Liefdeshoroscoop voor het sterrenbeeld Weegschaal

Weegschaal met Ram

Jullie hebben een bijzonder sterke chemie met elkaar. Ook in bed passen jullie goed bij elkaar en kunnen jullie veel plezier met elkaar beleven. Wat wel problemen kan opleveren is dat de Weegschaal echt maatjes wil zijn en alles samen wil doen, terwijl de Ram meer zelfstandig is en af en toe ook even gewoon iets alleen of met vrienden wil doen. Bovendien kan de Ram heel snel beslissingen nemen, terwijl de Weegschaal eerst alles zorgvuldig wil afwegen. Dit kan tot irritaties leiden.

Weegschaal met Stier

Weegschaal is een Lucht-teken, en voelt zich daardoor aangetrokken tot de stabiliteit van het Aarde-teken Stier. De Stier vindt de charme en lust voor het leven van de Weegschaal juist heel aantrekkelijk. Jullie willen allebei graag harmonie en rust in het leven, dus jullie vermijden conflict zoveel mogelijk. De Stier is een echte huismus, terwijl de Weegschaal meer een sociale vlinder is.

Weegschaal met Tweelingen

Als jullie samen zijn, komt er weinig van dingen terecht! De Weegschaal doet er eeuwen over om elke beslissing zorgvuldig af te wegen voor hij een beslissing neemt, terwijl de Tweelingen juist iets te makkelijk beslissingen neemt en constant van koers verandert. Toch kan dit een heel goede match zijn! Jullie vinden het heerlijk om met elkaar te praten en de hele nacht de liefde te bedrijven. Jullie vinden vrijheid allebei heel belangrijk, dus jullie hebben geen last van bezitterigheid of jaloezie in jullie relatie.

Weegschaal met Kreeft

Jullie zijn allebei heel sociaal, maar de Weegschaal is meer gefocust op de mensheid in het algemeen, terwijl de Kreeft alleen oog heeft voor zijn gezin. De Weegschaal is ook veel onafhankelijker en vindt ze Kreeft iets te bezitterig. De Kreeft heeft bovendien veel meer aandacht en emotionele steun nodig dan de Weegschaal kan geven.

Weegschaal met Leeuw

Jullie zijn allebei heel liefdevol en genegen van aard. Ook zijn jullie artistiek ingesteld en jullie vinden het leuk om samen kunst of muziek te maken of bewonderen. De Leeuw vindt de charme van de Weegschaal onweerstaanbaar, en de Weegschaal stelt de kracht en betrouwbaarheid van de Leeuw juist op prijs. Dit kan een heel goede match zijn, zolang de Weegschaal de Leeuw erkent als de koning van zijn jungle.

Weegschaal met Maagd

De Maagd vindt de Weegschaal te besluiteloos en als iemand die met alle winden meewaait, terwijl de Weegschaal de Maagd een preutse stijve hark vindt. Maar het grootste probleem is nog wel dat de Weegschaal dol is op luxe en verwennerij, waardoor de serieuze en verantwoordelijke Maagd zwaar geïrriteerd raakt.

Weegschaal met Weegschaal

De aantrekkingskracht tussen jullie twee is ontzettend sterk, en jullie hebben samen veel lol. Op het eerste gezicht lijken jullie een perfecte match, en jullie hebben zo veel met elkaar gemeen dat jullie wel zielsverwanten lijken. Maar soms hebben jullie zulke hoge idealen over de perfecte relatie, dat de werkelijkheid daarbij in het niet valt.

Weegschaal met Schorpioen

Jullie voelen je enorm sterk fysiek tot elkaar aangetrokken, maar deze relatie kan toch wat problemen tegenkomen. De Schorpioen is vurig, praktisch en extreem jaloers, terwijl de Schorpioen flirterig, romantisch en meegaand is. De passie en bezitterigheid van de Schorpioen kan iets te overweldigend zijn voor de Weegschaal.

Weegschaal met Boogschutter

Op seksueel gebied zijn jullie een goede match, maar de Weegschaal is niet zo direct als de Boogschutter, die extreem open is en zijn hart op zijn tong draagt. De Weegschaal wil het liefst alles samen doen, terwijl de Boogschutter juist heel onafhankelijk is en ook zijn eigen avonturen wil beleven. Toch kan deze match goed werken, omdat jullie elkaars gezelschap wel op prijs stellen.

Weegschaal met Steenbok

De Weegschaal is heel sociaal en wil het liefst een rijk sociaal leven, terwijl de Steenbok meer gefocust is op zijn carrière, gezin en praktische dingen. Ondanks dit hebben jullie gelukkig wel ook dingen met elkaar gemeen. En hoewel de Steenbok in bed veel gepassioneerder is dan de Weegschaal, laat de Weegschaal zich makkelijk verleiden door tederheid en wat romantiek.

Weegschaal met Waterman

De Weegschaal is meer op relaties gefocust en ziet de Waterman als te eigenzinnig en onafhankelijk, terwijl de Waterman de zenuwen krijgt van de besluiteloosheid en twijfel van de Weegschaal. Desondanks hebben deze twee Lucht-tekens veel met elkaar gemeen. Jullie leven allebei vanuit jullie hoofd, en jullie hebben ook een partner nodig die mentaal net zo kwiek is.

Weegschaal met Vissen

Lucht en Water gaan niet zo goed samen, maar desondanks kan dit een goede match zijn. Beide tekens zijn lief, zorgzaam en meevoelend, en jullie geven oprecht om de problemen van anderen. De toegewijde Vissen kan het verlangen van de Weegschaal bevredigen om geadoreerd en bewonderd te worden, maar de emotionele onthechtheid van de Weegschaal kan de emotioneel behoeftige Vissen teleurstellen.