Liefdeshoroscoop voor het sterrenbeeld Stier

Stier met Ram

Jullie hebben een heel andere instelling in het leven. Maar ondanks jullie verschillen vindt de sensuele en romantisch ingestelde Stier de gepassioneerde Ram wel woest aantrekkelijk. Jullie zitten niet altijd op dezelfde golflengte qua doelen en opvattingen, maar saai is het in ieder geval nooit!

Stier met Stier

Dit is niet bepaald een spannende romantische match, maar zeker wel een solide. Jullie zijn allebei heel betrouwbaar, stabiel, praktisch ingesteld en toegewijd aan jullie relatie. Jullie ontwikkelen bijna gegarandeerd een heel hechte relatie, die heel bevredigend is of zowel emotioneel als fysiek gebied. Het enige wat dit een minder goede match zou kunnen maken, is dat jullie snel in een routine vervallen en het een beetje saai kan worden.

Stier met Tweelingen

Zowel op seksueel als emotioneel gebied in de jullie deze relatie allebei heel bevredigend en stimulerend. Maar na verloop van tijd kan de Stier wel een beetje geïrriteerd raken door het eeuwige geklep van de Tweelingen, terwijl de Tweelingen juist weer geïrriteerd raakt door de sloomheid en koppigheid van de Stier.

Stier met Kreeft

Zowel op seksueel als romantisch gebied is dit een nagenoeg perfecte match. Jullie zijn allebei echte huismussen en kunnen echt genieten van de simpele dingen in het leven. Wel kan er wat onenigheid ontstaan omdat de Stier heel koppig en onwrikbaar is, terwijl de Kreeft humeurig is en lange tenen heeft. Dit kunnen jullie oplossen door duidelijk te communiceren, maar van nature hebben jullie de neiging om alles binnen te vetten.

Stier met Leeuw

Jullie hebben allebei een bijzonder sterke persoonlijkheid, dus dit kan behoorlijk botsen! Maar toch kan dit een liefdevolle en succesvolle match zijn. Jullie zijn allebei dol op knuffelen en aanrakingen. Bovendien zijn jullie ook immens trouw aan elkaar. Jullie kunnen samen heel goed genieten van luxe dingen en andere leuke geneugten in het leven.

Stier met Maagd

Deze match past goed bij elkaar op seksueel gebied. Jullie zijn allebei heel sensueel en intens. De Maagd komt vaak wat langzaam op gang, maar de Stier is hier de perfecte match voor met zijn oneindige geduld. De Stier blijft de Maagd met genegenheid en liefde overladen, tot de Maagd smelt en zich helemaal overgeeft. Wel kan de Maagd erg kritisch zijn en dit vindt de Stier moeilijk. De Maagd vindt het weer moeilijk om te zien dat de Stier soms weinig zelfcontrole heeft.

Stier met Weegschaal

Jullie vinden rust en harmonie allebei heel belangrijk en doen er alles aan om spanningen en conflicten te vermijden. Jullie zijn heel lief en zacht ingesteld, waardoor dit een aangename match is. Bovendien vullen jullie elkaar goed aan, want de Weegschaal kan erg besluiteloos zijn en met alle winden meewaaien, dus de stabiliteit en het doorzettingsvermogen van de Stier zorgen voor de juiste balans.

Stier met Schorpioen

Jullie voelen je sterk tot elkaar aangetrokken. Zelfs als jullie weinig met elkaar gemeen hebben, is jullie fysieke aantrekkingskracht zo sterk en magnetisch, dat dit misschien een van de zeldzame gevallen is waarbij puur lichamelijke aantrekkingskracht genoeg is als basis voor een duurzame relatie. Waar het wel mis kan gaan is dat de Schorpioen in een relatie het liefst een soort spirituele versmelting heeft, terwijl de Stier een simpelere en praktische houding heeft in liefde en relaties.

Stier met Boogschutter

Ondanks dat jullie weinig met elkaar gemeen hebben, voelt de Stier zich toch heel sterk aangetrokken tot de extraverte en bourgondische Boogschutter. Qua passie en sensualiteit zijn jullie goed aan elkaar gewaagd, maar de Stier is veel serieuzer in de liefde dan de vluchtige Boogschutter. De Stier wil het liefst huisje, boompje, beestje en houdt van veiligheid, maar de Boogschutter is dol op avontuur en neemt het leven meer zoals het is.

Stier met Steenbok

Deze Aarde-tekens samen zijn een goede match. Jullie hebben allebei een sterke behoefte aan emotionele en materiële zekerheid. Jullie houden niet van kortstondige passie en willen het liefst een stabiele en duurzame relatie. Ook hebben jullie allebei een sterke seksuele behoeften en verlangens. Bij de Stier is bovendien geduldig en passievol genoeg om deze kant bij de Steenbok op te laten bloeien, want hoewel de Steenbok diep van binnen heel gepassioneerd is, zal hij dit niet snel aan zichzelf toegeven.

Stier met Waterman

Het enige wat jullie met elkaar gemeen hebben is jullie koppigheid en jullie onvermogen om te veranderen. Toch vindt de Stier de vrije en open Waterman heel intrigerend, en dan zeker in bed! De Waterman is altijd wel in voor experimenteren en nieuwe technieken en dit prikkelt de Stier enorm. De Waterman vindt de trouw en betrouwbaarheid van de Stier heel fijn.

Stier met Vissen

In bed kan de sensuele en romantisch ingestelde Stier helemaal opgaan in de dromerige en erotische fantasieën van de Vissen. Jullie liefdesspel is waarschijnlijk heel sensueel en bevredigend. Toch kan de praktisch ingestelde Stier snel geïrriteerd raken door de zweverige Vissen, die vaak moeite heeft met de rompslomp en druk van alledag.