Jaarhoroscoop 2021 Maagd

Jaarhoroscoop voor het sterrenbeeld Maagd in 2021Lees hier je jaarhoroscoop 2021 Maagd! Wat staat je allemaal te wachten in het nieuwe jaar in de liefde en relaties, carrière en financiën, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling? Dat lees je in deze horoscoop voor 2021.

Jaarhoroscoop Maagd 2021: geld en carrière

Je geldhuis is niet zo sterk dit jaar, dus er staan je geen grote meevallers te wachten in 2021, maar ook weer geen tegenvallers! Je planeten staan wel iets gunstiger dan vorig jaar, dus je gaat er waarschijnlijk wel wat op vooruit. Wees spaarzaam en werk efficiënt. Het is even doorzetten, maar in 2022 gaat dit vruchten afwerpen.

Wel is je carrière flink op dreef! Je kunt dit jaar twee belangrijke kansen verwachten op baangebied. Dit kan in de vorm zijn van een promotie binnen je huidige bedrijf, of misschien zelfs een aantrekkelijk aanbod elders. Je expertise wordt hoe dan ook gewaardeerd en je maakt sowieso een goede indruk op je huidige of potentiële nieuwe werkgever.

Vooral de zonsverduistering op 10 juni in je 10e carrièrehuis wijst op een grote verandering. Deze periode kan een belangrijk omslagpunt in je carrière zijn. Zelfs als de situatie aanvankelijk een negatieve verandering lijkt te zijn, kun je er op rekenen dat je de situatie weet om te zetten naar iets positiefs wat op termijn zijn vruchten zal afwerpen. Ook staan de sterren gunstig en lijkt het erop dat je steun krijgt van oude kennissen en zakenpartners of collega’s.

Jaarhoroscoop Maagd 2021: liefde en relaties

Door de focus van de planeten op je carrière, is de kans groot dat je een nieuwe liefde leert kennen via je werk. Vooral in de maanden augustus en september is de kans groot dat je een nieuwe liefde tegenkomt, mogelijk zelfs op zakenreis.

Je voelt je vooral aangetrokken tot mensen met een brede achtergrond en sterke spirituele ontwikkeling. Kennis is sexy!

Voor mensen met een relatie is de kans ook groot dat jullie je relatie verdiepen en de volgende stap zetten, zoals samenwonen of trouwen. Ook voor jullie geldt dat spiritualiteit en kennis een belangrijke rol kan spelen in jullie relatie en het versterken van jullie band. Denk bijvoorbeeld aan inspirerende dates naar musea of een yogaretraite.

Je bent sowieso een perfectionist en de invloed van Neptunus zorgt ervoor dat dit nog sterker wordt. Je wilt niets liever dan de perfecte relatie en je bent bereid daarvoor te werken.

Neptunus in je 7e huis zorgt er ook voor dat je graag met iemand op dezelfde spirituele golflengte zit. Dat zorgt ook voor een stabiele basis om alle obstakels die op jullie pad komen samen te overwinnen.

Spiritualiteit en zelfontwikkeling volgens de jaarhoroscoop Maagd 2021

In het vorige onderdeel werd al duidelijk dat de invloed van Neptunus een flinke stempel drukt op je spirituele beleving en verlangen naar verdieping. Dit heeft niet alleen invloed op je romantische relaties, maar ook je vriendschappen en je relatie met jezelf.

Door je sterke verlangen naar diepgang in je relaties, zoek je vooral mensen op met wie je de duistere aspecten van jezelf kunt verkennen, zodat ze aan het licht kunnen komen en je jezelf kunt verbeteren. In een goede vriendschap kun je volledig jezelf zijn en elkaar accepteren zoals jullie zijn, en dat is nu extra belangrijk voor je.

Door bijvoorbeeld te mediteren kun je ook de relatie met jezelf en je spirituele relatie met God of Universum (of hoe je het ook wilt noemen) versterken. Dit zal al je relaties ten goede komen.

Gezondheid volgens de jaarhoroscoop Maagd 2021

Je carrière is op dreef, maar verwaarloos je gezondheid niet, zeker niet als je chronische problemen hebt. Zorg voor voldoende rust en actieve ontspanning zoals sporten. Zie het als een investering in je carrière, want zo voorkom je een burnout en heb je de kracht en energie om al je plannen uit te werken.

Lees meer over het sterrenbeeld Maagd of een andere jaarhoroscoop 2021.