Jaarhoroscoop 2021 Weegschaal

Jaarhoroscoop voor het sterrenbeeld Weegschaal in 2021Lees hier je jaarhoroscoop 2021 Weegschaal! Wat staat je allemaal te wachten in het nieuwe jaar op het gebied van liefde en relaties, geld en carrière, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid? Dat lees je in deze horoscoop voor 2021.

Geld en carrière volgens de jaarhoroscoop 2021 Weegschaal

In 2021 kun je wat flinke financiële klappen te verwerken krijgen. Dit zal natuurlijk intens zijn, maar laat je er niet door ontmoedigen en hou je blik op de toekomst gericht. In 2022 staan de sterren er veel gunstiger voor en komt alles ruimschoots weer goed.

Ook op je werk kan geld voor problemen zorgen. Vooral in januari en februari is deze invloed het sterkst en staat je mogelijk een grote uitgave te wachten. Als je weinig geld hebt, maar wel veel tijd, overweeg dan te investeren door zelf bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie voor je bedrijf te leren.

Pluto, jouw financiële planeet, staat in Steenbok, jouw vierde huis. Dit maant je aan om heel methodisch en conservatief te werk te gaan. De situatie is weliswaar wat ongunstig, maar met je gezonde verstand en vermogen om goed met geld om te gaan en zuinig te leven, zul je het jaar doorstaan. 2022 wordt gelukkig een veel beter jaar.

De invloed zonsverduisteringen dit jaar versterken je relaties met collega’s van andere locaties, en dan met name uit het buitenland.

Liefde en relaties volgens de jaarhoroscoop 2021 Weegschaal

Relaties en je sociaal leven zijn voor jou als Weegschaal natuurlijk ontzettend belangrijk. Dit jaar is je 7e huis, dat van de liefde, eigenlijk gewoon leeg. Dat betekent dat er geen gekke dingen gaan gebeuren.

Af en toe kunnen er wel bruisende momenten zijn, of obstakels op je pad komen, maar over het algemeen blijft alles een beetje zoals het was. Als je single bent, blijf je waarschijnlijk single, en als je al een relatie hebt, blijft dat ook zo.

Er kunnen zich wel wat problemen voordoen in je relatie, zoals jaloezie of ruzie, en ook je financiële situatie kan voor stress zorgen in de relatie. Maar jullie weten dit te doorstaan en tegen het einde van het jaar wordt alles weer wat rustiger.

Je 8e huis van seksualiteit en transformatie is dit jaar wel heel sterk! Dus zelfs als je single bent, kun je wel wat romances verwachten, maar vestig niet al je hoop hierop en geniet gewoon van het moment zolang het duurt.

Spiritualiteit en welzijn volgens de jaarhoroscoop 2021 Weegschaal

Het is een goed jaar om dieper te gaan met je spirituele beleving. Als je een bepaalde religie aanhangt, verdiep je dan in de mystieke ervaringen van spiritueel leraren of heiligen in je traditie.

In 2021 komen er verschillende lessen op je pad, soms uit onverwachte hoek, bijvoorbeeld iemand van een andere traditie of iemand van wie je niet verwacht had dat hij of zij veel spirituele diepgang heeft. Je zult verbaasd staan maar gelukkig sta je als Weegschaal altijd open voor nieuwe perspectieven.

Gezondheid volgens de jaarhoroscoop 2021 Weegschaal

Je gezondheid is goed volgens de jaarhoroscoop 2021! Je barst van de energie en je merkt al snel dat mensen dit heel aantrekkelijk en aanstekelijk vinden. Geniet ervan!

Lees meer over het sterrenbeeld Weegschaal of een andere jaarhoroscoop 2021.