Liefdeshoroscoop voor het sterrenbeeld Ram

Ram met Ram

Deze match is allesbehalve saai! Dit kan zowel de goede kant opgaan als minder. Als jullie het leuk hebben samen en op één lijn zitten, dan is het ontzettend gezellig en gepassioneerd. Maar als jullie met de horens in elkaar verwrongen raken, dan zijn al jullie ruzies heel gepassioneerd! Gelukkig kunnen jullie allebei gemakkelijk vergeven en loslaten. En in bed maak jullie alles graag weer helemaal goed!

Ram met Stier

Jullie hebben nogal een verschillend temperament, maar jullie kunnen elkaar wel heel goed aanvullen in veel opzichten. De rustige Stier brengt stabiliteit in het drukke en passie voor het leven van de Ram. In bed kan de Ram the verlegen Stier een totaal nieuwe kant van zichzelf laten verkennen. Als er al problemen ontstaan, dan komt het waarschijnlijk omdat de Ram veel vrijheid nodig heeft, terwijl de Stier behoorlijk bezitterig kan zijn.

Ram met Tweelingen

Jullie zijn allebei heel actief en hebben een diep verlangen naar nieuwe ervaringen en kennis. Jullie zullen jullie met elkaar niet zo snel vervelen. Een groot verschil is wel dat de Ram me heel intens gepassioneerd is, terwijl de Tweelingen seksualiteit en liefde niet zo serieus neemt. In bed zijn jullie allebei heel nieuwsgierig en experimenteren jullie graag.

Ram met Kreeft

Ram is een Vuur-teken en Kreeft een Water-teken. Maar ondanks dat water en vuur niet goed samen gaan, kunnen jullie wel een hele sterke fysieke en bijna helderziende band met elkaar ontwikkelen. Jullie zijn allebei heel erg vurig, sensueel en romantisch ingesteld. Ook in bed passen jullie goed bij elkaar. Het enige wat dit een iets minder goede match maakt is dat de Kreeft een beetje onzeker en emotioneel kan zijn, waardoor de ongeduldige en ongevoelige Ram geïrriteerd raakt door de Kreeft.

Ram met Leeuw

Qua temperament en in bed passen jullie heel goed bij elkaar. De Leeuw is heel trouw en dol op knuffelen, terwijl de Ram dynamisch en enerverend is. Jullie hebben allebei een sterke drang om veel te bereiken in het leven, dus jullie respecteren dat aspect in elkaar en geven elkaar daar ook de ruimte voor. De Ram wil graag winnen, terwijl de Leeuw wil heersen. Deze match zal op de lange termijn slagen als jullie dit in elkaar kunnen respecteren.

Ram met Maagd

De Ram is temperamentvol en draagt het hart op de tong, terwijl de timide en gereserveerde Maagd het vreselijk vindt om emotionele uitingen te tonen in het openbaar of zelfs binnen een relatie. De Maagd is bovendien ontzettend kritisch en analyseert alles en iedereen tot in de kleinste details, en daar kan de Ram echt absoluut niet tegen. Maar de Ram weet als geen ander door de kille façade van de Maagd heen te prikken en in bed een totaal ander aspect van zichzelf te leren kennen.

Ram met Weegschaal

Wat deze match uniek maakt is dat jullie een ontzettend sterke genie met elkaar hebben. In bed hebben jullie veel plezier en genot met elkaar, en jullie weten precies wat jullie fijn vinden. Bovendien vinden jullie het allebei heerlijk om er lekker op uit te gaan en sociaal te zijn. Wel kan de Ram geïrriteerd raken door de besluiteloosheid van de Weegschaal, en andersom voelt de Weegschaal zich vaak onder druk gezet omdat de Ram juist zo snel mogelijk een beslissing wil nemen.

Ram en Schorpioen

In bed zijn jullie een ontzettend goede match! Jullie zijn allebei heel gepassioneerd, energetisch, seksueel en avontuurlijk. Maar het wel mis kan gaan is dat de Ram liefdeslied als iets wat gewoon spannend, leuk en lekker is, terwijl de intens Schorpioen juist een diepere connectie zoekt die zowel op emotioneel als spiritueel vlak transformeert.

Ram met Boogschutter

Jullie zijn allebei vurige individualisten. Jullie zijn idealistisch ingesteld en dol op knuffelen en intimiteit. Jullie hebben een heel praktische instelling een gezonde kijk op liefde en intimiteit. Zowel op fysiek als mentaal vlak zijn jullie een goede match. Wel is de Ram veeleisender en emotioneler ingesteld, waardoor deze de tolerante Boogschutter juist als onthecht en onpersoonlijk ziet.

Ram met Steenbok

Dit is een interessante match. De Ram is heel impulsief, terwijl de Steenbok juist heel voorzichtig is. Ook qua emoties is de Steenbok nogal gereserveerd, terwijl er andere juist heel uitbundig en extrovert zijn. Maar hoewel de Steenbok nogal preuts kan overkomen, zijn ze diep van binnen juist heel gepassioneerd. In bed weet de Ram dit perfect aan te wakkeren en de Steenbok nieuwe geneugtes aan te leren!

Ram met Waterman

Jullie zijn allebei dol op spanning en onvoorspelbaarheid, en dat weten jullie heel goed in elkaars leven te brengen. De vurige Ram zou alleen wel graag willen dat de Waterman wat gepassioneerder zou zijn. Maar dit gebrek aan vurigheid maakte de Waterman helemaal goed met zijn liefde voor experimenteren en bereidheid om nieuwe dingen uitproberen, zowel in bed als daarbuiten!

Ram met Vissen

Qua temperament zijn jullie heel verschillend, maar jullie verschillen zullen elkaar wel heel goed aan. De zweverige Vissen brengt de romantische kant van de Ram naar boven, terwijl de Ram zich graag opstelt als beschermende redder in nood. De prikkelende fantasieën en instinctieve seksualiteit van de Vissen winden de Ram enorm op. Maar in bed kan de Ram soms iets te direct zijn, waardoor de timide Vissen overweldigd kan raken.

Plaats een reactie