Jaarhoroscoop 2021 Kreeft

Jaarhoroscoop voor het sterrenbeeld Kreeft in 2021Lees hier je jaarhoroscoop 2021 Kreeft! Wat staat je allemaal te wachten in het nieuwe jaar in de liefde, je carrière of geld? Dat lees je in deze horoscoop voor 2021.

Jaarhoroscoop Kreeft 2021: liefde en familie

Je bent een echte huismus, Kreeft. Alles in het leven draait bij jou om je gezin en je familie. Zelfs als je nog geen eigen gezin hebt, droom en plan je in je achterhoofd altijd alles met je toekomstige gezin in gedachten.

Maar in 2021 is je vierde huis, dat van huis en gezin, nagenoeg leeg! Er komen wel verschillende planeten op bezoek, maar die invloed duurt steeds maar heel even. Dat komt beter tot recht in de maandhoroscoop. Toch is het geen negatieve ontwikkeling. Het betekent waarschijnlijk dat alles gewoon blijft doorgaan zoals het al ging.

Goede relaties blijven goed, maar relaties die al gebreken begonnen te vertonen, zullen sneuvelen. Zeker relaties waarin de partners andere zienswijzen of levenswaarden hebben, komen flink onder druk te staan dit jaar.

Met een sterke relatie en een bereidheid compromissen te sluiten en naar jullie eigen tekortkomingen te kijken, kunnen jullie samen alle problemen van 2021 overwinnen.

Mocht je relatie het toch niet redden, wees dan zo schappelijk mogelijk en laat je niet meeslepen in ruzies of zelfs rechtszaken over bezittingen of zelfs eventuele kinderen. Daar is 2021 geen gunstig jaar voor en de kans is groot dat je er bekaaid uitkomt, dus probeer zoveel mogelijk compromissen te sluiten.

Horoscoop Kreeft 2021: geld

2021 wordt voor veel Kreeften een uitdagend jaar. Ook je geldhuis is dit jaar leeg, en de planeten die langskomen, hebben geen blijvende invloed.

Op zich ben je tevreden met dingen zoals ze zijn, maar er kunnen wel problemen voordoen die nog de nasleep zijn van vorige jaren, zoals een oude schuld die je moeilijk afbetaald krijgt.

Ook is het volgens je horoscoop geen goed jaar om financiële risico’s te nemen of nieuwe investeringen te doen. Hou een vertrouwde en veilige koers aan.

Vooral rond de twee eclipsen (10 juni 2021 en 4 december 2021) komen er grote veranderingen in je financiën. Wees voorbereid zodat je ook een negatieve wending in je voordeel kunt laten uitpakken. Deze ontwikkelingen leggen namelijk haarfijn bloot waar je financiële planning niet goed werkt en welke opvattingen je beter kunt loslaten. Zo kun je een realistisch en werkbaar nieuw plan ontwikkelen voor de toekomst.

Horoscoop Kreeft 2021: werk en carrière

Qua werk zijn er invloeden die duiden op een conflict met een opdrachtgever of manager, of een wettelijke kwestie die je niet had voorzien. Net als in je relaties is het ook hier belangrijk om compromissen te sluiten. De kans is klein dat je gaat winnen.

Maar niet getreurd, want dit leidt juist tot onverwachte en nieuwe mogelijkheden. Soms moet iets verdwijnen om ruimte te maken voor iets beters. Je kunt bijvoorbeeld de mogelijkheid krijgen voor een nieuwe baan, en de kans is groot dat dit in een andere stad of een ander land is. Of misschien zelfs een ander vakgebied.

Gezondheid in 2021 voor de Kreeft

Ouderen en Kreeften die sowieso al een slechte gezondheid hebben, moeten in 2021 extra voorzichtig zijn. De planetaire invloeden duiden erop dat oude en chronische aandoeningen dit jaar juist versterkt worden. Zorg goed voor jezelf en je lichaam. Eet gezond en gevarieerd. Mediteer om stress te verlichten, sport of doe aan yoga. Dan kan je lichaam focussen op het helen van bestaande kwalen en heb je voldoende energie om de obstakels van 2021 aan te kunnen.

Persoonlijke ontwikkeling in 2021 voor de Kreeft

Vooral je Achtste en Negende Huizen zijn in je horoscoop voor 2021 heel sterk. Het Achtste Huis heeft nogal een heftige reputatie, want dit heerst over de dood, bijna-dood-ervaringen, operaties, persoonlijke crises etc. De positieve keerzijde hiervan is dat het ook gaat over vernieuwing, hergeboorte en herrijzing. Het kan een enge invloed zijn, maar er zijn zeker ook positieve kanten!

Want na regen komt zonneschijn, na de dood komt wedergeboorte. Die cyclus hoort bij het leven. Om een nieuw, beter persoon te worden, zal ook een stukje van jezelf moeten sterven.

2021 is een jaar waarin je vrede sluit met de dood. Het is niet zo dat je zelf dood zult gaan, maar afscheid en de dood zullen een sterk en herhaaldelijk thema worden in 2021. Dit jaar geeft je de kracht om oude dingen en zienswijzen los te laten, zodat je wedergeboren kunt worden als de persoon die je graag wilt zijn.

Je Negende Huis staat voor uitbreiding en vrijheid. Dit zorgt voor thema’s in je leven zoals leren, verre reizen en vrede vinden temidden van problemen.

Het is ook een jaar voor spirituele en religieuze doorbraken en verdiepte inzichten, dankzij de invloed van Jupiter. Vooral halverwege mei tot eind juli voel je deze invloed heel sterk, dus dat is een goede periode om (te beginnen met) mediteren.

Samenvatting jaarhoroscoop 2021 Kreeft

Je jaarhoroscoop 2021 maakt duidelijk dat dit volgens je horoscoop een jaar wordt waarin je veel dingen gedwongen moet loslaten, maar het is wel een jaar waarin je ruimte maakt voor en werkt aan een betere toekomst. Het is misschien niet het leukste jaar, maar het is wel heel nuttig en heilzaam op de lange termijn!

Lees meer over de typische eigenschappen van sterrenbeeld Kreeft of ga terug naar het overzicht van de jaarhoroscoop 2021.