Jaarhoroscoop 2021 Vissen

Jaarhoroscoop voor het sterrenbeeld Vissen in 2021Lees hier je jaarhoroscoop 2021 Vissen! Wat staat je allemaal te wachten in het nieuwe jaar in de liefde, op werkgebied of financiën? Dat lees je in deze horoscoop voor 2021.

Geld en werk volgens de jaarhoroscoop 2021 Vissen

Qua geld wordt 2021 een beetje een tegenstrijdig jaar. Het wordt niet altijd even makkelijk, maar je krijgt wel steun van een oude kennis of geliefde. Ze kunnen je aan een nieuwe baan of volgende stap in je carrière helpen, of praktische hulp bieden bij financiële moeilijkheden.

Halverwege mei komt Jupiter je teken binnen, en dit brengt gelukkig overvloed en genot in je leven. Zelfs als het financieel wat minder gaat, voel je je rijk omdat je toch weet te genieten van het leven.

Diezelfde invloed geeft je carrière ook een boost. Je trekt bijna vanzelf succes aan, en je managers waarderen je harde werk.

Liefde en relaties volgens de jaarhoroscoop 2021 Vissen

Je liefdeshuis is in 2021 een beetje leeg, met alleen kortdurende invloeden.

Over het algemeen blijft alles dus een beetje hetzelfde zoals het vorig jaar was.

Singles blijven single, mensen met een relatie zullen niet uit elkaar gaan.

Het betekent het niet dat je als single geen romantiek zult hebben, maar er zal geen langdurige relatie uit voortvloeien.

Gelukkig vind je het wel prima zo en bent tevreden met leven zoals het is.

Van 30 januari tot 21 februari, 29 mei tot 22 juni en 27 september tot 18 oktober keert Mercurius rertrograde.

Probeer in deze perioden te vermijden om belangrijke beslissingen te nemen op liefdesgebied.

Ook kan je relatie in deze periode wat minder sterk zijn. Maak gebruik van deze periode om meer duidelijk te krijgen over je relaties. Er zijn vast wel manieren om deze te verbeteren. Wat kun je zelf veranderen? Wees eerlijk met jezelf.

Qua vriendschappen heb je minder contact met sommige vrienden en kennissen, maar dat vind je niet erg. De mensen met meer diepgang en die op dezelfde golflengte zitten, zijn wel overgebleven, en je vindt kwaliteit belangrijker dan kwantiteit.

Zelfontwikkeling en spiritualiteit volgens de jaarhoroscoop Vissen 2021

Als sterrenbeeld Vissen is je spirituele beleving sowieso al heel intens, maar nu komt er extra nadruk op je 12e huis van spiritualiteit, en vanaf 14 mei zijn zowel Jupiter als Neptunus in je teken.

Je hebt je hoofd in de wolken, maar hou ook je beide benen op de grond! Anders kun je te dromerig en afgeleid raken.

Fysieke vormen van spiritualiteit zullen je goed doen. Denk hierbij aan yoga, dansen op spirtuele muziek of mantra’s zingen.

Gezondheid volgens de jaarhoroscoop Vissen 2021

Zorg goed voor jezelf in 2021. Een oude chronische aandoening kan ineens weer een grotere rol gaan spelen in je leven, of een onverwachte nieuwe kwestie. Wees ook extra voorzichtig tijdens het fietsen of rijden, want dit jaar heb je een iets grotere kans op ongelukjes.

Lees meer over het sterrenbeeld Vissen of een andere jaarhoroscoop 2021.