Liefdeshoroscoop voor het sterrenbeeld Schorpioen

Schorpioen met Ram

Op seksueel zijn jullie goed op elkaar afgestemd, omdat jullie allebei fantasierijk, gepassioneerd, vurig en energiek zijn. Jullie hebben allebei een hekel aan de dagelijkse sleur, en ook in bed zijn jullie avontuurlijk en bereid om seksueel te experimenteren. Toch kan de bezitterigheid en jaloezie van de Schorpioen de onafhankelijke en zorgeloze Ram hoorndol maken.

Schorpioen met Stier

Wanneer de jaloerse Schorpioen en de bezitterige Stier samenkomen kan er een enorme strijd losbarsten tussen deze twee sterke sterrenbeelden. Jullie voelen je enorm sterk fysiek tot elkaar aangetrokken, maar deze match kan alleen slagen als jullie allebei heel tolerant en geduldig zijn met elkaar. Maar als jullie je verschillen weten te overwinnen, kunnen jullie alle andere obstakels die op jullie pad komen makkelijk aan en is dit een band voor het leven.

Schorpioen met Tweelingen

Deze match is een moeilijke combinatie. Het sterrenbeeld Schorpioen is intens en emotioneel. Het sterrenbeeld Tweelingen killer en gemakkelijk in de omgang. De Schorpioen is heel jaloers ingesteld, terwijl de Tweelingen nogal flirterig en wispelturig kan zijn. Als de Schorpioen de teugels te strak trekt, is de kans groot dat de Tweelingen zich beklemd voelt en er vandoor gaat. Maar de Tweelingen vindt de seksuele uitstraling van de Schorpioen nu eenmaal onweerstaanbaar. De Tweelingen kan jullie verschillen makkelijker tolereren dan de Schorpioen. Maar als jullie deze verschillen toch kunnen accepteren en respecteren, dan zou dit alsnog kunnen werken.

Schorpioen met Kreeft

Jullie zijn allebei Water-tekens, dus jullie voelen je meteen en sterk tot elkaar aangetrokken. Jullie hebben veel met elkaar gemeen en zitten op dezelfde golflengte, dus dit is een goede basis voor een duurzame relatie. Wel zijn jullie allebei een beetje jaloers ingesteld en zien jullie flirterig gedrag in elkaar terwijl jullie eigenlijk niet zo zijn. Als jullie deze valkuil kunnen overwinnen, kunnen jullie heel gelukkig zijn samen.

Schorpioen met Leeuw

Jullie voelen je direct en sterk tot elkaar aangetrokken. Vooral het fysieke aspect van deze relatie is heel sterk. Deze relatie is er een van alles of niets: het kan heel goed gaan, of juist heel slecht. De Leeuw is open en vrolijk, terwijl de Schorpioen juist heel complex en gesloten is. De Leeuw vindt de Schorpioen maar sluw en manipulatief overkomen, terwijl Schorpioen het niet pikt dat de Leeuw de baas wil spelen in de relatie.

Schorpioen met Maagd

De Schorpioen is heel jaloers en bezitterig. Dit vindt de Maagd een beetje beangstigend, maar geeft tegelijkertijd een beschermd en zeker gevoel. Het sterrenbeeld Maagd is heel kritisch en zal ongevraagd met allerlei adviezen komen, en dit werkt de Schorpioen behoorlijk op de zenuwen. Deze match kan werken, maar alleen als de Maagd accepteert dat de Schorpioen niet zit te wachten op gezeur of kritiek.

Schorpioen met Weegschaal

Het sterrenbeeld Schorpioen neemt in deze relatie de leiding, maar dat betekent niet dat de Weegschaal over zich heen laat lopen. De Weegschaal heeft gewoon een andere, zachtere aanpak om de Schorpioen om zijn vingers te winden. Als Lucht- en Water-teken hebben jullie weinig met elkaar gemeen. Maar als jullie de eerste moeilijke periode doorstaan, kan deze match alsnog heel lang duren.

Schorpioen met Schorpioen

Een liefdesmatch tussen twee Schorpioenen kan interessant zijn. Eigenlijk kunnen jullie kunnen het verrassend goed met elkaar vinden. Jullie kunnen elkaars stemmingen goed aanvoelen en het is bijna alsof jullie ook elkaars gedachten kunnen lezen. Bovendien zitten jullie op dezelfde golflengte en hebben jullie dezelfde voorkeuren en opvattingen. Maar als een van jullie probeert om de baas te spelen over de ander, dan gaat het gegarandeerd mis. De sleutel tot succes voor deze match is dat jullie elkaar echt als gelijken zien en je daar ook naar gedragen.

Schorpioen met Boogschutter

Jullie voelen je enorm sterk fysiek tot elkaar aangetrokken. Dit is waarschijnlijk al vanaf de eerste ontmoeting. Maar de Schorpioen kan wel snel afknappen op de Boogschutter, want de Schorpioen is heel serieus en jaloers, terwijl de Boogschutter heel open en flirterig is. Die jaloezie werkt de Boogschutter bovendien al snel op de zenuwen. De Boogschutter ziet het niet als een vorm van ontrouw, maar iets puur onschuldigs.

Schorpioen met Steenbok

Jullie heel goed bij elkaar in bed en voelen je fysiek sterk tot elkaar aangetrokken. De Schorpioen beleeft alles vanuit emoties en voelt alles heel diep en intens, terwijl de Steenbok heel kil en emotieloos kan overkomen. Wel zijn jullie allebei heel ambitieus en jullie kunnen samen veel bereiken. Maar kijk uit dat jullie elkaar genoeg ruimte geven en niet proberen de baas over elkaar te spelen, want dan gaat het botsen. Desondanks begrijpen jullie elkaar wel goed en kan dit een goede match zijn.

Schorpioen met Waterman

De Waterman is een tikkeltje verstrooid en dol op vrijheid, terwijl de Schorpioen heel intens en bezitterig is. Dit is dus een interessante match. Jullie zijn in veel opzichten tegenpolen van elkaar, maar ondanks dat (of juist daardoor!) voelen jullie je enorm tot elkaar aangetrokken. Jullie fascineren elkaar en jullie kunnen jullie ruzies goed bijleggen (zeker in bed!) dus dit kan alsnog uitlopen op een duurzame match.

Schorpioen met Vissen

Jullie zijn allebei heel gevoelig en hebben veel inlevingsvermogen. Jullie voelen zowel jullie eigen emoties als die van elkaar heel sterk, waardoor jullie een bijzondere en intieme emotionele band met elkaar kunnen ontwikkelen. Jullie zitten zo op dezelfde golflengte dat het wel lijkt alsof jullie zielsverwanten zijn. Het enige nadeel is dat jullie elkaar ook meeslepen in elkaars negatieve emoties als het even wat minder gaat, maar als jullie een manier vinden om die spiraal snel weer om te keren, kunnen jullie heel gelukkig worden samen.