Liefdeshoroscoop voor het sterrenbeeld Leeuw

Leeuw met Ram

In deze match te veel energie en passie. Ook op seksueel gebied vliegen de vonken er vanaf. Qua temperament zijn jullie ook een goede match, wat jullie zijn allebei optimistisch, idealistisch en extrovert. Maar jullie zijn ook allebei koppig en heetgebakerd, dus als jullie ruzie hebben, daar gaat het ook flink mis. Gelukkig kunnen jullie het prima goedmaken in bed!

Leeuw met Stier

Dit kan een lastige match zijn. Jullie zijn allebei heel koppig en willen nooit water bij de wijn doen, dus dit kan een behoorlijke uitdaging zijn. Het kan heel lang goed gaan in jullie relatie, en vooral ook in bed, tot dat er plotseling toch een onenigheid opduikt. Ook al is het iets kleins, jullie kunnen je er moeilijk overheen zetten. Op deze relatie te laten slagen, zul je toch moeten leren compromissen te sluiten met elkaar.

Leeuw met Tweelingen

Vuur en Lucht kunnen goed samengaan, maar het is wel belangrijk dat de Tweelingen niet probeert de show te stelen, want de Leeuw wil per se in het middelpunt van alle aandacht staan. De Leeuw is nogal jaloers ingesteld, en dat gaat niet goed samen met de onafhankelijke en flirterige aard van de Tweelingen. Toch kunnen jullie heel veel plezier met elkaar hebben, zowel in bed als daarbuiten, en jullie zullen je niet snel vervelen met elkaar.

Leeuw met Kreeft

Dit kan een moeilijke match zijn omdat jullie zo anders zijn qua temperament, maar het is niet onmogelijk. De Leeuw is gevleid door de adorerende aandacht van de Kreeft, maar de behoeftigheid van de Kreeft werkt na een tijdje wel op zijn zenuwen. Desondanks hebben jullie wel veel met elkaar gemeen. Jullie vinden het allebei fijn om zo comfortabel mogelijk te leven, en jullie zien succes en sociaal aanzien als een bron van zekerheid in het leven.

Leeuw met Leeuw

Op romantisch gebied zijn jullie een ontzettend goede match, met veel passie in bed! Maar jullie willen graag allebei in het middelpunt van de aandacht staan, en jullie delen de hoofdrol graag niet met een ander. Als deze relatie overslaat naar concurrentie, dan zal de liefde snel uitdoven.

Leeuw met Maagd

Dit is niet de makkelijkste match van de zodiak. De Leeuw kan niet goed tegen kritiek en vat de ‘opbouwende feedback’ van de Maagd heel persoonlijk op. Maar in bed kan de spannende Leeuw de voorzichtige Maagd in vuur en vlam zetten. Deze match kan wel werken dankzij het aanpassingsvermogen van de Leeuw, en zolang de Maagd de Leeuw de hoofdrol laat spelen.

Leeuw met Weegschaal

Deze combinatie van Vuur en Lucht klinkt als een ideale match, maar toch kan er het een en ander misgaan. Jullie zijn allebei heel romantisch ingesteld, dus in bed hebben jullie niks te klagen. Maar de Leeuw bekijkt het leven vanuit zijn eigen gezichtsveld, terwijl de Weegschaal meer vanuit partnerschappen denkt.

Leeuw met Schorpioen

In bed kunnen jullie ontzettend goed met elkaar overweg, maar daarbuiten wat minder. Jullie zijn allebei nogal dominant en willen niet graag water bij de wijn doen. De Schorpioen heeft bovendien een mysterieuze en duistere geheimzinnigheid, die in schril contrast staat met het zonnige optimisme van de Leeuw. Deze match kan alleen werken als jullie bereid zijn hard te werken en er helemaal voor gaan.

Leeuw met Boogschutter

De seksuele relatie tussen jullie twee is absoluut passievol en spannend. Maar de Boogschutter neemt de liefde niet zo serieus en wil zich het liefst niet binden, terwijl de Leeuw juist absolute trouw verlangt. Jullie kunnen het heel leuk met elkaar hebben samen, maar voor een duurzame relatie zullen jullie heel hard moeten werken.

Leeuw met Steenbok

De Steenbok kan emotioneel behoorlijk onthecht en afstandelijk zijn, en dit staat in schril contrast met het warme enthousiasme en vrolijke natuur van de Leeuw. Wel hebben jullie een sterke seksuele energie, dus in bed gaan het erg heel gepassioneerd aan toe. Jullie ook met elkaar gemeen hebben is dat jullie loyaliteit en trouw ontzettend belangrijk vinden in de liefde, en jullie komen altijd jullie beloftes na.

Leeuw met Waterman

In veel opzichten lijken jullie elkaars tegenpolen, maar jullie voelen je desondanks, of juist daardoor, enorm tot elkaar aangetrokken. De Leeuw is vaak geïntrigeerd door de originaliteit en apartheid van de Waterman. Maar in bed is de Leeuw wel veel conservatiever, terwijl de Waterman heel experimenteel is. Jullie vinden eerlijkheid allebei heel belangrijk, maar met name jullie koppigheid kan in deze match roet in het eten gooien.

Leeuw met Vissen

Jullie zitten totaal niet op dezelfde golflengte. De Vissen leeft vanuit zijn emoties en is heel fantasierijk, terwijl de Leeuw heel extrovert en actiegericht is. Maar de wereldse Leeuw is gefascineerd door de mysterieuze en sensuele Vissen. Bovendien kan de Vissen het ego van de Leeuw makkelijk strelen, dus wanneer de Vissen bescherming zoekt bij de Leeuw, dan zal de Leeuw hier graag aan toegeven.