Chinese jaarhoroscoop 2021 voor het Paard

Lees in deze Chinese jaarhoroscoop 2021 Paard wat je te wachten staat op het gebied van liefde, werk, geld en gezondheid in het jaar van de Metaal-Os.

Chinese jaarhoroscoop 2021 Paard
Chinese jaarhoroscoop 2021 Paard

Het Paard in 2021

Vorig jaar was het erg moeilijk voor je in het jaar van de Rat. Dat komt omdat de Rat en het Paard niet goed met elkaar overweg kunnen. Gelukkig kunnen de Os en het Paard wel redelijk met elkaar overweg, dus 2021 zal een beter jaar voor je worden.

Je vindt het soms wel moeilijk om je aan te passen aan de rustige en logge energie van de Os. Je bent juist dol op prikkels en avontuur, dus wat dat betreft kun je wat gefrustreerd raken. Helaas is het een kwestie van aanpassen en accepteren. Het Water van de Os blust het Vuur van het Paard, dus je zult je aan de Os moeten schikken, of je het nu leuk vindt of niet. Zie 2021 meer als een jaar om tot rust te komen en plannen te maken voor de toekomst, maar de daadwerkelijke uitvoering zal nog even een jaartje moeten wachten. Het Jaar van de Tijger in 2022 wordt daar gegarandeerd beter voor je!

Liefde

Als Paard ben je ook in de liefde energiek, ongeduldig en spontaan. Maar 2021 staat juist in het teken van een rustig en geduldig doorzetten. Wat liefde betreft wordt het dus een behoorlijk moeizaam jaar, zeker voor alleenstaande Paarden. Er zal niet veel verandering en spanning en sensatie en je leven komen.

Voor Paarden die al een relatie hebben, is de kans groot dat alles hetzelfde blijft. Er ligt geen scheiding of breuk op de loer, maar je kunt wel een beetje een sleur voelen. Van al dat thuiszitten dat bij het jaar van de Os hoort, krijg je maar de kriebels. Je kunt niet wachten tot je weer samen op avontuur kan, maar dat zal nog even een jaartje op zich moeten laten wachten.

Werk en geld

Door de energie van de Os vind je het ook op je werk in 2021 lastig om nieuwe projecten van de grond te krijgen, en dit vind je natuurlijk ontzettend frustrerend. Je bent meer iemand die spontane ingeving krijgt en ze dan ook meteen in de praktijk wil brengen. Ook kun je makkelijk meerdere ballen tegelijk in de lucht houden, al raak je wel een beetje snel afgeleid door nieuwe dingen. Dit jaar boek je juist meer succes door net als de Os heel rustig en methodisch naar één einddoel toe te werken. Dit vind je ontzettend uitdagend, maar gelukkig hou je wel van uitdagingen!

Ook op financieel gebied is het beter om niet te impulsief te zijn en het rustig en voorzichtig aan te doen. Gewoon zuinig leven, geld opzij zetten en vermijd riskante beleggingen en investeringen.

Gezondheid

Je kunt snel teveel hooi op je vork nemen en daardoor uitgeput raken, en dat pas doorhebben wanneer het al te laat is. Als je je in 2021 gewoon aanpast aan het tempo van de Os, kun je jezelf in toom houden. Het is een jaar voor hard werken, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je helemaal uitgeput raakt, dus zorg voor balans en voldoende rust in je leven.

Lees nog een Chinese jaarhoroscoop 2021 of lees meer over de eigenschappen en het karakter van de Chinese horoscoop Paard.