Liefdeshoroscoop voor het sterrenbeeld Kreeft

Kreeft met Ram

Jullie zijn allebei gepassioneerd, sensueel en romantisch. Ook in bed zijn jullie een goede match. Maar er kunnen wel problemen ontstaan wanneer de vrolijke Ram weer eens tegen een chagrijnige bui van de Kreeft aanloopt. De Ram heeft bovendien een diepe behoefte aan onafhankelijkheid en vrijheid, terwijl de Kreeft juist verlangt naar hechtheid, intimiteit en versmelting.

Kreeft met Stier

Deze combinatie is een ontzettend goede match, zowel in de keuken als in bed! Samen zijn jullie gepassioneerde huismussen die meestal op dezelfde seksuele golflengte zitten. Het belangrijkste obstakel in deze relatie is dat de Stier te koppig kan zijn en de Kreeft te humeurig.

Kreeft met Tweelingen

De Tweelingen beleeft de wereld vanuit zijn hoofd, terwijl de Kreeft alles ziet met een zweem van emoties. De nieuwsgierige Tweelingen is dol op experimenteren. De Kreeft is ook wel gepassioneerd, maar in bed heel conservatief en emotioneel veeleisend. Maar de vrije Tweelingen kan de Kreeft juist aanleren om wat meer uit zijn schulp te kruipen en wat meer lol te hebben in het leven.

Kreeft met Kreeft

Deze match is gewoon prima. Jullie kunnen het goed met elkaar vinden en jullie hebben allebei moeite met loslaten, dus de kans is groot dat jullie ook bij problemen altijd wel een manier vinden om ze te overwinnen. Het moeilijkste in deze relatie is dat jullie allebei heel gevoelig, humeurig en lichtgeraakt zijn. Maar aan de andere kant begrijpen jullie elkaar op zo’n diep niveau, dat jullie soulmates zouden kunnen zijn.

Kreeft met Leeuw

In bed zijn jullie een geweldige match, zeker als de Leeuw goed zijn liefde en toewijding kan uiten. De Kreeft kan namelijk nogal onzeker zijn, dus die heeft veel bevestiging nodig. Bovendien heeft het zonnige karakter van de Leeuw een stabiliserend effect op de onzekerheid van de Kreeft. De Kreeft kan bovendien de behoefte van de Leeuw aan bewondering vervullen.

Kreeft met Maagd

De Kreeft is veel emotioneler dan de verlegen en gereserveerde Maagd. Maar diep van binnen is de Maagd juist heel romantisch, en daar is de Kreeft natuurlijk dol op. Zowel de Kreeft als de Maagd kan humeurig zijn en last hebben van stemmingswisselingen, dus de kans is groot dat jullie vroeg of laat op elkaars zenuwen werken. Maar dit is alsnog een goede match zolang de kritische Maagd bewust probeert om de gevoelige Kreeft niet te kwetsen.

Kreeft met Weegschaal

Jullie hebben een totaal ander temperament. De Weegschaal is een Lucht-teken en qua emoties veel onthechter dan de behoeftige Kreeft. De Weegschaal vindt het vreselijk om zijn onafhankelijkheid te moeten opgeven voor iemand. Er kunnen behoorlijk wat problemen ontstaan als de Kreeft te bezitterig wordt. Hoe meer de Kreeft probeert vast te houden, hoe harder de Weegschaal probeert vrij te komen.

Kreeft met Schorpioen

Dit is over het algemeen een uitstekende match. Wanneer de gepassioneerde en emotionele Kreeft en de zeer sensuele Schorpioen samen komen, dan zie je de vonken er als het ware vanaf springen. De intense emotionaliteit van jullie relatie zorgt ervoor dat jullie een diepere en duurzame band met elkaar opbouwen. Het nadeel is dat ook jullie ruzies heel intens zijn, maar jullie kunnen het in bed weer heel goed maken!

Kreeft met Boogschutter

Waar de Boogschutter een diep verlangen heeft naar vrijheid en avontuur, wil de Kreeft het liefst een veilig nestje bouwen voor zijn gezin. Jullie hebben dus niet bepaald hetzelfde doel in het leven. Toch kunnen jullie verschillen elkaar ook goed aanvullen. De Kreeft vindt de Boogschutter heel spannend, en bovendien kan de Boogschutter de Kreeft uit zijn schulp lokken om wat meer te leven.

Kreeft met Steenbok

Jullie hebben veel met elkaar gemeen. Jullie hebben dezelfde doelen in het leven: succes, veiligheid en een stabiel gezinsleven. Bovendien hebben zowel de Kreeft als de Steenbok een hoge seksdrive, dus in bed gaat het er passievol aan toe. Maar de Kreeft is warm en zorgzaam, terwijl de Steenbok nogal kil en emotioneel onthecht kan overkomen.

Kreeft met Waterman

De onafhankelijkheid van de Waterman kan de Kreeft intrigeren, maar was omdat hij weer weinig met elkaar gemeen. De Kreeft reageert heel erg vanuit zijn emoties, terwijl de Waterman meer vanuit zijn hoofd leeft. Het is geen makkelijke match, maar in bed kunnen jullie wel goed met elkaar overweg. Als jullie je best doen om begrip voor elkaar te hebben en te snappen dat jullie nu eenmaal verschillend zijn, kunnen jullie deze moeilijkheden toch overwinnen.

Kreeft met Vissen

Jullie zijn allebei Water-tekens, dus jullie voelen je vanzelf tot elkaar aangetrokken, zowel in lichamelijk als emotioneel. Jullie zijn allebei passievolle minnaars die neigen naar romantiek. Jullie zijn allebei heel erg gevoelig, dus let erop dat jullie elkaars gevoelens niet teveel kwetsen.