Liefdeshoroscoop voor het sterrenbeeld Maagd

Maagd met Ram

Jullie vinden eerlijkheid en de waarheid allebei heel erg belangrijk, maar jullie geven ook vaak advies dat jullie zelf niet opvolgen. De Ram is bovendien heetgebakerd en heel direct, terwijl de Maagd het liefst emotionele toestanden in het openbaar vermijdt. Maar de Maagd is wel gefascineerd door de Ram’s passie en lust voor het leven.

Maagd met Stier

In bed is dit een heel goede match. De Maagd komt weliswaar wat langzaam op gang, maar gelukkig heeft de Stier een engelengeduld! De Stier kan met zijn zachtheid, genegenheid en warmte alle remmingen van de Maagd laten wegsmelten. Deze twee Aarde-tekens kunnen heel goed met elkaar overweg en samen een vervullende en duurzame relatie opbouwen.

Maagd met Tweelingen

In bed zitten jullie op totaal andere golflengtes, maar de romantisch ingestelde Maagd kan zich makkelijk laten ompraten door de prikkelende gesprekken van de Tweelingen. De Tweelingen deinst niet terug voor risico’s en doet iets graag gewoon om het een keer gedaan te hebben, terwijl de Maagd juist heel voorzichtig is en risico’s zoveel mogelijk vermijdt. Communicatie en duidelijke verwachtingen van elkaar zijn essentieel om deze relatie te laten slagen.

Maagd met Kreeft

Deze combinatie van Aarde en Water begint vaak als vriendschap, om vervolgens uit te groeien tot een liefdesmatch. De Maagd is een ontzettende romanticus, en als er iets is waar de Kreeft dol op is, dan is het wel romantiek! Samen kunnen jullie een warme, liefdevolle en aanhankelijke relatie opbouwen, en ook in bed is jullie fysieke relatie heel bevredigend voor jullie allebei.

Maagd met Leeuw

Jullie zijn totaal anders qua temperament. De Maagd is heel bescheiden en terughoudend, terwijl de Leeuw dol is op applaus, erkenning en goedkeuring. De Maagd is meer praktisch ingesteld, en de Leeuw heel extravagant. De Maagd is dol op simpele dingen en routine. De Leeuw wil juist spanning en sensatie. Toch kunnen jullie een goede match zijn als jullie elkaars verschillen accepteren en respecteren. Dan kunnen jullie elkaar juist goed aanvullen.

Maagd met Maagd

Jullie zijn allebei heel precies en perfectionistisch, en dat kan tot problemen leiden. Een ander knelpunt is dat de Maagd in bed nogal verlegen kan zijn. Jullie zullen op seksueel gebied waarschijnlijk beter opbloeien met een teken dat jullie uit je schulp durft te laten kruipen. Wel zijn jullie heel zorgzaam voor elkaar en begrijpen jullie elkaar goed. Op de lange termijn kunnen er wat spanningen ontstaan door jullie knelpunten, maar het kan toch een bevredigende match zijn.

Maagd met Weegschaal

De Maagd voelt zich enorm aangetrokken tot de charme en intelligentie van de Weegschaal, en de Weegschaal is onder de indruk van de mentale scherpheid van de Maagd. Ook in bed is dit een goede match, want jullie zitten op dezelfde golflengte en houden van dezelfde dingen in de slaapkamer. Toch zijn jullie in andere opzichten ook heel verschillend. De Maagd is een pietje precies, terwijl de Weegschaal juist heel relaxed door het leven gaat.

Maagd met Schorpioen

Aarde en Water-tekens gaan vaak goed samen, maar in bed kan de bescheiden en terughoudende Maagd een beetje overweldigd raken door de uitgesproken sensualiteit van de Schorpioen. Of dit een goede match kan zijn, hangt af van hoe de Schorpioen de Maagd weet te benaderen. Diep van binnen is de Maagd ook heel gepassioneerd, maar de Maagd komt gewoon wat langzamer op gang en raakt snel afgeschrokken. Als de Schorpioen hier rekening mee houdt en heel geduldig is, zal het een investering zijn in een passievolle toekomst.

Maagd met Boogschutter

Ondanks jullie gedeelde interesses, zitten jullie toch op een andere golflengte. Jullie werken wel goed samen als team: de Maagd heeft oog voor detail, terwijl de Boogschutter het grotere geheel ziet. Jullie zijn ook allebei heel romantisch. Maar in bed is de Boogschutter iets te avontuurlijk en direct voor de Maagd. Als de Boogschutter de Maagd langzaam verleidt en het voorzichtig aanpakt, dan kan de passie van de Maagd op eigen tempo opbloeien en kunnen jullie veel plezier met elkaar hebben.

Maagd met Steenbok

Jullie zijn allebei nogal gereserveerd en jullie delen jullie diepste zielsroerselen niet graag met een ander. Hoewel jullie diep van binnen allebei juist heel passievol zijn, is de kans klein dat jullie dit in elkaar naar boven brengen. Jullie durven niet zo snel toe te geven dat jullie juist een sterke behoefte hebben aan genegenheid, dus een partner die dit beter bij jullie naar boven kan brengen, zou een betere match zijn.

Maagd met Waterman

Jullie beginnen vaak als goede vrienden, en in de juiste omstandigheden kan dit uitbloeien tot meer. Dit kan een heel goede match zijn. Jullie zijn weliswaar heel anders, maar jullie vullen elkaar goed aan. Jullie zijn allebei heel rationeel en leven vanuit jullie hoofd, dus jullie vinden het leuk om samen nieuwe dingen te leren en ontdekken.

Maagd met Vissen

Jullie zijn nagenoeg elkaars tegenpolen, maar juist daarom voelen jullie je sterk tot elkaar aangetrokken. Jullie bewonderen elkaars tegengestelde eigenschappen, en jullie verschillen vullen elkaar juist goed aan. De Vissen is een warme en gulle minnaar in bed, en kan de verborgen verlangens van de timide Maagd goed aanvoelen en verwerkelijken. De Maagd vindt de voorzichtige sensualiteit van de Vissen onweerstaanbaar.