.

Het Chinese sterrenbeeld Os is ook een geboren leider. Mensen met als Chinese horoscoop Os zijn betrouwbaar en zelfverzekerd. In combinatie met hun beslissings- en doorzettingsvermogen, kunnen ze veel gedaan krijgen en bereiken.

Wel is de Os behoorlijk koppig. Ook kan de Os een beetje een simplistische kijk op het leven hebben. Alles is zwart of wit, goed of slecht. Ze wijken bijvoorbeeld ook niet snel af van hun eerste indruk van iemand. Als een Os iemand niet mag, dan moet diegene zich eerst echt bewijzen voor hij of zij een tweede kans krijgt.

Ondanks hun koppigheid zijn mensen met als Chinese horoscoop Os wel heel logisch ingesteld, en ze zijn ook altijd bereid om naar het advies van anderen te luisteren. Ze wegen eerst alle voor- en nadelen af voor ze iets beslissen.

Als de Os eenmaal een weg is ingeslagen, dan blijft dat dus ook zo. Hierdoor kunnen ze behoorlijk inflexibel en dogmatisch zijn, want ze zijn altijd heilig overtuigd dat hun beslissing de beste was, en ze krijgen zelden spijt van hun beslissingen.

Een Os zegt daarom ook niet zomaar iets. Hebben ze iets beloofd, dan houden ze zich daar aan! Koste wat kost.

De Chinese horoscoop Os-man

De Os-man is betrouwbaar en stabiel. Als ze iets doen, dan doen ze het goed ook. Ze hebben een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en gaan er volledig voor. Ze zijn ook heel toegewijd aan hun gezin. Ze hebben hoge verwachtingen van zichzelf en kunnen veel bereiken in het leven. Maar soms hebben ze iets te hoge verwachtingen van hun kinderen. Het is belangrijk dat ze accepteren dat iedereen anders is en eigen normen en waarden heeft.

De Chinese horoscoop Os-vrouw

De Os-vrouw is rustig en zachtaardig. Als ze eenmaal voor een pad kiezen, dan gaan ze er tot het bittere eind voor. Soms zou het beter zijn om een afslag te nemen of de reis af te breken, maar de Os-vrouw houdt niet van opgeven en heeft ook de innerlijke kracht om door te gaan. Ze is dan ook berucht om haar koppigheid!