Jaarhoroscoop 2021 Ram

Jaarhoroscoop voor het sterrenbeeld Ram in 2021In deze jaarhoroscoop 2021 Ram lees je alles wat je te wachten staat komend jaar op het gebied van werk en geld, liefde en relaties en gezondheid.

Jaarhoroscoop 2021 voor het sterrenbeeld Ram

Vorig jaar was ondanks alle toestanden toch een gunstig jaar voor je, en 2021 belooft nog beter te worden! Je zult er wel hard voor moeten werken, maar daar deins jij niet voor terug.

Je stort je enthousiast in het nieuwe jaar en bent er klaar voor het leven bij de horens aan te pakken.

Spiritualiteit en welzijn in 2021 voor de Ram

Sowieso waren de afgelopen drie jaar een beetje hectisch. Dat kwam door de invloed van twee planeten, Saturnus en Jupiter, die samen voor stress zorgden in je leven. Maar nu zijn ze weer je teken uit. En met minder stress, wordt je gezondheid ook beter, en heb je dus meer energie over voor succes in je leven!

De enige planeet die nog even een negatieve invloed uitoefent op je sterrenbeeld, is de planeet Pluto. Maar dit is al bijna tien jaar zo, dus inmiddels ben je er wel een beetje aan gewend geraakt en kun je de uitdagingen die Pluto brengt wel aan.

Pluto zorgde ervoor dat je het niet te comfortabel kreeg in het leven. Denk hierbij aan baanwisselingen, verhuizingen of het verlies van een geliefde. Pluto zorgt ervoor dat je dingen die je niet meer dienen loslaat en plaats maakt voor het nieuwe.

Dus hoewel het misschien niet altijd even prettig was, komen er wel nog steeds mooie nieuwe dingen voor in de plaats. Mooie bloemen hebben nu eenmaal ook mest nodig om te kunnen groeien en bloeien!

Spiritualiteit is in deze tijd dan ook heel belangrijk voor je, mede door de invloed van Neptunus in je twaalfde huis. Halverwege de maand mei komt ook Jupiter even je twaalfde huis binnen, dus dan kun iets belangrijks verwachten. Jupiter zorgt ervoor dat je spiritueel leven nog meer verdiept. Je kunt bijvoorbeeld een nieuwe spiritueel leraar tegenkomen of tijdens het mediteren verrassend nieuwe inzichten krijgen. Hoe dan ook zul je veel vooruitgang boeken.

Aan het einde van het jaar zal Jupiter nog langer in je twaalfde huis blijven, dus dan kun je nog meer spirituele groei verwachten!

Jaarhoroscoop: werk en geld voor de Ram in 2021

De afgelopen jaren zijn heel gunstig geweest. Alles verliep goed op je werk, en dankzij de invloed van Uranus heb je goed verdiend.

Deze invloed van Uranus houdt nog wel even aan. Ook Saturnus, jouw carrièreplaneet, blijft het hele jaar in je elfde huis. Je zit dus goed op dreef wat je carrière betreft. Je hebt de afgelopen jaren hard gewerkt, en daar kun je nu de vruchten van plukken.

Maar er zijn ook andere invloeden die erop duiden dat je obstakels op je pad krijgt. Je hoeft echt niet op een houtje te bijten, maar er kunnen zich wel uitdagingen voordoen. Zeker op het gebied van geld of je huis kan er zich een probleem voordoen dat aanvankelijk onoverkomelijk lijkt. Het lijkt erop dat je in 2021 minder hulp krijgt van de mensen die je de vorige jaren hebben geholpen, dus je zult het vooral op eigen kracht moeten doen. De kans is zelfs groot dat een van je naasten zelfs de oorzaak is van een grote financiële tegenvaller.

Gelukkig ben je een echte doorzetter. Tegen het einde van 2021 vind je een oplossing voor deze problemen en begin je verbetering te zien. En heb hoop: je jaarhoroscoop voor 2022 wordt stukken beter!

De kans is groot dat je dit jaar veel op reis bent voor je werk of zelfs moet verhuizen voor je baan of studie. De zonsverduistering van 26 mei 2021 valt in Steenbok in je negende huis, wat staat voor exotische culturen, verre reizen, journalistiek, geestelijke ontwikkeling en filosofie. Dit kan zich dus uiten in een verre reis, maar ook bijvoorbeeld een baan waarbij je veel kunt schrijven en jezelf ontwikkelt.

Jaarhoroscoop: liefde en relaties voor de Ram in 2021

Je zevende huis van de liefde is dit jaar niet zo prominent. In deze jaarhoroscoop 2021 komt het dus niet echt terug. Maar je zit in een levensfase waarin je dat eigenlijk niet zo erg vindt. Je vindt het wel goed zoals het is. Als je alleenstaand bent, zul je dat waarschijnlijk blijven, en als je al een relatie hebt, zal die stand houden. Het stelt je in staat om te focussen op je carrière en persoonlijke ontwikkeling.

2021 wordt een uitdagend jaar de Ram in een relatie. Zeker in perioden dat het financieel moeilijker gaat, komen relaties onder druk te staan. Wees niet te veeleisend van je partner, dan komen jullie er samen wel uit. Eventuele kinderen zullen een bron van zorgen zijn. De kans is groot dat een flink deel van jullie budget opgaat aan situaties rondom de kinderen.

Je relatie met je familie wordt dit jaar wel heel belangrijk. Ze zullen je helpen en bijstaan om je obstakels voor dit jaar te overwinnen.

Jaarhoroscoop en gezondheid voor de Ram in 2021

Probeer regelmatig te ontspannen en uitlaatkleppen te vinden voor je woede en zorgen. Die emoties zijn echte energievreters voor de Ram. Als je daar balans in vindt, heb je genoeg energie om de problemen van 2021 aan te kunnen.

Lees meer over het sterrenbeeld Ram of een andere jaarhoroscoop 2021.