Chinese jaarhoroscoop 2021 voor de Tijger

In deze jaarhoroscoop voor het Chinese sterrenbeeld Rat lees je wat je te wachten staat in 2021, het jaar van de Metaal-Os!

De Tijger in 2021

Chinese jaarhoroscoop 2021 Tijger
Chinese jaarhoroscoop 2021 Tijger

2021 wordt een veeleisend jaar voor de Tijger. De Os-energie spoort aan tot hard werken, maar de Tijger is gewend dat hij altijd vanzelf op zijn pootjes terechtkomt. Dit jaar moeten Tijgers leren om niet op hun geluk te vertrouwen, maar op hun doorzettingsvermogen.

Je geduld wordt dit jaar behoorlijk op de proef gesteld, dus het is belangrijk om je emoties en vooral je woede een beetje onder controle te houden. Accepteer gewoon dat het dit jaar niet helemaal vanzelf gaat, en vertrouw op je vermogen je aan te passen. Volgend jaar wordt jouw jaar en kun je nieuwe dingen opzetten. Dit is is meer een jaar om alle losse eindjes aan elkaar te knopen, zodat je volgend jaar vol gas kunt gaan!

Liefde

Het jaar van de Os zal qua liefde een beetje saai zijn voor Tijgers. Er komt niet veel nieuws op je pad.

Voor Tijgers die al een relatie hebben, is dat natuurlijk geen slecht nieuws. De kans is groot dat je relatie stabiel blijft. 2021 is een jaar om een stabiele basis voor je relatie te bouwen. De focus ligt meer op huiselijkheid. Tijgers hebben veel behoefte aan avontuur, dus het wordt wel een uitdaging om voldoende prikkels binnen je relatie te krijgen. Wees je hiervan bewust en bespreek het ook met je partner, dan hoeft het geen probleem te worden en kunnen jullie samen naar oplossingen zoeken om het toch nog leuk te hebben.

Voor alleenstaande Tijgers zal er ook weinig veranderen, dus dat is helaas wat minder voor degenen die graag een relatie willen. Probeer dit jaar te zien als een investering in je toekomstige relatie. Werk aan jezelf en zorg goed voor jezelf!

Werk en geld

Ook qua carrière is dit een jaar waarin je kunt werken aan een solide basis voor de toekomst. Doe het net als de Os rustig aan en werk langzaam maar gericht aan je doelen.

Luister goed naar feedback van meerderen en collega’s, zodat je kunt leren waar je sterke en zwakke punten liggen. Wees eerlijk naar jezelf toe en leer van je fouten.

Leg je neer bij beslissingen van je managers. Als Tijger vind je het moeilijk als mensen de baas over je spelen, maar dit jaar kun je beter zoveel mogelijk conflicten vermijden. Os-energie is log en zwaar, dus als er eenmaal problemen op je pad komen, kun je ze moeilijk wegwerken.

Hou alles zo rustig en simpel mogelijk. Werk langzaam maar zeker aan je carrièredoelen en ga riskante projecten uit de weg. Volgend jaar wordt jouw jaar!

Gezondheid

Je doet er goed aan om dit jaar lekker veel te sporten. Je bent heel avontuurlijk ingesteld en hebt veel prikkels nodig, maar de omstandigheden zijn er met de logge Os-energie gewoon niet naar. Van al die lockdowns en dat wachten raak je ontzettend gefrustreerd. Haal je prikkels dit jaar uit de natuur en beweeg je lichaam. Zo raak je die opgekropte energie het beste weer kwijt. Dan ben je ook fit voor volgend jaar, want dat is het jaar van de Tijger en dat zal veel beter worden! Even doorbijten!

Lees nog een Chinese jaarhoroscoop 2021 of lees meer over de eigenschappen en het karakter van de Chinese horoscoop Tijger.