Jaarhoroscoop 2021

Lees hier je gratis jaarhoroscoop 2021! Wat staat je volgens de voorspellingen allemaal te wachten in het nieuwe jaar in de liefde, op werkgebied, financiën, gezondheid en welzijn?

Jaarhoroscoop 2021

Jaarhoroscoop sterrenbeeldSymboolDatum
Jaarhoroscoop Ram21 maart t/m 19 april
Jaarhoroscoop Stier20 april t/m 20 mei
Jaarhoroscoop Tweelingen21 mei t/m 20 juni
Jaarhoroscoop Kreeft21 juni t/m 22 juli
Jaarhoroscoop Leeuw23 juli t/m 22 augustus
Jaarhoroscoop Maagd23 augustus t/m 22 september
Jaarhoroscoop Weegschaal23 september t/m 22 oktober
Jaarhoroscoop Schorpioen23 oktober t/m 21 november
Jaarhoroscoop Boogschutter22 november t/m 21 december
Jaarhoroscoop Steenbok22 december t/m 19 januari
Jaarhoroscoop Waterman20 januari t/m 18 februari
Jaarhoroscoop Vissen19 februari t/m 20 maart

Jaarhoroscoop 2021: algemene voorspellingen voor iedereen

In 2021 staan er veel astrologische gebeurtenissen te wachten. Het begint al vlak voor de jaarwisseling van 2020 naar 2021. De invloed van Saturnus en Jupiter in het sterrenbeeld Waterman markeert letterlijk het begin van een nieuw tijdperk: het Watermantijdperk. Hier heb je vast wel eens van gehoord. We zitten nu in een turbulente overgangsperiode. Hoe lang dit duurt en wanneer het precies is begonnen, daar verschillen astrologen soms van mening over. Maar de afgelopen 20 jaar hebben ons sowieso alvast voorbereid op wat gaat komen.

Astrologische overgangsperioden gaan altijd gepaard met grote veranderingen: oude beschavingen vallen, nieuwe beschavingen nemen hun plaats in, grote veranderingen in culturele en religieuze zienswijzen en zelfs klimaatveranderingen.

Voorspellingen 2021: de financiële crisis

De financiële crisis blijft doorzetten. Veel mensen zullen werkloos worden. Bedrijven gaan failliet. Dit is een wereldwijd fenomeen maar de jaarhoroscoop 2021 voor het Verenigd Koninkrijk is bijzonder ongunstig. Dit gaat tot zeker 2023 aanhouden.

Het zorgt voor veel stress in het dagelijks leven van mensen over de hele wereld, met veel maatschappelijke onrust als gevolg.

Wel is de kans groot dat het leidt tot innovatieve veranderingen in hoe de politiek en economie worden beoefend.

Door het gebrek aan vertrouwen in regeringen, neemt het vertrouwen in cryptocurrencies juist toe.

Ook komen er veel nieuwe technologische ontwikkelingen. Het bedrijfsleven vindt steeds meer online plaats, dus mensen die al werkzaam zijn in die capaciteit, blijven hun werk behouden.

2021 is geen jaar voor grote of riskante investeringen. De huizenmarkt blijft een probleem.

Voorspellingen 2021: persoonlijke en sociale veranderingen

Door de toegenomen druk en het wegvallen van oude geneugten, komen steeds meer relaties onder druk te staan. Zonder uitlaatklep en afleidingen, beginnen mensen steeds meer in te zien wat wel en wat niet werk, zowel in hun relaties als dagelijks leven.

Relaties die al wat gebreken hadden, zullen het dan ook niet volhouden. Maar mensen met een sterke band of die bereid zijn hard te werken aan hun relatie, zullen er juist sterker uit komen. In het Watermantijdperk komen sowieso nieuwe opvattingen over de betekenis en het doel van relaties, dus hoewel deze ontwikkeling heel pijnlijk kan zijn, is het beter op de lange termijn.

Voor veel mensen wordt hun leven radicaal overhoop gegooid: het is zwemmen of zinken.

De oudere generatie zal het moeilijker vinden om zich aan te passen aan alle nieuwe opvattingen en sociale ontwikkelingen. Er zijn veel conflicten tussen oude en nieuwe zienswijzen, zeker tussen verschillende generaties. Dit uit zich zowel op sociaal, economisch als politiek gebied.

Het leidt tot conflicten tussen generaties. De jonge generatie rebelleert en vecht tegen de oude zienswijzen en methoden die niet meer werken. De oude generatie zal zich moeten aanpassen en wijzer worden.

Door de toegenomen veranderingen en druk in de maatschappij, zijn mensen sneller geneigd te protesteren en staken. Mensen zijn nagenoeg wereldwijd niet tevreden met politieke beslissingen en deinzen er niet voor terug dat te uiten. Dit leidt wereldwijd tot veel confrontaties, soms met militaire ingrepen.

Voorspellingen 2021: klimaatveranderingen zorgen voor onhoudbare situaties

Het klimaat blijft veranderen en dit leidt ook in 2021 tot extreme situaties, zoals overstromingen en bosbranden. Veel mensen zullen moeten verhuizen, soms zelfs naar een ander land of continent. Legers worden grootschalig ingezet om mensen bij de grenzen tegen te houden.

Voorspellingen 2021: gezondheid

De verhouding tussen Saturnus, Jupiter en hun druk met Uranus duidt op veel onverwachte doden. Dit kan door klimaatveranderingen en daaruit voortvloeiende ongelukken komen, maar natuurlijk ook de gevreesde extra golven van de huidige crisis. Of mogelijk zelfs een virusmutatie of uitbraak van een nieuwe ziekte.

Dit leidt tot veel nieuwe technologische en medische innovaties, die de mensheid op de lange termijn goed van pas komen.

Jaarhoroscoop 2021 en voorspellingen

Is het allemaal maar ellende? Je kunt de overgang naar een nieuw tijdperk vergelijken met de geboorte van een kind. Ook hier gaan veel veranderingen mee gepaard en het is een pijnlijk proces. Maar het brengt uiteindelijk ook veel vreugde en groei!