Jaarhoroscoop 2021 Leeuw

Jaarhoroscoop voor het sterrenbeeld Leeuw in 2021Lees hier je jaarhoroscoop 2021 Leeuw! Wat kun je in het nieuwe jaar verwachten op het gebied van liefde, werk, financiën en gezondheid? Dat lees je in deze horoscoop voor 2021.

Geld en carrière in 2021 voor de Leeuw

Je geldhuis is in 2021 niet zo prominent. Dat is al een paar jaar zo, en pas in 2022 komt daar verandering in. Maar dat hoeft niet per se slecht te zijn. Je kunt prima rondkomen. Af en toe kan er wel een mee- of tegenvaller zijn, maar die planetaire invloed is steeds van korte duur. Mocht je bijvoorbeeld je baan verliezen, dan vind je snel weer een nieuwe.

Het gaat dan ook goed met je carrière. Er is veel afwisseling in je carrière, maar daar hou jij als Leeuw wel van. Het kan een beetje onstabiel en wispelturig worden, maar dat neem je voor lief.

Je merkt wel dat je er vaak heel andere denkwijzen op nahoudt dan je collega’s. Bovendien ben je heel concurrerend ingesteld en wil je graag uitblinken. Dit kan tot conflicten leiden, want mensen willen vaak niet dat je je kop boven het maaiveld uitsteekt. Dit zal dan ook de impuls zijn om van baan te wisselen. Je vindt het belangrijk gewaardeerd te worden voor je inzet, dus als dat ontbreekt, voel je je niet thuis op je werkplek.

Je vrienden of mensen tegen wie je opkijkt, kunnen je helpen de juiste beslissingen te nemen. Soms is het goed om even uit de situatie te stappen en er zo objectief mogelijk naar te kijken. Vooral tegen het einde van het jaar sta je voor lastige keuzes en vraag je jezelf af of het wel de moeite is om door te gaan. De kans is groot dat het antwoord daarop “nee” is. Het kan moeilijk zijn dit los te laten, maar zie het als een kans om meer ruimte vrij te maken voor iets wat beter bij je past. Daar komen in 2022 volop kansen voor!

Liefde en relaties in 2021 voor de Leeuw

In 2021 zijn er sterke en vooral positieve planetaire invloeden! Je liefdes- en sociale leven zijn extra belangrijk voor je. Er kunnen zich wel problemen voordoen, maar die overwin je moeiteloos.

Door de invloed van de zonsverduisteringen dit jaar en Uranus in je 10e huis, is de kans groot dat je als single dit jaar een nieuwe liefde vindt, misschien zelfs wel met iemand die je al een poosje kent maar met nieuwe ogen bekijkt.

Ook als je al een relatie hebt, krijgen jullie meer liefde en begrip voor elkaar. Het is een goed jaar om veel op dates te gaan! Of zelfs gewoon lekker thuis een bewust date-avondje te maken, zonder afleidingen en alleen gefocust op elkaar.

Maar diezelfde invloed versterkt ook eventuele wrok die je misschien koestert als je relatie niet soepel verloopt. Probeer het om te buigen in iets positiefs als je denkt dat de relatie het redden waard is.

Spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling voor de Leeuw in 2021

Je merkt dat je heel anders tegen dingen aankijkt dan een paar jaar geleden. Je zit middenin een soort persoonlijke hergeboorte. Gelukkig vind je verandering niet erg. Je kunt nu bijvoorbeeld veel beter omgaan met de onzekerheid die schuilt onder je zelfverzekerde overkomen.

Zelfs je seksualiteit beleef je nu op een veel diepere en spirituele manier. Heb je je er nog niet in verdiept, dan kan bijvoorbeeld tantra of kundalini-yoga interessant voor je zijn.

Gezondheid voor de Leeuw in 2021

Je hebt in 2021 vaak het gevoel dat je niet genoeg energie hebt om alles te doen wat je zou willen doen, maar er zijn ook weer geen invloeden die duiden op een slechte gezondheid of ziekte. Dus wees extra alert dat je voldoende rust en gezond eet.

Lees meer over het sterrenbeeld Leeuw of een andere jaarhoroscoop 2021.