Chinese jaarhoroscoop 2021 voor de Os

In deze jaarhoroscoop voor het Chinese sterrenbeeld Rat lees je wat je te wachten staat in 2021, het jaar van de Metaal-Os!

Chinese jaarhoroscoop 2021 Os
Chinese jaarhoroscoop 2021 Os

De Os in 2021

Dit is jouw jaar, Os! 2021 wordt dan ook een gunstig jaar, waarin je de vruchten kunt plukken van je harde werk in de vorige jaren. Je inzet en doorzettingsvermogen worden eindelijk beloond.

Maar ook voor de Os ligt de nadruk in 2021 meer op behoud en rust. Het is een goed jaar om je huis op te knappen en aan je innerlijk te werken. Je koppigheid en binnenvetterij worden dit jaar extra versterkt, dus dat worden je belangrijkste aandachtspunten.

Liefde voor de Os in 2021

Het is geen passievol of hartstochtelijk jaar. Het kan een beetje saai lijken, omdat de nadruk meer ligt op behoud en verdieping. Maar je vindt veiligheid belangrijker dan spanning en avontuur, dus eigenlijk vind je het wel prima om lekker thuis te cocoonen.

Als je al een relatie hebt, is het een goed jaar om te werken aan de zwakke punten in jullie relatie én jezelf. Je bent nogal een binnenvetter, dus probeer eens nieuwe manieren te vinden om beter te communiceren.

Alleenstaande Ossen kunnen ondanks de lockdowns en restricties dit jaar toch een nieuwe liefde vinden. De kans is groot dat deze ontmoeting online plaatsvindt, en dit geeft je meteen ook een kans om jezelf wat beter te uiten. Je hebt namelijk nogal de neiging om snel dicht te klappen en je emoties op te kroppen, maar echt, je partner wil je leren kennen en je hebt zo veel moois te bieden!

Werk en geld voor de Os in 2021

Os-energie is behoorlijk veeleisend en vraagt je om hard te werken. Dat kun je sowieso al, dus het gaat je makkelijk af. Maar om het vol te houden is het toch belangrijk om juist tijd vrij te maken voor rust en ontspanning. Hierdoor kun je de druk makkelijker volhouden en voorkom je een burnout.

Het is een goed jaar om te sparen en te investeren in je toekomst. Riskante beleggingen kun je dit jaar beter vermijden, want in een Os-jaar is de kans klein dat dit succesvol wordt.

Soms voelt het in 2021 misschien alsof je weinig vooruitgang boekt op je werk of qua financiën. Maar niets is minder waar. Zie het juist als dat je een solide basis bouwt voor je toekomst. Net zoals het dier de Os het land langzaam maar zeker omploegt, zul ook jij je doel bereiken door beetje bij beetje door te blijven gaan.

Gezondheid voor de Os in 2021

In 2021 wordt je uithoudingsvermogen flink op de proef gesteld, niet alleen fysiek maar vooral ook mentaal. Rust en ontspanning zijn daarom extra belangrijk, zodat je het vol kunt houden. Gun het jezelf om te investeren in jezelf: in je mentale en fysieke welzijn.

Dit jaar kom je extra in de verleiding om je frustraties weg te eten. Die neiging heb je sowieso al, dus overgewicht ligt op de loer. Zorg voor balans en voldoende lichaamsbeweging.