Chinese jaarhoroscoop 2021 voor de Slang

Lees in de Chinese jaarhoroscoop 2021 Slang wat je dit jaar te wachten staat in het jaar van de Metaal-Os.

Chinese jaarhoroscoop 2021 Slang
Chinese jaarhoroscoop 2021 Slang

De Slang in 2021

De energie van de Os is log en onwrikbaar, maar als Slang heb je geen moeite om je daaraan aan te passen. Net als het dier kun je rustig en geduldig liggen wachten tot jouw moment komt om je prooi te grijpen. 2021 wordt zelfs een gunstiger jaar dan het jaar van de Rat, want de Os en de Slang zitten in dezelfde liefdesdriehoek en kunnen het dus goed met elkaar vinden. Je zult wel hard moeten werken, maar je inzet wordt zeker beloond.

Liefde

Er zal in de liefde in 2021 niet veel spannends gebeuren, maar eigenlijk vind je het wel prima zo. Slangen die al een relatie hebben, vinden het heerlijk om met hun geliefde lekker te cocoonen tijdens de restricties en lockdowns. In het jaar van de Os ligt sowieso meer de nadruk op de huiselijke sfeer, en dit jaar is het natuurlijk in extreme vorm. Soms mis je wel wat spanning en sensatie, maar de rust en regelmaat doen je eigenlijk ook wel goed.

Voor alleenstaande Slangen kan het wel wat lastiger zijn, want je mist het gewoon om lekker te flirten. Natuurlijk zijn er wel veel mogelijkheden online, maar dat vind je toch lastiger omdat je gewend bent op de charismatische uitstraling te vertrouwen. 2021 is daarom meer een jaar om aan jezelf te werken en de basis te leggen voor toekomstige relaties.

Werk en geld

Ondanks dat de energie van de Os heel log en rustig is, voel je je op je werk juist in topvorm. Je hebt veel professionele eigenschappen die dit jaar goed van pas komen, zoals je geduld en onafhankelijkheid. Je weet altijd heel goed wat je kunt, wilt en hoe je het moet bereiken. Je redt jezelf dus prima, ook zonder collega’s om je heen.

Je ziet alles op de lange termijn en wacht rustig je kans af om toe te springen wanneer het moment komt.

Wel merk je dat je meer op de automatische piloot draait. Nieuwe en creatieve projecten komen in het jaar van de Os wat moeilijker van de grond, en dat werkt natuurlijk frustrerend, want dat vind je juist ontzettend leuk. Laat zoveel mogelijk wachten tot volgend jaar.

Ook je intuïtie is dit jaar wat minder scherp, dus vermijd risicovolle beleggingen en projecten. Los van dat gebruik je je tijd goed om je financiën op orde te krijgen en is het financieel een rustig maar gunstig jaar.

Gezondheid

Je voelt je lekker in je vel en barst van de energie. Je voelt je zelfs in deze omstandigheden prima in je element. Zorg gewoon voor balans, gezonde voeding en voldoende beweging, dan wordt ook 2021 voor jou een prima jaar waarin je je fysiek sterk voelt.

Lees nog een Chinese jaarhoroscoop 2021 of lees meer over de eigenschappen en het karakter van de Chinese horoscoop Slang.