Jaarhoroscoop 2021 Stier

Jaarhoroscoop voor het sterrenbeeld Stier in 2021Lees hier de jaarhoroscoop 2021 Stier! Wat staat je allemaal te wachten in het nieuwe jaar in de liefde, op werkgebied of financiën? Dat lees je in deze horoscoop voor 2021.

Geld volgens de jaarhoroscoop 2021 Stier

Voor jou als Stier is geld heel belangrijk. Niet als doel op zich of om status te verwerven, maar omdat het je een gevoel van stabiliteit en veiligheid geeft, zeker als je een gezin hebt of later wilt.

Je geldhuis is leeg voor 2021, maar dit betekent niet dat je op een houtje moet bijten. Je bent tevreden met wat je hebt. Je vindt ook manieren om te besparen op je vaste lasten en wat zuiniger te leven, waardoor je ook met minder geld nog veel kunt genieten en leuke dingen doen.

Op 10 juni 2021 is er een zonsverduistering in je geldhuis. Dit kan voor een belangrijke verandering zorgen in je financiële situatie. Meestal is dat een positieve verandering. Sowieso zul je hierdoor meer inzicht krijgen in je financiële planning en strategieën, en of ze wel nuttig waren of niet.

In februari, juni en november is Mercurius retrograde, dus kijk in die perioden extra goed uit met financiële uitgaven, of stel ze nog even uit als dat mogelijk is.

Werk en carrière volgens de jaarhoroscoop Stier 2021

In 2021 begint er volgens je jaarhoroscoop een nieuwe cyclus in je carrière. Je bent sowieso dit jaar minder gefocust op geld verdienen en meer gefocust op je carrière op de lange termijn.

Je 10e huis, dat van carrière, is in 2021 sowieso heel krachtig. Het geeft je ambitie en de drive om dingen te bereiken en obstakels te overwinnen.

Je bent ook bereid om een tijdje minder te verdienen omdat dit op de lange termijn juist meer vruchten kan afwerpen. De komende periode is dus meer een investering in je toekomst.

Uranus, jouw carrièreplaneet, staat al sinds 2019 in je teken. Hierdoor heb je een goede relatie met je meerderen of opdrachtgevers. Ze zijn blij met je werk. Zodoende krijg je voldoende werk zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen.

Er kunnen zich op je werk ook onverwachte dingen gebeuren, zoals problemen die je al een tijdje plagen, maar die toch nuttig blijken te zijn en nieuwe deuren openen voor meer groei in je carrière.

Als je in vaste loon bent, krijg je de mogelijkheid voor een nieuwe baan met meer aanzien en groeimogelijkheden. Heb je een eigen onderneming, dan krijg je makkelijk interessante ideeën voor nieuwe projecten.

Liefde en familie in 2021 voor de Stier

In je privéleven komen er volgens je jaarhoroscoop 2021 behoorlijk wat obstakels op je pad.

Door spanningen van buitenaf, wordt het voor Stieren in een relatie steeds meer duidelijk waar hun relatie zwakke punten heeft. Als je al een scheiding overwoog, is de kans groot dat je nu duidelijk wordt waarom het juist goed is om door te zetten. Je ziet steeds meer in hoe het anders kan en wilt dat bereiken, of het nu middels relatietherapie is om je huidige relatie te redden, of door een nieuwe liefde te zoeken. Hoe dan ook ben je bereid je leven behoorlijk overhoop te gooien. In sommige gevallen zal dit helaas een pijnlijk proces zijn voor je partner. Wees mild en begripvol als je toch besluit dat het beter is de relatie te beëindigen.

Ook ben je in 2021 erg gefocust op je carrière, en dat kan voor de nodige spanning zorgen in huis. Wees eerlijk en open met je partner. Benadruk dat je nu vooral aan de toekomst denkt en daaraan werkt.

Dit geldt niet alleen voor je partner, maar ook voor vrienden en eventuele kinderen. Zorg ervoor dat je balans blijft houden en ze zich niet verwaarloosd voelen.

Als je single bent, ligt je nadruk dit jaar ook meer op je carrière en persoonlijke groei. Je hebt een sterke behoefte aan vrijheid in 2021. Er kunnen zich wel wat kansen voordoen. Je voelt je dit jaar vooral aangetrokken tot mensen met een andere achtergrond dan jij, mensen met een sterke spirituele roeping en mensen die hoogopgeleid zijn. Maar de kans is groot dat ze je niet lang genoeg kunnen bekoren op de lange termijn. Dezelfde planetaire invloed zorgt er andersom ook voor dat je mensen aantrekt die zich nog niet serieus willen toeleggen op een relatie. Volgens je jaarhoroscoop 2021 heeft een relatie wel kans van slagen als jullie allebei bereid zijn elkaar veel vrijheid te gunnen.

Met sommige familieleden had je vorig jaar wat spanningen, zeker als jullie andere opvattingen hadden over belangrijke zienswijzen, maar de planeten staan gunstig dat dit in 2021 weer bijtrekt.

Gezondheid in 2021 voor de Stier

Gelukkig heb je volgens je jaarhoroscoop 2021 genoeg energie om zo hard aan je toekomstplannen te werken als je Stier-hartje begeert. Je sport graag net zo hard als je werkt, maar luister naar je lichaam en de signalen die het stuurt. Probeer niet door de pijn te trainen, zeker niet in de maanden januari, februari en december, want dan is de kans op blessures wat groter dan normaal.

Persoonlijke groei in 2021 voor de Stier

Je 12e huis van spiritualiteit is dit jaar leeg, beste Stier. Er komen in deze jaarhoroscoop wel wat planeten op bezoek, maar die blijven niet lang hangen. Je wil je in 2021 wel ontwikkelen als persoon, maar je focus ligt dit jaar meer op je persoonlijke groei binnen je werk.

Lees meer over het sterrenbeeld Stier of een andere jaarhoroscoop 2021.