Liefdeshoroscoop voor het sterrenbeeld Tweelingen

Tweelingen met Ram

Dit is een goede match omdat jullie allebei heel passievol en energiek zijn. Jullie zijn niet alleen geliefden, maar ook elkaars beste maatjes. Jullie hebben allebei veel actie en afwisseling nodig en jullie hebben allebei behoefte aan een actief sociaal leven. Jullie hebben ook hetzelfde gevoel voor humor. Ook in bed zijn jullie een goede match, want jullie zijn heel sensueel en hebben een bijna onuitputtelijk uithoudingsvermogen.

Tweelingen met Stier

De Stier is gefascineerd door hoe direct en simpel de Stier is, en de Stier vindt juist de zorgeloze instelling van de Stier een verfrissing. Jullie kunnen heel veel plezier hebben samen. De Tweelingen vindt het heerlijk om de Stier uit zijn knusse huisje te lokken en samen de wereld te verkennen. Maar de Stier verlangt toch steeds weer naar stabiliteit en orde, waardoor de Tweelingen na verloop van tijd verveeld raakt en weer naar nieuwe ervaringen verlangt.

Tweelingen met Tweelingen

it is een match met een hoog tempo! Jullie vervelen je dan ook nooit met elkaar. Jullie hebben dezelfde opvattingen en dromen, dus jullie zitten echt op dezelfde golflengte. Voor Tweelingen is seksualiteit iets waar ze niet moeilijk over doen: het is gewoon leuk! Jullie zijn altijd wel in voor nieuwe dingen. Het enige nadeel is dat jullie op emotioneel gebied wel nogal gesloten zijn en dat jullie alles tot in de kleinste details willen analyseren, waardoor jullie gek van elkaar kunnen worden.

Tweelingen met Kreeft

Jullie zijn heel anders ingesteld qua karakter. De Kreeft is heel gevoelig en emotioneel, terwijl de Tweelingen heel intellectueel en wat afstandelijk is. Wat jullie wel met elkaar gemeen hebben is dat jullie allebei heel veranderlijk zijn: de Kreeft heeft nogal last van stemmingswisselingen, terwijl de Tweelingen continu van gedachten verandert. Maar in bed passen jullie wel goed bij elkaar. De Kreeft kan alle verlangens van de Tweelingen vervullen, en de vrolijke instelling van de Tweelingen kan de Kreeft altijd opbeuren en in de juiste stemming brengen.

Tweelingen met Leeuw

Dit is een levendige match die goed kan werken zolang de Tweelingen de Leeuw de ruimte geeft om de show te stelen. Jullie zijn allebei heel sociaal en dol op feestjes en bijeenkomsten, maar de Leeuw heeft loyaliteit nodig en raakt geïrriteerd door het flirterige gedrag van de Tweelingen. In bed zijn jullie een geweldige match. Jullie zijn allebei speels, gepassioneerd en liefdevol en vinden het fijn de ander te plezieren.

Tweelingen met Maagd

Jullie kunnen eindeloos met elkaar praten over van alles en nog wat. Maar zodra het op emoties aankomt, klappen jullie dicht. Ook in bed zitten jullie op een andere golflengte. De Maagd vindt de verleidende gesprekken van de Tweelingen wel reuze interessant, maar vaak voelt het toch alsof er iets niet klikt en jullie andere dingen willen. Als jullie focussen op wat jullie wel met elkaar gemeen hebben, kan dit alsnog een redelijke match zijn.

Tweelingen met Weegschaal

Weegschalen hebben moeite om beslissingen te nemen, en Tweelingen maken juist om de haverklap weer andere beslissingen! Wat jullie wel met elkaar gemeen hebben, is dat jullie allebei heel genegen zijn en het leuk vinden om samen veel sociale dingen te doen. Jullie zijn allebei gek op uitgaan en reizen. Ook in bed zitten jullie op dezelfde golflengte. Jullie zijn niet jaloers of te veeleisend van elkaar. De Tweelingen heeft wat meer behoefte aan afwisseling in bed, maar de Weegschaal kan er prima in meegaan.

Tweelingen met Schorpioen

De Tweelingen is heel open over alles, maar neemt het leven niet zo serieus, terwijl de Schorpioen juist meer gesloten en geheimzinnig is. De Tweelingen is wel gefascineerd door de brandende passie van de Schorpioen, maar misschien ook een tikkeltje bang. Toch kunnen jullie verschillen juist voor een goede match zorgen, want jullie wakkeren zo elkaars passies aan. Maar ondanks jullie sterke fysieke aantrekkingskracht, kan het voor een duurzame relatie wel een moeilijkere match zijn.

Tweelingen met Boogschutter

Jullie staan in het wiel van de zodiak tegenover elkaar, maar jullie voelen je absoluut enorm tot elkaar aangetrokken! Jullie voelen elkaar goed aan omdat jullie allebei heel brede en uiteenlopende interesses hebben. Jullie hebben bovendien een vrije instelling wat liefde en romantiek betreft. Ook in bed zijn jullie een goede match. Jullie willen alles wel een keer uitproberen, dus jullie hebben veel plezier met elkaar!

Tweelingen met Steenbok

Dit is nogal een lastige match. De betrouwbare en serieuze Steenbok vindt de Tweelingen maar onverantwoordelijk en onvoorspelbaar. De Steenbok schaamt zich bovendien in het openbaar voor de zorgeloze instelling en botte directheid van de Tweelingen. Maar diep van binnen is de Steenbok ook heel gepassioneerd, dus als de Tweelingen verliefd genoeg is, kunnen jullie elkaar in bed wel goed vinden.

Tweelingen met Waterman

Dit is zo goed als gegarandeerd een goede match. Jullie vinden het allebei ontzettend leuk om met elkaar om te gaan. Ook in bed zijn jullie een goede match en zitten jullie helemaal op dezelfde golflengte. Voor julie is liefde iets wat vooral leuk moet zijn. Maar vriendschap en maatjes van elkaar is voor jullie nog het allerbelangrijkste, en dat zijn jullie absoluut.

Tweelingen met Vissen

De passie in deze match is ontzettend sterk, maar er zijn ook wat mindere kanten. Tweelingen hebben een sterke behoefte aan vrijheid, terwijl de Vissen juist constant liefde en bevestiging nodig heeft. De Vissen voelt zich daarom niet echt zeker in een relatie met de lossere Tweelingen, maar de Tweelingen voelt zich snel te beperkt als de Vissen die zekerheid probeert af te dwingen. Maar de Vissen is heel mysterieus, en als er iets is waar de kwieke Tweelingen wel dol op is, dan is het mysteries oplossen!