Liefdeshoroscoop voor het sterrenbeeld Boogschutter

Boogschutter met Ram

Wanneer de Boogschutter en Ram samenkomen, is het een leven een groot feest! Jullie hebben zo veel met elkaar gemeen dat het voelt alsof jullie zielsverwanten zijn. Maar de Ram kan de botte opmerkingen van de Boogschutter iets te scherp vinden, en de opgewekte en vrije Boogschutter kan moeite hebben met het humeur en de dominante trekjes van de Ram.

Boogschutter met Stier

Jullie zitten niet bepaald op dezelfde golflengte. De Boogschutter heeft veel vrijheid en avontuur nodig, terwijl de Stier het liefst veiligheid en zekerheid wil. Terwijl de Boogschutter actief en impulsief is, is de Stier langzaam en berekenend. Gelukkig passen jullie in bed heel goed bij elkaar, dus dit kan helpen jullie verschillen wat te verzachten. Maar om hier een goede match van te maken, zullen jullie allebei echt veel concessies moeten doen.

Boogschutter met Tweelingen

Deze tegenovergestelde tekens lijken zo veel op elkaar, dat ze zich vaak direct mentaal en fysiek tot elkaar aangetrokken voelen. Jullie zijn allebei sociaal, intellectueel, atletisch en dol op reizen. Jullie zijn allebei een tikkeltje rusteloos en hebben veel behoefte aan vrijheid, en bovendien hebben jullie een relaxte instelling qua relaties. Jullie kunnen heel veel lol hebben met elkaar, maar elkaar ook weer makkelijk loslaten als het ondanks alles toch niet goed werkt.

Boogschutter met Kreeft

De Kreeft en Boogschutter zijn een beetje aparte match. Toch voelen ze zich sterk tot elkaar aangetrokken. De Kreeft is een Water-teken en wil een duurzame relatie en een stabiel gezinsleven, terwijl de Vurige Boogschutter verlangt naar spanning, vrijheid en avontuur. Desondanks zijn ze allebei dol op reizen, en de Boogschutter kan wel genieten van de zorg en stabiele thuisbasis die de Kreeft biedt.

Boogschutter met Leeuw

Jullie zijn allebei Vuur-tekens en kunnen het ontzettend goed met elkaar vinden, zowel in bed als daarbuiten. Jullie zijn allebei gepassioneerd, open en vrolijk. Het Boogschutter vindt het niet erg dat de Leeuw in het middelpunt van de aandacht wil staan. Wanneer de Boogschutter de Leeuw de leiding laat nemen, kunnen jullie veel plezier beleven in deze nagenoeg perfecte match.

Boogschutter met Maagd

De kans dat dit een romantische match wordt is niet zo groot, maar niets onmogelijk. De Maagd is altijd gefocust op de kleine details, terwijl de Boogschutter liever kijkt naar het grote geheel. Dit hoeft op zich geen probleem te zijn, want hiermee kunnen jullie elkaar goed aanvullen. Als jullie elkaars verschillen respecteren en tolereren, kan dit alsnog een aangename relatie worden.

Boogschutter met Weegschaal

Jullie hebben veel met elkaar gemeen, en jullie zijn niet alleen geliefden van elkaar, maar ook dikke maatjes. Jullie zijn allebei vriendelijk, extrovert en heel sociaal ingesteld, maar de Weegschaal vindt alleen een luxe hotel aangenaam, terwijl de Boogschutter meer een avontuurlijke wildkampeerder is.

Boogschutter met Schorpioen

De Boogschutter is geïntrigeerd door de magnetische seksuele intensiteit van de Schorpioen, maar de Schorpioen heeft moeite met de zorgeloze instelling van de Boogschutter. Als de open en joviale Boogschutter de mysterieuze Schorpioen probeert de ontcijferen en tegen een gesloten boek aanloopt, is de kans groot dat de Boogschutter interesse verliest en vrolijk op zoek gaat naar het volgende avontuur.

Boogschutter met Boogschutter

Deze combinatie is super avontuurlijk en spannend, maar als de lol er vanaf is, gaan jullie snel op zoek naar een volgend avontuur. Jullie zijn allebei heel rusteloos en onafhankelijk, dus eigenlijk is een wat stabieler teken een betere match voor jullie. Als een van de Boogschutters door andere astrologische invloeden wat praktischer is ingesteld en de alledaagse dingen kan afhandelen, dan kan dit misschien nog werken, maar met twee feestbeesten bij elkaar komt er anders weinig van de dagelijkse praktijk terecht.

Boogschutter met Steenbok

Dit is een lastige match, maar niet helemaal onmogelijk. Dit werkt nog het beste als beide partners bereid zijn de ander te accepteren zoals deze is, zonder hem of haar te willen veranderen. In bed is de vurige Boogschutter heel warm, gepassioneerd en verlangend, en hiermee een goede match voor de Steenbok, die weliswaar wat killer overkomt, maar van binnen juist diep gepassioneerd is.

Boogschutter met Waterman

Deze match begint meestal eerst als vriendschap, want jullie hebben vrijwel direct een klik met elkaar. Jullie kunnen zowel beste vrienden als geliefden zijn. Jullie zijn allebei nieuwsgierig en avontuurlijk ingesteld, en dit geldt ook voor in bed. Jullie nachten zijn ongeremd en vol plezier. Jullie temperamenten en interesses zijn weliswaar heel anders, maar toch vullen jullie elkaar goed aan.

Boogschutter met Vissen

De Boogschutter raakt al snel gecharmeerd door de mysterieuze en sensuele uitstraling van de Vissen. De Vissen voelt zich sterk aangetrokken tot de magnetische persoonlijkheid en zelfverzekerdheid van de Boogschutter. Maar voor een duurzame relatie kan dit een probleem zijn. Vissen zijn behoeftig en bezitterig, en Boogschutters hebben juist veel vrijheid en avontuur nodig.