Chinese jaarhoroscoop 2021 voor het Konijn

Hier lees je jouw Chinese jaarhoroscoop 2021, Konijn! Ontdek wat je in het jaar van de Metaal-Os kunt verwachten.

Het Konijn in 2021

Chinese jaarhoroscoop 2021 Konijn
Chinese jaarhoroscoop 2021 Konijn

Het Konijn vindt de knusse en rustige Os-energie van 2021 heel fijn. Je vindt het prima om lekker thuis je eigen ding te doen, dus je trekt de lockdowns en het thuiswerken van dit jaar wel. Je bent wel sociaal ingesteld, maar je vindt het ook heerlijk om je in je eigen veilige holletje terug te trekken.

Liefde

Als Chinese horoscoop Konijn vind je het soms moeilijk om je open te stellen en te communiceren. De Os-energie versterkt dat dit jaar. Het is een jaar voor rust en regelmaat en je terug te trekken in je holletje, maar kijk uit dat je jezelf niet teveel isoleert, zeker niet van je familie en partner.

Als je blijft communiceren, kun je enorm genieten van dit jaar. Je vindt het heerlijk om voor anderen te zorgen, dus focus daar op en wees alert op mensen die de lockdowns minder goed trekken.

Het is een jaar met weinig veranderingen, dus alleenstaande Konijnen kunnen dit beter zien als een jaar waarin je aan jezelf werkt. Hou je hart open.

Werk en geld

Financieel is het een gunstig jaar. Je hebt gelukkig geen gat in je hand, en dit zal je ook goed van pas komen. Investeer voorzichtig en vermijd riskante beleggingen. Daar is een Os-jaar niet geschikt voor.

Op je werk merk je dat mensen wat prikkelbaarder zijn, en hier ben je erg gevoelig voor. Je hebt een sterke intuïtie en kunt goed aanvoelen wat er bij mensen speelt. Vertrouw ook op je intuïtie wat de juiste stap is in elke situatie. Soms kan het helpen om een gesprek aan te gaan. Met wat sympathie en begrip zal je collega zich enorm gesteund voelen. Je voelt vanzelf wie liever met rust gelaten wil worden.

Gezondheid

Je bent gevoelig voor prikkels en vindt het soms lastig dat mensen meer thuis zijn. Je vindt het wel fijn om je terug te trekken in je veilige holletje, maar je hebt ook een sterk verlangen naar privacy, en dat zal soms niet kunnen. Drukke huisgenoten of luide buren kunnen je enorm veel stress geven. Zorg voor voldoende ontspanning door bijvoorbeeld de natuur in te gaan. Eet gezond zodat de stress niet doorslaat naar je darmen.

Lees nog een Chinese jaarhoroscoop 2021 of lees meer over de eigenschappen en het karakter van het Chinese horoscoop Konijn.