Jaarhoroscoop 2021 Tweelingen

Jaarhoroscoop voor het sterrenbeeld Tweelingen in 2021In deze jaarhoroscoop 2021 Tweelingen lees je wat je te wachten staat op het gebied van geld en carrière, liefde en relaties en spiritualiteit en zelfontwikkeling.

Geld en carrière in 2021 voor Tweelingen

In 2021 is je geldhuis eigenlijk gewoon leeg. Af en toe komt er wel een planeet op bezoek, maar die blijft niet lang. Dit betekent dat er gewoon niet zoveel nadruk ligt op geld. Je financiële situatie kan af en toe wat wisselen, maar blijft stabiel. Je krijgt misschien geen grote bonussen of andere meevallers, maar je kunt wel goed rondkomen en genoeg geld overhouden voor leuke dingen.

De nadruk ligt in 2021 juist heel erg op je carrière en professionele groei. Jupiter komt dit jaar je 10e carrièrehuis binnen, en dit voorspelt succes en overvloed.

Er doen zich veel kansen voor, en voor sommige opties zou je zelfs moeten verhuizen of connecties vormen met partners uit andere steden of het buitenland. Sluit ook oude zakelijke connecties niet uit, maar zorg er wel voor dat je een totaal nieuw partnerschap aangaat met een stabielere basis.

Er kunnen zich wel onverwachte problemen voordoen, maar dit zijn dingen die buiten jouw schuld om zijn. Een moeilijke internationale crisis kan bijvoorbeeld je plannen en werk verstoren. Je moet hierdoor enorm van koers veranderen, maar de planeten staan gunstig dat je deze situatie uiteindelijk in je voordeel weet te zetten.

Tegen het einde van het jaar beginnen je inspanningen vruchten af te werpen, en in 2022 zul je daar ook financieel beter van worden.

Liefde en relaties in 2021 voor Tweelingen

Er gebeurt in 2021 nogal wat op liefdesgebied. Jupiter, jouw liefdesplaneet, is het grootste deel van het jaar in Waterman, en dit zorgt ervoor dat je je enorm aangetrokken voelt tot hoogopgeleide of religieuze mensen, en ook mensen met een totaal andere achtergrond dan jij. Ook vind je het fijn als iemand meer levenservaring heeft, zodat je tegen hem of haar kunt opkijken.

Diezelfde invloed zorgt er ook voor dat de kans groot dat je verliefd wordt terwijl je op reis bent in het buitenland. Heb je al een relatie, dan kan even er tussenuit gaan jullie relatie een enorme boost geven. Vooral bezoekjes aan musea en religieuze plaatsen zorgen voor veel inspiratie en gespreksstof, dus dat zijn nu perfecte dates voor jou!

De zonsverduisteringen dit jaar hebben ook een grote invloed op je liefdesleven. Deze zorgen meestal voor grote veranderingen. Zo kunnen alleenstaanden een serieuze nieuwe relatie vinden en uiteindelijk gaan samenwonen of zelfs in het huwelijk stappen.

Tweelingen die al een relatie hebben, worden gedwongen serieus na te denken over of deze nog wel de moeite waard is, zeker als er jaren problemen spelen. Als het antwoord “Nee” is, dan heb je dit jaar ook de kracht om de knoop eindelijk door te hakken.

Goede relaties kunnen deze invloeden gelukkig wel overleven, maar je krijgt wel nieuwe inzichten over het stellen van grenzen en welke behoeften niet vervuld werden in je relatie.

In 2021 kunnen je relaties met je familie of hechte vrienden ook wat problemen opleveren, en dan zeker je schoonfamilie. Kijk vooral uit voor roddels en geruchten. Doen dit soort situaties zich voor, probeer het probleem dan kalm aan te pakken en conflicten te vermijden.

Jaarhoroscoop 2021 Tweelingen: spiritualiteit en zelfontwikkeling

Uranus staat al sinds 2019 in je spirituele twaalfde huis, en hij blijft daar nog een paar jaar. Dit zorgt ervoor dat je spirituele belevenis en ontwikkeling heel sterk is.

Je vindt het fijn om verschillende spirituele paden en beoefeningen te proberen en blijft niet lang plakken bij een bepaalde leraar, leer of beoefening.

Je komt hierdoor misschien wispelturig over bij anderen, maar het mooie hiervan is dat je de kern van elke wijsheid eigen weet te maken, en dan weer verder gaat, zoals een vlinder die van bloem tot bloem gaat.

Lees meer over het sterrenbeeld Tweelingen of een andere jaarhoroscoop 2021.