Chinese jaarhoroscoop 2021

Lees hier je Chinese jaarhoroscoop 2021 en ontdek wat het jaar van de Metaal-Os voor jou in petto heeft volgens de Chinese astrologie.

Weet je niet wat je Chinese horoscoop is, dan kun je die hier berekenen.

De invloed van de Metaal-Os in 2021

chinese-jaarhoroscoop-2021-metaal-os2020 was het jaar van de Rat, een jaar dat gekenmerkt wordt door vernieuwing, veranderingen en nieuwe kansen. Het was natuurlijk geen verandering op een manier zoals we gehoopt hadden, met alle politieke, maatschappelijke en economische onrust. Maar de Rat brengt brengt wel nieuwe kansen mee en we zagen ondanks alle ellende ook veel mooie ontwikkelingen.

De Rat dwong ons tot veranderingen en gaf ons de kans om positieve dingen in de wereld te brengen, zelfs in de meest ongunstige omstandigheden.

2021 is het jaar van de Metaal-Os. De Metaal-Os nodigt ons uit om plichtsgetrouw en hard te werken. Dit is een jaar waarin je alleen succesvol kunt zijn door hard te werk en door te zetten. De Os is wat conservatief, dus tradities en discipline zijn dit jaar extra belangrijk.

De Chinese horoscoop Os staat bekend om zijn doorzettingsvermogen, betrouwbaarheid en eerlijkheid. Ossen zijn heel geduldig en ploegen beetje bij beetje enorme stukken land om.

Ze zijn erg koppig, maar hebben ook weinig hulp van anderen nodig. Ze hebben hun eigen doelen voor ogen en laten zich niet van de wijs brengen door anderen. Ossen zijn een tikkeltje introvert en echte huismussen. Deze Os-energie komt dan ook ontzettend goed van pas in een jaar waarin de pandemie nog een zware stempel zal drukken.

De Os is niet zo’n prater en meer een binnenvetter, dus er kunnen makkelijker conflicten ontstaan door miscommunicaties. Bovendien zorgt deze invloed voor extra koppigheid en een gebrek aan flexibiliteit.

Je kunt succesvol zijn in 2021, maar alleen met traditionele methoden en hard werken.

De Os leert ons in 2021 om tevreden te zijn met wat we hebben. En om met geduld en langzaam maar zeker aan onze doelen te werken en zo succesvol te zijn.