Jaarhoroscoop 2021 Waterman

Jaarhoroscoop voor het sterrenbeeld Waterman in 2021Hier lees je de jaarhoroscoop 2021 Waterman!

De afgelopen jaren leken de problemen zich op te stapelen en al je aandacht op te slokken. Het begon allemaal al in 2008, door de invloed van Pluto in je spirituele twaalfde huis. Hierdoor werd je gedwongen om op een andere manier te kijken naar de mensen en omstandigheden in je leven. Maar dat is natuurlijk geen makkelijk proces. Het leek wel alsof je soms in cirkeltjes rondging om steeds weer dezelfde lessen te leren. Het voelde vaak alsof je vast zat, gevangen. Leuk is natuurlijk anders, maar je bent hierdoor wel heel erg gegroeid op spiritueel vlak.

2021 wordt gelukkig eindelijk een jaar waarin er weer deuren open gaan, er nieuwe kansen op je pad komen en je tot rust kunt komen. Je hebt dit jaar eindelijk het gevoel dat de wereld openstaat voor je ideeën en inzichten.

Zowel Jupiter staat in 2021 bijna het hele jaar in je teken, en dan wel in je eerste huis. Dit staat voor actie, instelling en zelfuiting.

Ook betekent dit dat er veel beweging in je leven zal zijn. Dat kan een verhuizing zijn, maar ook promoties of baanwisselingen of zelfs veranderingen op relatiegebied. Bereid je dus maar voor op veel veranderingen. Gelukkig zijn het vooral positieve!

Jupiter brengt groei, overvloed en zelfvertrouwen mee. Je zult in 2021 dan ook veel geluk hebben, met onverklaarbare toevalligheden die telkens weer in je voordeel werken. Je zit lekker in je vel en voelt je daardoor ook weer geïnspireerd om gezond te leven. Het is een goed jaar om nieuwe doelen te stellen en concreet te werken aan je dromen, want al je inzet zal vruchten afwerpen (al in dit jaar, maar zeker ook in 2022!).

De invloed van Saturnus zal je ondanks dit alles toch een beetje een knagend gevoel geven. Is dit niet allemaal te mooi om waar te zijn? Laat je pessimisme geen roet in het eten gooien. Het voordeel hiervan is wel dat je geen overhaaste beslissingen neemt. Zeker op je werk zal dit goed van pas komen.

Geld en carrière voor de Waterman in 2021

Qua geld wordt 2021 een voorspoedig jaar voor je, Waterman! Je neemt je persoonlijke groei en daarmee ook je carrière behoorlijk serieus en kunt hard werken. Dit jaar heb je een nuchtere houding en ben je er klaar voor om meer verantwoordelijkheid op je te nemen. Je hebt een goed overzicht op zaken en kunt dit jaar zelfs makkelijk anderen leiden. Ook de invloed van Saturnus zorgt ervoor dat je wereldse ambities dit jaar heel sterk zijn.

Je zult misschien niet de loterij winnen, maar gevoelsmatig zul je je rijk genoeg voelen. Je vindt dit jaar altijd wel een potje voor lekker leven, lekker eten, leuke dingen doen met vrienden en geliefden en mooie kleren (je hebt dan een aparte smaak en ook een neus voor koopjes en vintage!).

Halverwege mei komt Jupiter je geldhuis even binnen, dus dan kun je een financiële meevaller verwachten. Hij blijft hier niet lang, dus maak er gebruik van! Pas aan het einde van het jaar blijft deze planeet wat langer gunstig voor je staan. 2022 wordt financieel veel beter!

Er komen in 2021 veel kansen die de basis leggen voor meer voorspoed in 2022. Zet je netwerk in, sluit je aan bij beroepsverenigingen, doe mee aan seminars en meetups. Laat zien wie je bent en wat je in huis hebt!

Je voelt je van nature al aangetrokken tot nieuwe technologien en futuristische ideeen, en de invloed van Jupiter versterkt dit alleen maar. Het kan de moeite lonen je ook beroepsmatig te verdiepen in techbedrijven, online marketing of bedrijven die veel bezig zijn met gadgets of wetenschap.

Je wilt je geld graag op een ethische en duurzame manier verdienen. Je bent ook in je carrière heel idealistisch. Je hebt zeker dit jaar een sterke zakelijke intuïtie, waarbij je je niet laat leiden door de marktimpulsen, maar door je idealen en gezonde verstand.

Pluto, je carrièreplaneet, staat al een aantal jaar in je twaalfde huis (en zal daar ook nog wel even blijven), waardoor je je ook enorm aangetrokken voelt tot goede doelen. Je hebt natuurlijk wel geld nodig om fijn te kunnen leven, maar mensen helpen geeft jou nog veel meer voldoening. Maar dat geeft niet, want mensen raken op hun beurt weer geïnspireerd door jouw sterke drive en idealen, en ook dat kan je carrière een impuls geven,

Liefde en het sociale leven van de Waterman in 2021

In 2021 is je zevende huis, dat van liefde en romantiek, eigenlijk gewoon zo goed als leeg. Af en toe komt er wel even een planeet langs, maar niet lang, dus voor de jaarhoroscoop is het minder interessant, maar er komt wel af en toe wat in de maandhoroscoop aan bod.

De kans is groot dat er daarom weinig verandert in je liefdesleven in 2021. Als je single bent, dan blijf je single. En als je een partner hebt, dan blijven jullie gewoon bij elkaar.

Geniet van de rust die dit geeft in je leven en focus dit jaar meer op de relatie met jezelf!

In 2021 staat Saturnus in je teken, Waterman. Dit is wel goed voor je carrière, maar voor je liefdes- en sociale leven een stuk minder. Je komt door deze invloed wat kil en afstandelijk over. Dat is misschien niet eens bewust, maar je straalt het toch uit. Let wel op dat ook bestaande vriendschappen en relaties hier niet onder lijden.

Heb je toch een sterke behoefte aan meer liefde in je leven, wees je er dan in ieder geval van bewust dat je dit jaar anders bij mensen kunt overkomen dan je eigenlijk bedoelt. Probeer elke dag voor je gaat slapen even bewust te worden van je intenties, en visualiseer dat je warmte en liefde uitstraalt naar anderen. Dat kan voor wat meer balans zorgen.

Je vriendschappen verlopen wel wat soepeler dan je liefdesleven, dankzij de invloed van Jupiter, want die zal bijna heel 2021 in je teken staan. Je echte vrienden snappen namelijk wel dat jij af en toe wat meer teruggetrokken bent. Je hebt wel vaker tijd voor jezelf nodig om je batterijen op te laden. Dit jaar weliswaar wat meer dan anders, maar ze kijken er niet te vreemd van op en staan weer voor je klaar als je ze nodig hebt.

Nieuwe vriendschappen staan even op een laag pitje, maar toch zul je merken dat de juiste mensen vanzelf op je pad komen.

Lees meer over het sterrenbeeld Waterman of een andere jaarhoroscoop 2021.