Liefdeshoroscoop voor het sterrenbeeld Vissen

Vissen met Ram

De Vissen is een gevoelige dromer, terwijl de Ram een agressieve doener is. De Vissen gaat voor een romantisch avondje uit het liefst naar een romantische film, de Ram gaat het liefst lekker samen boulderen. Wat jullie toch een goede match maakt, is dat jullie allebei heel zorgzaam, idealistisch en romantisch zijn. Als de Vissen bereid is om het ego van de Ram op de eerste plaats te zeggen, dan kunnen jullie goed met elkaar overweg.

Vissen met Stier

Jullie zijn allebei ontzettend romantisch ingesteld. Jullie houden ook van schoonheid, kunst en muziek en kunnen daar samen intens van genieten. De Vissen stelt het engelengeduld van de Stier soms wel erg op de prijs, maar ondanks dat hebben jullie elkaar veel te bieden.

Vissen met Tweelingen

Jullie zijn allebei veranderlijk tekens, dus jullie hebben wel veel dingen Meg elkaar gemeen. Maar toch hebben jullie heel andere karakters waardoor dit een onzekere match is. De Tweelingen vindt de mysterieuze uitstraling van de Vissen fascinerend, maar de bijkomende emotionele uitspattingen weer wat minder. De Tweelingen is in de Inge can

Vissen met Kreeft

Dit is een heel goed match. Jullie voelen je veilig bij elkaar omdat jullie op dezelfde golflengte zitten en elkaars gevoelens kunnen beschermen. Maar jullie zijn allebei ontzettend gevoelig. Wanneer de Kreeft gekwetst of teleurgesteld raakt, kruipt hij terug in zijn schulp om daar in stilte zijn wonden te likken, terwijl de emotionele Vissen in tranen uitbarst.

Vissen met Leeuw

De Leeuw en de Vissen voelen zich vaak sterk tot elkaar aangetrokken, juist omdat ze zo verschillend zijn. De Vissen is gefascineerd door de dramatische persoonlijkheid van de Leeuw, en de Leeuw is geïntrigeerd door de mystieke uitstralinf van de Vissen. Maar de rustige Vissen krijgt al snel de zenuwen van de flamboyante Leeuw, terwijl de Leeuw geïrriteerd raakt door de humeurigheid van de Vissen.

Vissen met Maagd

De Maagd leeft vanuit zijn hoofd en is gereserveerd en kritisch. De Vissen is juist heel emotioneel en raakt makkelijk gekwetst. Maar de Vissen vindt de praktische instelling van de Maagd wel heel aangenaam. De Vissen is een warme en gulle minnaar, die de verlangens en stemmingen van de Maagd haarfijn kan aanvoelen. De gereserveerde Maagd raakt opgewonden door de ongeremde sensualiteit van de Vissen.

Vissen met Weegschaal

Jullie zijn allebei mensen die iemand nodig hebben. Jullie zijn ook romantisch, zorgzaam en idealistisch. Jullie willen allebei graag harmonie en rust in het leven. In bed zijn jullie een goede match voor elkaar, maar emotioneel zijn jullie heel verschillend. De Vissen is een tikkeltje te klef en bezitterig voor de Weegschaal, terwijl de kille onthechting van de Weegschaal juist een bron van onbegrip en ergernis is bij de Vissen.

Vissen met Schorpioen

De Vissen raakt soms overweldigd door de kracht en intensiteit van de Schorpioen, maar de Vissen vindt het wel fijn dat hij altijd op de Schorpioen kan rekenen. Zowel de Schorpioen als de Vissen zijn humeurig, maar de Vissen snapt niet altijd even goed dat de Schorpioen in moeilijke tijden het liefst even alleen wil zijn. Jullie zijn allebei Water-tekens, dus jullie zitten op dezelfde golflengte en delen de diepe helderziende connectie die typisch is voor Water-tekens.

Vissen met Boogschutter

Een match tussen deze twee kan moeilijk zijn. Hoewel de Vissen zich aangetrokken voelt tot de vitaliteit van de Boogschutter, kan de Boogschutter zich heel beperkt voelen door de afhankelijkheid van de Vissen. Boogschutters zijn passievolle avonturiers, Vissen zijn huismussen. Terwijl de Vissen het liefst zoveel mogelijk tijd doorbrengt met de Boogschutter, heeft de Boogschutter altijd wel een nieuw avontuur of verre reis in gedachten.

Vissen met Steenbok

Ondanks dat jullie een ander temperament hebben, kunnen jullie elkaar toch veel bieden. De Steenbok is niet zo emotioneel als de Vissen, maar is wel beschermend en kan heel geduldig omgaan met de onzekerheden van de Vissen. De Vissen is zorgzaam en kijkt op naar de Steenbok, waardoor deze zich gewaardeerd voelt.

Vissen met Waterman

Een succesvolle match tussen deze twee is erg moeilijk. De Vissen is wel het meest emotionele teken van de zodiak, terwijl de Waterman het minst emotioneel is. Wat jullie wel met elkaar gemeen hebben is dat jullie het leuk vinden om andere mensen te helpen, maar toch zijn jullie ook daar weer verschillend in jullie aanpak. Om deze relatie een kans van slagen te geven, moeten jullie allebei veel compromissen sluiten.

Vissen met Vissen

Jullie zijn een geweldig team en kunnen elkaar zo goed aanvoelen dat het bijna helderziend is. Omdat jullie allebei van nature passief zijn, ontstaan er niet zoveel conflicten tussen jullie. Een nadeel is wel dat jullie allebei wat moeite hebben met de praktische realiteit van het dagelijks leven. Om chaos te voorkomen kan een hulp in de huishouding de boel in balans houden.