Jaarhoroscoop 2021 Boogschutter

Jaarhoroscoop voor het sterrenbeeld Boogschutter in 2021Lees hier je jaarhoroscoop 2021 Boogschutter! Wat staat je allemaal te wachten in het nieuwe jaar op het gebied van liefde en relaties, geld en carrière, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling? Dat lees je in de horoscoop voor het jaar 2021.

Geld en carrière volgens de jaarhoroscoop 2021 Boogschutter

Je financiële situatie blijft in 2021 ongeveer hetzelfde als vorig jaar, Boogschutter. Soms gaat het iets beter, soms iets slechter, maar over het algemeen is het gewoon stabiel.

De invloed van Pluto maant je wel om verstandig om te gaan met belastingkwesties. Maak een goede planning en zorg ervoor dat je niets over het hoofd ziet.

Het is een goed jaar om niet zozeer te kijken hoe je meer kunt verdienen, maar hoe je meer kunt besparen.

Maak ook ruimte vrij voor toekomstige overvloed door oude spullen die je niet meer nodig hebt weg te doen. Maar dit geldt ook voor investeringsprojecten of andere verdienmodellen die je nog amper wat opleveren. Laat de onnodige dingen los, zodat er nieuwe dingen en meer overvloed in je leven kunnen stromen.

Als Boogschutter ben je nogal rusteloos, dus de kans is groot dat je in 2021 voor je werk naar het buitenland gaat of op een andere manier veel onderweg bent. Misschien verhuis je zelfs naar het buitenland. Ook kun je nieuwe contacten leggen met zakelijke partners of mogelijke werkgevers van ver weg.

Je kunt wel wat problemen van persoonlijke aard op je werk ervaren. Iemand van wie je had gedacht dat hij of zij je zou kunnen steunen in je carrière, blijkt helaas heel andere plannen te hebben. Wees ook alert op roddels of vijandigheid op de werkvloer. Doe er zelf in ieder geval niet aan mee, anders worden je woorden tegen je gebruikt.

Liefde en relaties volgens de jaarhoroscoop 2021 Boogschutter

In 2021 zijn er veel veranderingen in je leven, zoals een verhuizing en moeilijke internationale omstandigheden.

Die kunnen behoorlijk wat druk op je relaties zetten. Dus niet alleen met je partner, maar ook met familieleden.

Vooral de eclips dit jaar op 10 juni zal een kantelpunt voor je zijn. Het kan beide kanten opgaan, maar wel in extreme vorm. Mogelijk besluit je de relaties te beëindigen of afstand te nemen.

De invloed van Neptunus zorgt ervoor dat alles onthuld raakt in je relaties: de goede én de slechte verborgen dingen. Dit helpt je te beslissen.

Maar diezelfde invloed is juist gunstig voor de alleenstaand Boogschutter, want je kunt een interessant persoon ontmoeten en een diepgaande relatie aangaan.

Spiritualiteit en zelfontwikkeling volgens de jaarhoroscoop 2021 Boogschutter

Dit jaar verken je ook de spirituele kant van geld.

Als Boogschutter voel je dit soort dingen sowieso intuïtief aan. In 2021 verdiept je inzicht nog meer.

Je begint steeds meer te beseffen dat overvloed en spiritualiteit ook samen kunnen gaan !

Bovendien krijg je steeds meer inzicht in hoeveel je zelf waard bent.

Gezondheid voor de Boogschutter volgens de jaarhoroscoop 2021

Volgens de jaarhoroscoop 2021 heb je dit jaar veel energie, zoals ook typisch is voor Boogschutters. Let wel extra goed op als je op reis bent of achter het stuur zit.

Lees meer over het sterrenbeeld Boogschutter of een andere jaarhoroscoop 2021.