Chinese jaarhoroscoop 2021 Varken

Lees in de Chinese jaarhoroscoop 2021 Varken wat je dit jaar van de Metaal-Os te wachten staat in de liefde en qua geld, werk en gezondheid.

Chinese jaarhoroscoop 2021 Varken
Chinese jaarhoroscoop 2021 Varken

Het Varken in 2021

Het Varken en de Os zijn allebei Yin-tekens en ook Water-tekens. Ze kunnen het goed met elkaar vinden, dus het varken zal een aangename jaar hebben tijdens de energie van het Os-jaar van 2021.

Het Varken vindt het bovendien prima om meer op het thuis leven gericht te zijn. Als Varken heb je veel veranderen over en doe je er alles aan om de lasten van mensen te verlichten. Je hebt enorm veel mededogen. Dus je hebt het er graag voor over om het vaker thuis te zitten als je daarmee meer mens kunt steunen.

Liefde

2021 wordt een aangenaam jaar voor jou. Thuis vind je het gezellig en je hebt veel liefde en warmte om met je gezin of partner te delen. Je vindt het bovendien heerlijk om voor mensen te zorgen en bent hiermee helemaal in je element.

Ook alleenstaande Varkens halen veel voldoening uit zorgzaam zijn voor vrienden en familieleden. Maar wil je een nieuwe liefde ontmoeten, dan zul je daar wel wat moeite voor moeten doen. We zullen niet spontaan kansen op je pad komen. Wees niet bang om bijvoorbeeld een profiel op een datingsite aan te maken of de eerste stap zetten.

Werk en geld

Als Varken ben je helemaal in je element op je werk als je creatief bezig bent en nieuwe projecten kunt uitwerken. Maar dat is nou net waar een Os-jaar niet geschikt voor is. Collega’s waardering helpt gelukkig wel en je doet je best, maar het blijft toch knagen dat je niet helemaal tot bloei komt. Zie dit jaar als een kans om te investeren. Een extra cursus om nieuwe vaardigheden op te doen of je kennis te verdiepen. Volgend jaar zul je de vruchten hiervan plukken en weer helemaal in je element zijn.

Gezondheid

Alles Varken vindt het prima om gezellig thuis te cocoonen. Gezellig chillen op de bank met iets lekkers erbij is voor jou het ultieme genot. Sporten vind je helaas wat minder, maar blijft toch bewegen om je gezondheid op peil te houden. Alleenstaande Varkens kunnen wel wat meer stress ervaren wanneer ze zich eenzaam voelen. Je mist de gezelligheid van mensen om je heen dit jaar. Deze stress kan doorslaan naar je spijsvertering. Blijvend gezond eten en probeer waar mogelijk contact te houden, door bijvoorbeeld samen te wandelen of wat vaker te videobellen.

Lees nog een Chinese jaarhoroscoop 2021 of lees meer over de eigenschappen en het karakter van de Chinese horoscoop Varken.