Liefdeshoroscoop voor het sterrenbeeld Waterman

Waterman met Ram

Jullie zijn echte maatjes van elkaar. Bovendien kunnen jullie elkaars onhebbelijkheden prima tolereren, zelfs als jullie ruzie hebben. Jullie zijn allebei heel erg op jullie vrijheid gesteld en delen een drang naar avontuur, dus jullie kunnen samen zijn en van elkaars gezelschap genieten zonder elkaar beperkingen op te leggen. Wel kan de Ram soms wat teveel zijn wil doordrammen, en dat werkt juist averechts bij de Waterman.

Waterman met Stier

De Stier houdt van zekerheid en materiële dingen, terwijl de Waterman juist meer in zijn hoofd leeft. De Stier vindt de Waterman wel heel intrigerend. Het is geen ideale match, dus als jullie dit gewoon rustig aan doen en geen hoge verwachtingen van elkaar hebben, dan kan deze relatie goed slagen, zeker als er andere positieve astrologische invloeden zijn.

Waterman met Tweelingen

Deze match begint vaak als een fijne vriendschap die lager uitgroeit tot meer. Ook als jullie op den duur uit elkaar gaan, dan zullen jullie toch altijd vrienden blijven of in ieder geval goed contact houden. Het grote probleem hier is dat zowel de Tweelingen als de Waterman nogal onberekenbaar is en zich niet wil binden.

Waterman met Kreeft

Dit is een lastige match, maar kan wel slagen als jullie allebei bereid zijn veel water bij de wijn te doen. Jullie zijn allebei heel zorgzaam, vrijgevig en mededogend, maar wel op een heel andere manier. De Waterman heeft moeite met de bezitterigheid van de Kreeft. De gevoelige Kreeft vindt het juist moeilijk dat de Waterman laconiek is op emotioneel gebied.

Waterman met Leeuw

Dit is een goede match omdat jullie allebei heel eerlijk en direct zijn, dus jullie weten precies waar jullie aan toe zijn met elkaar. Wel kan jullie passie al snel uitgeblust raken als de Waterman elke stap en beslissing van de Leeuw gaat lopen analyseren. De Leeuw heeft ook nogal de neiging de baas te spelen in een relatie, en daar kan de onafhankelijke Waterman echt absoluut niet tegen.

Waterman met Maagd

Jullie zijn totaal anders qua temperament, maar jullie zijn wel allebei intellectueel ingesteld en analyseren graag alles. De Maagd wil alles graag ordelijk en efficiënt hebben, dus de aangeboren chaos van de Waterman is wat dat betreft geen goede match. Toch kunnen jullie wel wat van jullie relatie maken als jullie je verschillen accepteren en duidelijk communiceren.

Waterman met Weegschaal

Jullie zijn allebei heel sociaal en vinden het heerlijk om met mensen te praten en nieuwe mensen te leren kennen. De Weegschaal vindt het fijn om altijd een relatie te hebben en is niet graag alleen, terwijl de Waterman heel onafhankelijk is en net zo graag alleen is. Als jullie elkaars verschillen respecteren en duidelijk communiceren, kunnen jullie hier zeker wat van maken.

Waterman met Schorpioen

De Schorpioen is het meest bezitterige teken van de zodiak en de Waterman is juist ontzettend vrij. Bovendien is de Schorpioen heel emotioneel terwijl de Waterman meer logisch en onthecht is. Desondanks vindt de Waterman de dwingende aantrekkingskracht van de Schorpioen onweerstaanbaar, terwijl de sexy Schorpioen juist geïntrigeerd is door de aparte trekjes van de Waterman.

Waterman met Boogschutter

De vurige Boogschutter vindt de afstandelijkheid van de Waterman mar vreemd. Maar qua intelligentie en opvattingen zitten jullie wel op dezelfde golflengte, dus voor veel relaties zal dit veel compenseren. Bovendien zijn jullie allebei heel avontuurlijk (ook in bed!) dus wat dat betreft zijn jullie zeker een goede match. Jullie kunnen samen veel plezier hebben.

Waterman met Steenbok

Jullie zijn allebei heel passievol qua fysieke verlangens, maar wat onthechten qua emoties. De Waterman is een echte rebel, terwijl de Steenbok juist heel conservatief en braaf is. Toch vinden jullie elkaar juist daardoor heel fascinerend. De Waterman is heel onafhankelijk en wil mogelijk meer maatjes zijn dan geliefden, maar als een Steenbok heel erg verliefd is, dan zijn ze heel overtuigend!

Waterman met Waterman

Fysiek zijn jullie een goede match voor elkaar. Jullie zijn niet super gepassioneerd, maar wel ruimdenkend en jullie houden van experimenteren. Jullie kunnen elkaar zowel mentaal als fysiek goed prikkelen. Dus ondanks dat jullie misschien geen passievolle, diepgaande emoties hebben, zijn jullie wel trouw aan elkaar en beste maatjes.

Waterman met Vissen

Jullie hebben totaal andere emotionele behoeften in een relatie, dus dit is vaak een lastige match. De Vissen wil veel aandacht en dat partners hun liefde bewijzen, terwijl de Waterman het liefst veel met rust gelaten wil worden. De Waterman is wel geïntrigeerd door de sensuele uitstraling van de Vissen, maar raakt toch weer afgeknapt door de emotionele behoeftigheid van de Vissen.