Jaarhoroscoop 2021 Schorpioen

Jaarhoroscoop voor het sterrenbeeld Schorpioen in 2021Lees hier je jaarhoroscoop 2021, Schorpioen! Wat staat je allemaal te wachten in het nieuwe jaar in de liefde, op werkgebied of financiën? Dat lees je in deze horoscoop voor 2021.

Geld en carrière volgens de jaarhoroscoop 2021 Schorpioen

In 2021 kunnen er het hele jaar door wat geldproblemen voordoen. Dit kan zowel door je werk komen, maar ook op persoonlijk vlak, zoals familie of kennissen die een beroep op je doen of een lening niet terugbetalen.

Je bent nu eenmaal gul en helpt familieleden graag. Ondanks dat dit een deuk in je financiën geeft, ga je er niet zwaar onder gebukt, want je ziet het als een investering in de relatie en dat het uiteindelijk wel goedkomt.

De invloed van Jupiter geeft aan dat je veel zult uitgeven aan je huis en gezin. Denk bijvoorbeeld aan het opknappen of herinrichten van je huis.

Van halvewege mei tot eind juli krijg je juist een financiële meevaller verwachten. Dit komt voort uit “iets leuks”. Misschien weet je van je hobby je werk te maken of ontmoet je tijdens een uitje of feestje iemand die je carrière een boost kan geven.

Los van dat geven de planeten niet veel nadruk op je carrière dit jaar, en ligt de focus van de jaarhoroscoop 2021 Schorpioen meer op liefde en je emoties.

Liefde en relaties volgens de jaarhoroscoop 2021 Schorpioen

Alleenstaande Schorpioenen die geen langdurige relatie willen, kunnen dit jaar veel plezier beleven met korte romances en een rijk sociaal leven.

Er is weliswaar weinig stabiliteit, dus de relaties zijn van korte duur, maar de sterren staan wel gunstig dat je hier veel van kunt leren en er volop nieuwe en betere kansen op je pad komen. Het is een goede period

Maar voor Schorpioenen met een relatie wordt het wat zwaarder. Er liggen veel ruzies op de loer. Ook kunnen invloeden van buitenaf voor stress in je relatie zorgen. Denk bijvoorbeeld aan geldproblemen of problemen met je huis.

Het betekent niet meteen het einde van je relatie of een scheiding, maar je zult wel hard aan je relatie moeten werken en bereid zijn flinke offers te maken.

Spiritualiteit en zelfontwikkeling volgens de jaarhoroscoop 2021 Schorpioen

Verandering accepteren en je er niet tegen verzetten wordt een belangrijke les voor je in 2021. Vooral je onstuimige liefdesleven zal hier volop kansen voor bieden.

Over het algemeen houden Schorpioenen niet zo van verandering. Ze gedijen het beste met voorspelbaarheid en duidelijke routines. Dit wordt soms moeilijk, maar tegen het einde van het jaar kom je weer in rustiger vaarwater, en heb je weer veel bijgeleerd.

Gezondheid volgens de jaarhoroscoop 2021 Schorpioen

Je gezondheid is in 2021 wat minder sterk dan de vorige jaren, Schorpioen. Je voelt je gewoon wat minder energiek dan je graag zou willen.

Laat dit je niet verleiden om meer of ongezond te gaan eten, want je kunt nu makkelijk veel aankomen.

Lees meer over het sterrenbeeld Schorpioen of een andere jaarhoroscoop 2021.