Liefdeshoroscoop voor het sterrenbeeld Steenbok

Steenbok met Ram

De Ram is doorgaans heel levendig en extrovert, terwijl de Steenbok juist gereserveerd en ingetogen is. Als romantische match kan het moeilijk zijn en hebben jullie veel obstakels. Hoewel de Steenbok wat afstandelijk en kil overkomt, is hij diep van binnen juist heel passievol, en de Ram weet dit wel goed aan te wakkeren. In bed is het dus wel een goede match. Maar de Steenbok is toch iets te bezitterig voor de vrijheidslievende Ram, dus jullie zullen echt hard moeten werken om dit ook buiten de slaapkamer te laten slagen.

Steenbok met Stier

de Stier kan de ideale match zijn voor de Steenbok, omdat jullie elkaar intuïtief aanvoelen. In bed zitten jullie ook op dezelfde golflengte. De Stier is geduldig genoeg om te wachten tot de kille Steenbok smelt. Wel kunnen jullie na een tijdje in een sleur terechtkomen, want jullie zijn allebei nogal conservatief in bed en houden niet zo van experimenteren.

Steenbok met Tweelingen

Dit zal niet zo snel tot een goede match leiden, maar niets is onmogelijk! Jullie hebben weinig met elkaar gemeen, maar de Steenbok is wel gefascineerd door de vluchtige Tweelingen. De Tweelingen staat voor alles wat de Steenbok nooit toelaat bij zichzelf: genot puur omwille van genot. Diep van binnen verlangt de Steenbok hier wel naar, dus de Tweelingen kan deze kant van de Steenbok laten opbloeien.

Steenbok met Kreeft

de Kreeft en de Steenbok hebben dezelfde doelen in het leven, en ze zijn allebei conservatief en traditioneel ingesteld. Ook zijn ze allebei heel gepassioneerd in bed, en de seksuele aantrekkingskracht tussen beiden is heel sterk. Wel kunnen er op emotioneel gebied problemen ontstaan, omdat de Kreeft heel open en emotioneel is, terwijl de Steenbok wat killer en afstandelijker is.

Steenbok met Leeuw

Dit kan een interessante match zijn. De dramatische en flamboyante Leeuw wil zoveel mogelijk uit het leven halen en plezier hebben. De Steenbok is meer doelgericht en kan niet genieten omwille van alleen genot. Wel hebben jullie allebei een sterke seksdrive, dus in bed passen jullie goed bij elkaar. Ook vinden jullie het belangrijk om succesvol te zijn in het leven. Deze match kan werken, zolang jullie elkaars verschillen respecteren en niet de ander dwingt om aan jouw normen en waarden aan te passen.

Steenbok met Maagd

Jullie voelen je ontzettend sterk tot elkaar aangetrokken. Beide tekens zijn gereserveerd en durven niet zo snel hun diepste zieleroerselen te delen, maar hebben toch een diepgaande behoefte aan liefde en goedkeuring. Als jullie samen kunnen leren om te ontspannen en elkaar te vertrouwen, dan kunnen jullie een hele sterke band opbouwen.

Steenbok met Weegschaal

Jullie kunnen samen veel bereiken, maar jullie doen het beter als zakelijke partners dan als geliefden. Toch voelen jullie je fysiek sterk tot elkaar aangetrokken, dus er zal op den duur toch wat romantiek opborrelen. De Steenbok is gefascineerd door de magnetische charme van de Weegschaal, terwijl de Weegschaal de ambitie van de Steenbok bewondert.

Steenbok met Schorpioen

Jullie hebben veel met elkaar gemeen en jullie begrijpen elkaar als geen ander. Jullie zijn allebei wat terughoudend en delen jullie gedachten en gevoelens niet zo snel met een ander, dus het kan even duren voor jullie dat punt bereiken. In bed zijn jullie een goede match voor elkaar. De Schorpioen voelt alles heel diep, terwijl de Steenbok emotioneel wat afstandelijker is. Gelukkig weet de Schorpioen de Steenbok te laten smelten.

Steenbok met Boogschutter

De Steenbok is heel serieus ingesteld, terwijl de Boogschutter het leven niet zo serieus neemt. De Boogschutter vindt de Steenbok daarom maar ouderwets en controlerend. Toch kan deze match redelijk werken. De Steenbok heeft namelijk een grondend effect op de Boogschutter, en de Boogschutter brengt wat sjeu in het anders saaie leven van de Steenbok.

Steenbok met Steenbok

In bed is dit een geweldige match, want de Steenbok is ondanks zijn kille voorkomen diep van binnen juist een heel gepassioneerde minnaar. Maar jullie zijn allebei zo serieus en doelgericht in het leven, dat jullie samen wel eens kunnen vergeten dat plezier er ook toe doet in het leven. Ook hebben jullie allebei de neiging de leiding te nemen in een relatie, dus dat kan flink botsen. Als jullie deze machtsstrijd kunnen loslatem kan dit een duurzame en aangename relatie worden.

Steenbok met Waterman

Dit is een lastige match. De Steenbok is ouderwets en traditioneel, terwijl de Waterman een echte rebel is. De Waterman wil ook veel vrijheid om te gaan en staan waar hij wil, zonder elke stap te verantwoorden bij zijn partner, terwijl de Steenbok nogal bezitterig kan zijn. Met veel tolerantie en begrip voor elkaar kan dit werken, maar het zal wat moeite kosten.

Steenbok met Vissen

Op het eerste gezicht lijkt het misschien alsof jullie niet zoveel met elkaar gemeen hebben, maar jullie kunnen elkaar veel bieden. In bed is jullie band hecht en heel bevredigend, zowel emotioneel als fysiek. Soms wil de Vissen wel eens dat de Steenbok eens wat romantischer zou zijn, maar jullie delen wel dezelfde idealen over trouw en loyaliteit.