Chinese jaarhoroscoop 2021 voor de Hond

Wat staat je te wachten in het jaar van de Metaal-Os volgens de Chinese jaarhoroscoop 2021 Hond? Dat lees je hier!

Chinese jaarhoroscoop 2021 Hond
Chinese jaarhoroscoop 2021 Hond

De Hond in 2021

2021 wordt een gunstig jaar voor de Hond. Je bent sowieso een doorzetter en harde werker, dus het gaat goed samen met de energie van de Os. Je hoeft dit jaar alleen maar trouw te blijven aan jezelf om een succesvol jaar van te maken. Met jouw aangeboren eerlijkheid en loyaliteit kun je dit jaar veel bereiken, want daar is de Os dol op.

Werk en geld

Je bent een gedreven en harde werker, dus je hebt dit jaar geen moeite om je aan te passen aan de veeleisende Os-energie. Je hoeft je principes ook niet op te offeren om je doelen te bereiken in 2021.

Je vindt het zelfs fijn om hard te werken, zeker als je in een flow zit. Je hebt bovendien de neiging om ook het werk van je collega’s op je schouders te nemen, als je hen daarmee kunt ontlasten. Het is een mooie eigenschap, maar draaf natuurlijk niet door en laat geen misbruik van je maken, anders ga je niet op je doelen af, maar op een burn-out!

Qua financiën wordt het geen bijzonder jaar, maar je kunt comfortabel genoeg leven en je rekeningen betalen. Als Hond heb je sowieso geen drang naar overdreven luxe of dure vakanties voor indrukwekkende Instagram-foto’s. Je hoeft geen indruk te maken op anderen en vindt het prima om lekker thuis te cocoonen en simpel te leven. Wel kun je het de moeite waard vinden om geld te investeren in je gemak en genot binnenshuis. Dat is in het jaar van de Os een prima investering die zich zal lonen!

Liefde

Qua liefde wordt het geen bijster spannend, maar wel gunstig jaar. Alleenstaande Honden hebben veel kans om ondanks de beperkingen en maatregelen toch een nieuwe liefde te ontmoeten, en de kans is groot dat het snel uitgegroeit tot iets serieus.

Ronde met een relatie of gezin vinden het prima om het een jaartje wat rustiger aan te doen en lekker te cocoonen. Het enige wat er voor jou echt toe doet is dat je gezin gelukkig is en het gezellig is in huis.

Gezondheid

Je hebt de neiging jezelf op te offeren voor je collega’s of je gezin. In het Os-jaar wordt hard werken en opoffering beloond, maar vergeet niet voor je emotionele en lichamelijke behoeften te zorgen. Sporten kan je stress verlichten. En let natuurlijk op je voeding. Dit soort zelfzorg brengt wat meer balans in je leven, zodat je je geliefden beter kunt steunen.

Lees nog een Chinese jaarhoroscoop 2021 of lees meer over de eigenschappen en het karakter van de Chinese horoscoop Hond.