Jaarhoroscoop 2021 Steenbok

Jaarhoroscoop voor het sterrenbeeld Steenbok in 2021Lees hier je jaarhoroscoop 2021 Steenbok! Wat staat je allemaal te wachten in het nieuwe jaar in liefde en relaties, op werkgebied, financiën, gezondheid en zelfontwikkeling? Dat lees je in deze horoscoop voor 2021!

Geld en carrière volgens de jaarhoroscoop 2021 Steenbok

Je inkomen wordt in 2021 hoger dan in vorige jaren. Je geldhuis is dit jaar erg sterk en er staan veel gunstige planeten in, dus qua kosmische steun zit je wel goed!

Vooral van eind juli tot eind december zorgt de invloed van Jupiter, de planeet van overvloed, voor gunstige financiële omstandigheden.

Toch kun je af en toe wat moeite hebben met rondkomen, maar dit is omdat er veel van je verwacht wordt door met name je kinderen, maar ook familieleden bij wie het financieel minder goed gaat.

Qua werk staan je geen grote veranderingen te verwachten. Je hebt veel plannen waar je hard aan werkt, maar die zullen pas in 2022 vruchten afwerpen.

Wel heb je veel plezier in je werk dankzij de invloed van Uranus. Je zult geld verdienen op een manier die je leuk vindt, dus via je werk of misschien kun je wat bijverdienen met je hobby.

Verder is je carrière niet bijzonder prominent dit jaar. Je zit op de goede koers en in 2022 kun je meer verwachten!

Liefde en relaties voor de Steenbok volgens de jaarhoroscoop 2021

Je liefdesleven volgens de jaarhoroscoop 2021 wat onstabiel. Er kunnen zich veel onverwachte wendingen voordoen in je liefdesleven.

Er zijn invloeden die duiden op veel ruzies. Dit hoeft niet meteen tot een scheiding te leiden, maar de spanningen maken het vaak wel minder gezellig in huis.

Je kinderen doen een zwaar beroep op je, en dan vooral financieel. Maak een duidelijk onderscheid tussen daadwerkelijke behoeften en voorkeuren, anders kan het uit de hand lopen.

Qua vriendschappen kun je gelukkig wel rekenen op steun van je vrienden, dus je hebt altijd wel iemand om je heen om je hart bij te luchten!

Ook trek je dankzij je enthousiasme en magnetische uitstraling vanzelf nieuwe vrienden aan.

Gezondheid in 2021 voor de Steenbok

Je hebt in 2021 wat minder energie dan normaal. Eet gezond en neem af en toe even een stapje terug. Dan kun je met een nieuw perspectief naar je situatie kijken en ontdekken waar de knelpunten zitten.

Ook zijn er planetaire invloeden die aangeven dat je voor de gezondheid van een familielid zal moeten zorgen. Ondanks je verminderde energie, lukt het je toch, dankzij je aangeboren doorzettingsvermogen en toewijding.

Spiritualiteit en zelfontwikkeling volgens de jaarhoroscoop 2021 Steenbok

In 2021 merk je dat je je steeds meer aangetrokken voelt tot boeken en tijdschriften met spirituele onderwerpen. Ook beleef je kunst heel intens, dus het is een goed jaar om musea te bezoeken of boeken over kunst te lezen.

Jupiter, de planeet van overvloed, is jouw spirituele planeet. Dit stimuleert je om de spirituele aspecten van geld te verkennen. Materiële overvloed en spirituele ontwikkeling hoeven elkaar niet uit te sluiten, en dit jaar krijg je daar meer inzichten over.

Lees meer over het sterrenbeeld Steenbok of een andere jaarhoroscoop 2021.